mr.cornelius1
И ОНДАК ТО..
- Член од
- 1 ноември 2009
- Мислења
- 773
- Поени од реакции
- 14
Абре дај кажете ми кој се сега првотимци во Лацио-не го следам баш
Муслера, Лихштајнер, Диаките, Сивиља, Коларов, Баронио, Броки, Фоџа, Маури, Роки, Зарате. Секако има измени тука се Круз, Дабо, Мегни, Манфредини. Може имам некоја грешка и сигурно некој заборавено затоа што на памет пишував све.Абре дај кажете ми кој се сега првотимци во Лацио-не го следам баш
Не бе, Симоне Инзаги е единствениот играч што остана од шампионската генерација 1999-2000, легенда е на клубот и ќе остане до крај на кариерата.Треба да го шитнете Симоне Инзаги така зафаќа место во тимот, идеален клуб за него би бил Беласица.![]()
Бар да е некој играч........Леле Лотито си има некој стварно фатални идеи.Не бе, Симоне Инзаги е единствениот играч што остана од шампионската генерација 1999-2000, легенда е на клубот и ќе остане до крај на кариерата.
Ваљда ова му е логиката на Лотито, штом уште го држи во тимот![]()
Затоа тука им е Флокари.:smir:bez pandev nisto ne pravite ke se borite za opstanok
Убаво му кажа.Затоа тука им е Флокари.:smir:
jas sum srbin sepak poise mu davam zamerka na Kolarov zasto ne go ostavi zarate da sutiraПа па па... Каква утакмица т.е. второ полувреме ја гледав цела и богами живци кинев прво полувреме додека второ не ми се веруваше. Одлично деби на Флокари одличноо. Многу задоволен многу. Само една замерка имам упатена кон Зарате.... Незнам дали видовте за време на пеналот се испокарааа со Коларов кој да шутира Зарате ја зема топката и не му ја даваше на Коларов и се натегаа во шеснаесетник кој да шутира. Снимателот после голот не даде снимка како беше изведен туку даде снимка од караницата. Но добро се надевам веднаш се смириле. Лацио ис бек....!
jas sum srbin sepak poise mu davam zamerka na Kolarov zasto ne go ostavi zarate da sutira
zasluzi da dade gol a imase i golema zelba da dade gol i kreirase nekolku 100 postotni sasni za nasiot tim mislam deka poleka ke nauci da bide fenomenalen za timot zarate, nekolku pati pretera no i povekje pati so eden dva driblinzi i pas kreirase odlicni napadi
FORZA LAZIO FORZA ZARATE FORZA FLOCARI
Убаво му кажа.