Фан Клуб: Лацио

F

FilipMacedon

Гостин
Ајде Лациалии да се вратиме на афн клубов, ни запустеа. Полека почнаме да се враќаме на старите патеки (барем со поквалитетен состав) и јас мислам уште да успееме да го доведеме Боатенг и ќе бидеме рамноправни во борбата за 2-4 место

Големи се шансите да дојдат Алмеида и Боатенг...

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Toa e Super ! Almeida mlad visok zver igrac i Boateng e jak mnogu ! EDnostavno vlagame vo euro liga a moze i lc ! Fiorentina e jaka ali jove im se povredi,genoa e konkurencija inace evro liga ideme sigurno !

--- надополнето ---

lazio odsekogas mi bil 2 klub posle arsenal samo nemase fan klub aktiven za da pisuvame !

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Само да не го продадеме Ледесма, и ќе имаме супер среден ред....

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
На крајот пак излезе силен тим:)...типувам на ваков состав,претпоставувам дека Еду пак ке преферира со тројца во одбраната...

----Муслера----

-Лихштајнер-Раду-Гаридо-

-Гонзалес-Ледесма-Брешано-

Хернанес-Фоџа-

-Зарате - Флокари-
Со тројца дефанзивци може да се игра единствено ако тројцата се ултра дефанзивни стопери, а вака Лихштајнер и Гаридо се прилично бекови и не ми се верува дека некој би се одлучил да игра со оваа одбрана.

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Денес во 21 пријателска против Ла Коруња.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Одлична игра на Хернанес гледајќи од хајлајтсите по Јутуб .Може да земете место за Европа Лига следната сезона .
Еве ви и хајлатс од мечот .
П.С Каков ПАС на Хернанес до Флокари :vozbud:

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Одлична игра. Хернанес :zver: Во одбрана ми се свиѓаше како одиграа. За нападот и средината нема потреба да зборувам све може да се види на хајлајцот ^. Оваа година во први 6. :)

--- надополнето ---

Лацио го сака Санта Круз

Oдличен напаѓач.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.825
Како фан на Депортиво, морам да ви члеститам за победата. Тој Хернанес мама ни еба...

Kajgana Shop

На врв Bottom