Разбивач... ко Кристијано Занети, во најдобри години... сите водат топката напред, он назад...
Глеј тој мечот за примаверата коа играше каков пацерај од грешки правеше и ќе укапираш зашто не го викаат, ја од тоа што го видов и не очекувам нешто многу од него у иднина, многу ми наликуваше на оној боксерон од Колумбија ли беше, како и да му беше името, Ривас мислам, Мур кога со цел памет првата со јунајтед го стартуваше.A huan Hesus zasho ne go vikaat ?
ех Syn мислам дека претеруваш... ова е најдобрата игра што сум ја гледал јас од Интер... во стил да имаме посесија на топка, притисок на противничка половина, ни фали реализација на акции и сигурност во одбрана, далеку сме од идеални, ама ова НИКОГАШ не сме го имале, ни со Мурињо... со Мурињо напаѓаме 3 акции една даваме гол, и готово знаеме дека нема шанси да примиме гол... максимум 1 до крај, ама ако примиме 1, ќе дадеме уште 3... а Удинезе не се веќе тоа што беа на почетокот на сезоната, ни Наполи, ни Лацио... најголеми шанси за да се пласираме во ЛШ имаме ние и Рома...Да бе зашо шишкава иде напред не ми е јасно, нема поента таа негова позиција на теренот, заслужуе заушка за ова Страмава.
А Милито сеа глеам, трет стрелец е у лига, 3 гола помалку имал од Ибра а клошариве имаат 30% шанси да се пласираат во ЛШ.
Као бе можеше она да му се издеси на старецон после 7 победи од кои една над Милан ко гости, абе против секоја здрава логика идеше старецот, си викаш, логично е, чим се влезени у серија победи, по враќањето на играч ко Снајдер тие да се уште подобри, плус и Поли влезе во комбинација, оооп, тоа уствари проблем да ти претставувало, не можеше место у тактика цел ебан месец да му најде па шараше бараше дур не попи отказ ...
И за крстење е работава жими све, а сеа на сила играат бе, ги глеав со Каљари на ништо не личеше тоа, исто и денес второ го глеав ништо посебно, очекувам сега од Удинезе пораз зашто за да се победат мора драстична промена кон подобро од ова што сега го играат а не верувам тоа дека туку така сега во Сабота ќе се деси.
--- надополнето: 12 април 2012 во 03:19 ---
Глеј тој мечот за примаверата коа играше каков пацерај од грешки правеше и ќе укапираш зашто не го викаат, ја од тоа што го видов и не очекувам нешто многу од него у иднина, многу ми наликуваше на оној боксерон од Колумбија ли беше, како и да му беше името, Ривас мислам, Мур кога со цел памет првата со јунајтед го стартуваше.
Нека се врати назад, ни треба спортски директор како него има сенс за бразилците, тие циганите веруваат во него, и лесно можат да се наканат да дојдат во клуб кај што е он...Читам нешо Лео ќе си одел од Париз , фамилијата неможела да се адаптира на животот таму па добро би било да го земе да поработи малку на трансферите . Мслма дека има сенс за таа функција .