Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Мое мислење: Нема да оди во Наполи и Јувентус пошо не играат ЛШ. А вие се откажавте а и ваљда е прескап. 50-50 се шансите да остане во Неверкузен и на лето гага да дојде кај нас или летово да дојде ако се договориме со Баер.
Играат.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
http://www.sbnation.com/soccer/2011/7/13/2273253/rene-adler-injury-bayer-leverkusen-will-miss-start-of-season

Инаку тој вашиот Бранка рече дека нема веќе интерес за Видал.

Неговиот агент ќе се состанел со Јувентус неделава иако нашиот тренер(ланскиот на Видал) рече дека е сигурен дека или ова или наредното лето Видал ќе дојде во Баерн што навестува на некој си пред договор со клубот. И реално не верувам дека Интер, Наполи или Јувентус би платиле од 15-18 м евра колку шо бараат од Неверкузен.

Видал самиот изјави дека сака да игра во Баерн, но и Наполи и Јувентус(т.е италијанската лига) не се лош предизвик.

Мое мислење: Нема да оди во Наполи и Јувентус пошо не играат ЛШ. А вие се откажавте а и ваљда е прескап. 50-50 се шансите да остане во Неверкузен и на лето гага да дојде кај нас или летово да дојде ако се договориме со Баер.
Наполи ќе игра во ЛШ, лани завриши 3то место, директен пласман има.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Кажаа челниците на Наполи дека после купувањето на Инлер, се откажуваат од трката за Видал, така да... ништо од нив, кај сакаат нека играат. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не сум го гледал многу Видал, го гледав сега на Чиле Уругвај и не ме бендиса многу како за во Интер...

M

Mario Gómez

Гостин
Не сум го гледал многу Видал, го гледав сега на Чиле Уругвај и не ме бендиса многу како за во Интер...
Се испричавам за моето незнаење за Наполи, све мислев дека Рома игра. :kesa:

Инаку Видал као шо рече неговиот поранешен тренер во Леверкузен е уличен фудбалер. Многу е борбен и технички е одлично поткован, по физичките предизпозиции неможеш да познаеш дека игра бокс ту бокс играч. Има дриблинг и може и крило да игра, нешо као Швајни. Според мене трет најдобар бокс ту бокс играч у бундеслига после Сахин и Швајни(лани).

Штом Наполи се откажале, останува Јувентус, Баерн и вие ако се вратите пак во трката.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.955
Поени од реакции
45.123
Штом Наполи се откажале, останува Јувентус, Баерн и вие ако се вратите пак во трката.
За Интер може да се отвори шанса за Видал само ако они навистина се заинтересирани за Вивијано, тоа е единствениот начин Видал да дојде во Интер.
Бранка се откажа од него зашто не сакаа да одговорат на барањата од Леверкузен, али како што кажав, ако навистина сега пројавиле интерес за Вивијано, Интер дефинитивно ќе се обиде тоа да го искористи за Видал.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Giulio Donati премина од Интер во екипата на Падова на позајмица.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Ако навистина се заинтересирани Интер и Јувентус тешко дека ќе му го дадат на Баерн.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
СЕ ПРОДАВА ДРЕС ВО ЧЕСТ НА ФАЌЕТИ СО БРОЈОТ 3!!
148508.jpg

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
Aко е изводливо Вивијано да биде даден за Видал, тогаш ништо немам против таквиот трансфер, Цезар ќе брани долго време во Интер и ќе биде прв голман на тимот.
Киву во моментов нема теорија да замине зашто можно е Гасперини да користи тројца стопери во одбрана што значи морално е Киву да остане.
За Камби интересот постои но од Галатасарај, не верувам дека ќе сака таму да замине, истото важи и за Милито, Мунтари да, постои простор да премине во тој тим.
Знам дека е речиси невозможно поради желбата на фудбалерите да останат во клубот. Ако гледаме за тоа што е најдобро за тимот, муабетот и тоа како држи вода. Многу подобро и покорисно ке биде ако се продадат такви играчи отколку Снајдер, Ето, Мота, Маикон...
Продажбата ке значи и доаѓање на нови играчи кои би биле многу покорисни за тимот.

Ако може некој нека го постира распоредот со пријателските не можам да го најдам назад во постовите.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.379
Поени од реакции
113.809
Не знам каде го сретнав податоков и не знам дали запамтив добро, али дали е точно дека Занети има добиено само еден црвен картон во дресот на Интер или јас сум некаква грешка ?

Kajgana Shop

На врв Bottom