Фан Клуб: Лацио

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Штета Лацио беше подобриот противник,пеналот е ептен сомнителен,Хернанес ѕвер!

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Нажалост не бев во можност да ја гледам утакмицата, некој да изнесе стручно мислење и покрај поразот дали ќе не биде годинава? :)
Гледав иначе highlights набрзина само головите, еден од пенал и еден по грешка на Муслера, не научи високи топки човеков... :/

Член од
26 август 2009
Мислења
215
Поени од реакции
41
Dobra igra vo stil na golem klub, slaba realizacija no sepak mislam dobro otvoranje na sezonata e ova, naredno kolo 3-0 minimun so vakva igra. Posebni cestitki do fantasticnite Hernanes. Ledesma i Lihstajner, Zarate malku razocara a mnogu dobro izigra mladiot Cavanda fantasticen igrac nema sto bi trebalo da igra vo prva postava :O

F

FilipMacedon

Гостин
Судијата ни ја еба утакмицата,сомнителен пенал,делење жолти картони на целата одбрана за не толку опасни стартови,црвен и на тренерот....таквото судење има подлога за жалење...

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Муслера ми е некако многу несигурен, или не ги фаќа топките или истрчува без вркса напред..... Хернанес супер изигра.

П.С гледам Реја си продолжува по старо со црвениве :).

F

FilipMacedon

Гостин
Одигравме одлично со Болоња,3-1 ја победивме....следното коло играме со Фиорентина

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Одлична игра и меѓусебни комбинации на Маури и Роки. Добро е што сеуште функционира старата школа :) Честитки и за дебитантскиот гол на Хернанес. Не ја гледав утакмицата за да можам да кажам нешто подетално, ама викаат дека првото полувреме било тапа, а Зарате бил катастрофа.

Иначе да не заборавам, убав гол ни збрца Мудингаји. Респекат за момакот, не го прослави голот... еднаш Лациал, засекогаш Лациал! Кога ќе ми текне каков страшен играч и дадовме на Болоња за стаклениот Мењи ми се плаче...

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
а Зарате бил катастрофа.
Ставрно не ми е јасно што е работа со Зарате, неверојатен пад во формата има. Како и да е нека ни е честита победата, идеме на победа и со Фиорентина наредно коло :).

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Одлична игра и меѓусебни комбинации на Маури и Роки. Добро е што сеуште функционира старата школа :) Честитки и за дебитантскиот гол на Хернанес. Не ја гледав утакмицата за да можам да кажам нешто подетално, ама викаат дека првото полувреме било тапа, а Зарате бил катастрофа.

Иначе да не заборавам, убав гол ни збрца Мудингаји. Респекат за момакот, не го прослави голот... еднаш Лациал, засекогаш Лациал! Кога ќе ми текне каков страшен играч и дадовме на Болоња за стаклениот Мењи ми се плаче...

хахаха а што ќе кажеш за Бехрами доколку дојде во зима во Рома???

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
хахаха а што ќе кажеш за Бехрами доколку дојде во зима во Рома???
Бехрами никогаш не бил вистински Лациал... Тоа е едно неблагодарно копиле кое ја искористи првата шанса што му се укажа да си го откупи договорот за малце пари и да си отиде од Лацио! Така ли се покажува благодарност на клубот што го извади од некоја си второлигашка дупка?! А ако отиде во Рома, има лек и за тоа... нека дојде дербито, пушти му го Фирмани, па цел живот да не заигра пак фудбал!

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Нека ни е честито победата. Хернанес звер. Нема да коментирам за Зарате стварно има страшен пад во формата. Како и да е. Треба да се победи и наредно коло против Фиорентина и да се искористи тоа што не се во форма. Имаат 1 бод од 2 натпревари сега загубија од Лече.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Бехрами никогаш не бил вистински Лациал... Тоа е едно неблагодарно копиле кое ја искористи првата шанса што му се укажа да си го откупи договорот за малце пари и да си отиде од Лацио! Така ли се покажува благодарност на клубот што го извади од некоја си второлигашка дупка?! А ако отиде во Рома, има лек и за тоа... нека дојде дербито, пушти му го Фирмани, па цел живот да не заигра пак фудбал!
хаха Фирмани, го заборавив тој играч :pos::pos:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Добра игра во одбраната денес, во нападот 2 од 4 искористени шанси (2 промашувања на Брешано во прво полувреме). Добри измени направи Реја, виде дека не му оди со шутевите на Брешано па го извади. А кога влезе Козак се чудев зашто не го става Зарате наместо Роки, ама знае што прави стариот :) Се на се, солидно изиграна утакмица и заслужени 3 бода на секогаш тешкото гостување во Фиренца. Добро загревање пред утакмицата со Милан.

Ќе заборавев за малце да спомнам дека повторно Маури е еден од најзаслужните за победата. Човеков е како препороден :) Осеќам дека ова е негова сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom