Фан Клуб: Лацио

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Честито победа Лацијани,добра игра денеска,искористени шансите и 3 бода.
п.с Што е со Зарате? Зошто не беше стартер?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Честито победа Лацијани,добра игра денеска,искористени шансите и 3 бода.
п.с Што е со Зарате? Зошто не беше стартер?
Фала на честитките :smir: Зарате не беше стартер зашто е во катастрофална форма. Очајно му е потребен гол за враќање на самодовербата и мислам дека е грешка што не влезе он наместо Маури во последните неколку минути. Сигурно ќе му се укажеше некоја шанса од контра-напад, но за жал Реја се реши за тотална дефанзива на крајот.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Фала на честитките :smir: Зарате не беше стартер зашто е во катастрофална форма. Очајно му е потребен гол за враќање на самодовербата и мислам дека е грешка што не влезе он наместо Маури во последните неколку минути. Сигурно ќе му се укажеше некоја шанса од контра-напад, но за жал Реја се реши за тотална дефанзива на крајот.
Баш ме чуди тоа дете,страшно почна во првата сезона,со Пандев и Роки даваа мн голови и ептен беа опасни,сега не го препознавам.
Има време за него млад и талентиран е.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Сега ми текна, имаше еден момент на утакмицата кога Броки дриблаше двајца, сум се згазил од смеење :pos2: За греота се кутриве штом Броки почна да ги дрибла...

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Сега ми текна, имаше еден момент на утакмицата кога Броки дриблаше двајца, сум се згазил од смеење :pos2: За греота се кутриве штом Броки почна да ги дрибла...
Да да и јас го видов тоа,и се изненадив,никад го неам видено така,у животна форма е изглеа :) хахаха

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Нека ни е честита победата, Хернанес и Маури доста добро соработуваат во нападот... За Зарате искрено ми е жал, во ужасна форма е ама не ни добива шанса од Реја да се докаже, мислам дека цела сезона ќе ја преседи на клупа :toe:.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Честито победа лациали и нека ви се множат победите..ех колку ми недостигаат годините кога бевте во врвот на Италија..се надвеам дека ќе гледам таква слика од вас оваа година..позз

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Мене ми фали времето кога им ја уништија шансата на Интер конечно да станат шампиони поразувајки ги на Олимпико у последно коло. :icon_mrgr
Али вашето време си дојде, а она на Лацио од пред 10-ина години тешко дека ќе се врати со Лотито на чело.

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Добра игра. Честито нека е победава. И само вака да се продолжи. Фали Зарате.

Член од
26 август 2009
Мислења
215
Поени од реакции
41
Ајде ајде уште Зарате да воскресне и ќе бидеме конкурентни за титула, а во борба за 4 место сме сигурно. Средниот ред лани ни беше најслаба карика во тимот но оваа година имаме еден од најсилните 3 средни редови во Италија а со стариот Зарате во тимот и нападот би ни бил врвен. Лихстајнер е фантастицен десен бек, Раду игра одлично во одбраната додека централните дефанзивци се непогрешливи за сега . Ајде сега уште една добра партија на преполниот олимпико против Милан.

Kajgana Shop

На врв Bottom