Фан Клуб: Лацио

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Не ја гледав утакмицата,ама слушам дека сме доминирале цело време.... Мило ми е за голот на Зарате, само така да продолжи :).

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Знам дека не ве интересеира ама како голем фан на Лацио (одма после Реал) ке си се пофалам дека утре тргам за Италија и ке идам на Олимпико. :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Аах... да кажеше порано ќе ти дадев кеш да ми земеш еден дрес и едно шалче :)

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Знам дека не ве интересеира ама како голем фан на Лацио (одма после Реал) ке си се пофалам дека утре тргам за Италија и ке идам на Олимпико. :)
Убаво да си поминеш, очекуваме некои слики од Олимпико :).

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
И орелот обавезно да го сликаш кога ќе лета :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Како ја нареди да идеш да ги гледаш? Или пак успут нешо? и пиши цена на карти

Член од
10 ноември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
1
uste malku i bresa ke padne

--- надополнето ---

taka e samo napred prvi sme na tabela

--- надополнето ---

taka e samo napred prvi sme na tabela

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Прво место барем неколку саати :)

Хернанес :drk: Ова е тип на играч кој може да го одведе тимот до големи успеси... Сме немале играч од овој од калибар уште од заминувањето на Недвед и Верон.

F

FilipMacedon

Гостин
Одличен натпревар...само Реја не требаше да ги штеди Зарате и Хернанес,можеа да паднат уште голови...

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Читам нешто веројатно во јануари ќе доаѓа Македа на позајмица. На некои страни дури се спомнува и опција за перманентен трансфер на крајот на позајмицата.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Прво место барем неколку саати :)

Хернанес :drk: Ова е тип на играч кој може да го одведе тимот до големи успеси... Сме немале играч од овој од калибар уште од заминувањето на Недвед и Верон.
Прво место за време на интернационалната пауза :)
Со доаѓањето на Хернанес изгледа дека конечно Лотито најде играч што знае да ги мотивира останативе некоординирани клапуши што незнаеја топка да поврзат изминативе години, истиот состав е, значи фалел креативец и строг тренер што успеа да го прибере Зарате.
Во прилог спотот од Sky :)

Маури е повикан за репрезентација, ќе биде во составот за мечевите против Северна Ирска и Србија.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Само што изгледав фул хајлајтс. Серени се утепал од бранење во прво полувреме. Што не бранеше вака за нас, да му ебам племето...

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Ако продлжиме вака да играме, зошто да не се надеваме на 2,3 место?., Многу сум задоволен што на секој напревар правиме голем број шанси за гол... По се излгеда Хернанес беше алката што ни недостига во тимот!.

Kajgana Shop

На врв Bottom