Фан Клуб: Лацио

F

FilipMacedon

Гостин
И Санта Круз ни се придружи во тимот...позајмицата не чинеше два милиони,со можност на купување од 4 милиони

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Сега имаме супер тим и плус Ледесма остана, ако пак се бориме за опстанок незнам :nenene:

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Сега имаме супер тим и плус Ледесма остана, ако пак се бориме за опстанок незнам :nenene:
А бе каков опстанок, кој ја гледаше утакмицата со Депортиво знае со каков напад располагаме.
Нејасно е зошто се бараат уште играчи во Роке Санта Круз и Трезеге кога ги имаме Флокари, Зарате, Роки и Фоџа, башка Козак кој е секогаш меѓу најдобрите во подготовките и секогаш праќан на позајмица пред почеток на сезона.
Од младиот Гонзало Барето сеуште ни трага ни глас...
Со доаѓањето на Хернанес се надевам среден е проблемот што го имавме во средниот ред, се гледа дека и Ледесма е помотивиран :)
Има шпекулации и околу трансферот на Барзагли, уште тоа ако се оствари ќе гледаме годинава еден поинаков Лацио :)

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Фала богу конечно се вративте сите фанови :)

Член од
26 август 2009
Мислења
215
Поени од реакции
41
Лациооо оваа година се надевам конечно ќе гледаме добро лацио само уште и Зарате да блесне и се ќе биде како што треба

ауууууууу многу сум среќен, само малку ме плаши воиграноста на тимот незнам колку ке бидат воиграни

F

FilipMacedon

Гостин
gonzalez
pablo pintos
i najverojatno santa cruz
Ситуацијата со Круз најверојатно ке биде иста како оној од Виљареал,стагнирани се преговорите....можеби и подобро така,треба да му се даде шанса на Либор Козак

--- надополнето ---

Утре играме со Сампдорија,информација некој за точно во колку часот??

Член од
26 август 2009
Мислења
215
Поени од реакции
41
Mislam deka telma nema da ne prenesuva

na telma ke ja davaat Napoli-Fiorentina mislam

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Очекувам победа вечер, и гол на Хернанес :).

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Добро почна сезонава за нас уште пред да ја изиграме првата утакмица :tv: Ајде вечер да победиме за да биде совршен стартот!

Kajgana Shop

На врв Bottom