Ф
ФорцаМилан
Гостин
Честито победа Лацијани,добра игра денеска,искористени шансите и 3 бода.
п.с Што е со Зарате? Зошто не беше стартер?
Фала на честитките :smir: Зарате не беше стартер зашто е во катастрофална форма. Очајно му е потребен гол за враќање на самодовербата и мислам дека е грешка што не влезе он наместо Маури во последните неколку минути. Сигурно ќе му се укажеше некоја шанса од контра-напад, но за жал Реја се реши за тотална дефанзива на крајот.Честито победа Лацијани,добра игра денеска,искористени шансите и 3 бода.
Баш ме чуди тоа дете,страшно почна во првата сезона,со Пандев и Роки даваа мн голови и ептен беа опасни,сега не го препознавам.Фала на честитките :smir: Зарате не беше стартер зашто е во катастрофална форма. Очајно му е потребен гол за враќање на самодовербата и мислам дека е грешка што не влезе он наместо Маури во последните неколку минути. Сигурно ќе му се укажеше некоја шанса од контра-напад, но за жал Реја се реши за тотална дефанзива на крајот.
Да да и јас го видов тоа,и се изненадив,никад го неам видено така,у животна форма е изглеаСега ми текна, имаше еден момент на утакмицата кога Броки дриблаше двајца, сум се згазил од смеење :pos2: За греота се кутриве штом Броки почна да ги дрибла...
хех сега,да не претераме. :tv:Ајде ајде уште Зарате да воскресне и ќе бидеме конкурентни за титула
Зашто да не? Лани пред да почне сезоната никој не веруваше во една Рома дека може да се бори за титула. Така и сега може со наш Лациохех сега,да не претераме. :tv: