Ф
ФорцаМилан
Гостин
Штета Лацио беше подобриот противник,пеналот е ептен сомнителен,Хернанес ѕвер!
Ставрно не ми е јасно што е работа со Зарате, неверојатен пад во формата има. Како и да е нека ни е честита победата, идеме на победа и со Фиорентина наредно колоа Зарате бил катастрофа.
Одлична игра и меѓусебни комбинации на Маури и Роки. Добро е што сеуште функционира старата школаЧеститки и за дебитантскиот гол на Хернанес. Не ја гледав утакмицата за да можам да кажам нешто подетално, ама викаат дека првото полувреме било тапа, а Зарате бил катастрофа.
Иначе да не заборавам, убав гол ни збрца Мудингаји. Респекат за момакот, не го прослави голот... еднаш Лациал, засекогаш Лациал! Кога ќе ми текне каков страшен играч и дадовме на Болоња за стаклениот Мењи ми се плаче...
Бехрами никогаш не бил вистински Лациал... Тоа е едно неблагодарно копиле кое ја искористи првата шанса што му се укажа да си го откупи договорот за малце пари и да си отиде од Лацио! Така ли се покажува благодарност на клубот што го извади од некоја си второлигашка дупка?! А ако отиде во Рома, има лек и за тоа... нека дојде дербито, пушти му го Фирмани, па цел живот да не заигра пак фудбал!хахаха а што ќе кажеш за Бехрами доколку дојде во зима во Рома???
хаха Фирмани, го заборавив тој играчБехрами никогаш не бил вистински Лациал... Тоа е едно неблагодарно копиле кое ја искористи првата шанса што му се укажа да си го откупи договорот за малце пари и да си отиде од Лацио! Така ли се покажува благодарност на клубот што го извади од некоја си второлигашка дупка?! А ако отиде во Рома, има лек и за тоа... нека дојде дербито, пушти му го Фирмани, па цел живот да не заигра пак фудбал!