- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Пак беа со нас навивачи на ЛациоОва изглеа дека ни го даовте Леива
Али и од мене брат со среќа вечерва, мислам дека само вие може да го елиминирате оној кралскион убердосаден клуб
Пак беа со нас навивачи на ЛациоОва изглеа дека ни го даовте Леива
Али и од мене брат со среќа вечерва, мислам дека само вие може да го елиминирате оној кралскион убердосаден клуб
Јас не успеав да најдам фотки за дресовите за следна сезона, само дека ќе си продужиме со Macron..Дечки здраво,
Не следам многу Калчо но една забелешка сакам да споделам тука со вас, бидејќи од италијанско првенство навивам за Лацио.
Сметам дека се тотално утнати новите дресови на Лацио со модификацијата на логото.
Овие дресови мислам беа најдобри.
Поздрав IRR Macedonia.
Прегледај го приврзокот 191278
Закон си е древчето Онаа модификација на орлето воопшто не ми се допаѓа. Гледам истата судбина ја делат и фановите на Јуве и Ливерпул.Јас не успеав да најдам фотки за дресовите за следна сезона, само дека ќе си продужиме со Macron..
Иначе и јас се слагам дека поедноставни се поубави, али онаа крагњицана не можам да ја глеам многу се пофраерски без неа, ко V израз, бар за мене..
@Splendora @Smert срам да ви еДве години и седум месеци нема никој ништо напишано во фан клубот на лацио