Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.327
Поени од реакции
13.439
Аеаеаеае што прочитав сегааааа, аууффффф. Види, ни тебе ни на било кој ви брани човек да бидете песимисти, ама дај брат со ваквиве коментари те молам... И тимот е шампионски и годинава е шампионска, Серија А и куп ќе освоиме, за ЛШ не знам ама имаме и тука шанси.

Многу ми е јако вака кога после кикс се фрла со дрвја и камења по се живо и диво, а се занемаруваат многу фактори што допринеле за тоа. Да не се разбереме погрешно, киксов е неочекуван и крајно непотребен, особено после 0-2, ама да имаме на ум дека играме со лудачко темпо среда-сабота, голем дел од играчите се и уморни, некои и повредени, некои недолечени, а се тоа влијае на играта на терен. Барела суспендиран, главниот играч и мотор на екипата, Гери рикна на полувреме, главниот и најдобар дефанзивец. Лаутаро нсма уште снага за 90 минути, башка ќе треба против Баерн. Да, не е изговор ова за да изгубиш 2 гола водство против Парма, ама да не беа овие работи што ги набројав ниту ќе дадеа они 2 гола ниту ние ќе останевме на бројката 2 на семафорот.

Многу песимистички се гледа некако на работите а ние сме во пол позиција, Наполи се тие кои треба да се плашат и да стрепат секоја утакмица. Конте до сега не се покажал баш вешт во бркањето противници на табела, ама ајде да видиме што ќе биде следниве 2 месеци.

И погоре заборавив да кажам, премногу дефанзивен пристап после водство од гол или два увек не кошта, не знам како не сфати Инзаги до сега, и тоа е работа што најмногу му ја замерувам. На прва вака што ми текнуваат се Атлетико гости лани, Наполи гости сезонава, Левер гости и еве сеа Парма, на сите утакмици или изгубивме или ни стигнаа водство противниците. Преку кур више.

Дај ај да го згазиме Баерн у среда и да не замара Ио 2-3 дена. :D
У вторник играме,чисто да не се заебеш :)

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
40.221
Поени од реакции
118.069
У вторник играме,чисто да не се заебеш :)

Хаха така ми дое пошо погоре пишав среда-сабота темпо. Не сум ја @Чекич уживај, тој може не ни знае дека играме во ЛШ сезонава, му ебам све успано јас на него.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.865
Поени од реакции
61.051
@Stefan-kobe

Е добро де, никој не ти забрани да бидеш оптимист и дајбоже да си во право на крајот. Лудачко темпо имаме секоја година, и кога влеговме во финале на ЛШ, и тогаш имавме лудачко темпо. Имавме и подобра екипа или поспремни играчи, како сакаш. Сега се мачиме со форма. Мене тоа ми влева песимизам, не дека ние не сме најдобра екипа во лигата. Секако сме подобри од Наполи и во моментов имаме предност, но формата и физичката состојба на играчите е загрижувачка.

Купот и јас мислам дека ќе го освоиме, Скудетото е најбитно да не се прокоцка. ЛШ е бонус, што биде, биде.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.865
Поени од реакции
61.051
Можно е ова да беше најбрзиот бан што Костиќ го изеде откако е на форум, не знам дали забележавте ама вкупно три секунди траеше неговиот пост на темава.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.415
Поени од реакции
10.825
Нека им ја дадат титулата на Наполи, едноставно имаат се што им треба, дури и среќа.

Член од
12 март 2024
Мислења
482
Поени од реакции
889
Добро е доставија Болоња еднаш кај што треба. Знам дека ќе дадат 200% да не тепаат нас за некоја недела али барем тука врши работа ремиво со Наполи.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.415
Поени од реакции
10.825
Ги покопа со постов вечерва :D

Па мораше некој да ги погура Болоња, не може да оставиме све на случајноста, крв им ебам циганска Наполитанска смрдлива.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.508
Поени од реакции
48.153
Dobro e i ovie plus tri ae, zasluzivme mnogu poloso posle naseto fijasko so Parma.
Napoli realno denes zadovolni treba da se so bodov, imaa sreka mnogu na kraj za da ne izgubat, vo momentov pak sme na istoto, imame pravo na edno nereseno vo momentov, iako sum so stav deka do kraj na godina sve treba da se dobie i uz put ete, edno nereseno da si dozvolime, za da bideme prvaci.

Sledno kolo Napoli se bez Di Lorenzo i Anguisa ama igraat doma so Empoli, koi ocajno se borat za opstanok, da se nadevame deka gospodata Daversa i Esposito ke dostavat eden miroljubiv iks.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.714
Поени од реакции
902
Sledno kolo Napoli se bez Di Lorenzo i Anguisa ama igraat doma so Empoli, koi ocajno se borat za opstanok, da se nadevame deka gospodata Daversa i Esposito ke dostavat eden miroljubiv iks.
Исто ко што очекуваше Кастро да достави денес и батето се покака на 1 метро од гол.

Дечки молете се на друг некој и заборавете на Еспозито за со Наполи. Фрлена е клетвата врз него. Џабе...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.080
Поени од реакции
24.477
Лелеееј, какви ботови ни се конкуренција за титула. Страшно ќе се разочарам ако овие испаднат пред нас.
Не мрднаа цело второ полувреме а им треба победа. Може ние вчера ги потценивме Парма ама барем на 2-2 се потрудија нашиве колку толку. Овие половина не поминаа. Буквално ко задоволни да беа со 1-1. Мислам дека имаа повеќе фаули отколку пасови.

Со Лукаку избегнавме големи нервози. Турам е измислен во моментов за него.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.508
Поени од реакции
48.153
Исто ко што очекуваше Кастро да достави денес и батето се покака на 1 метро од гол.

Дечки молете се на друг некој и заборавете на Еспозито за со Наполи. Фрлена е клетвата врз него. Џабе...
abe lesno e vaka da komentirame ama eve vrativ da ja vidam sansata bas sea, nemase vreme da reagira ic, Skufet ja odbi u nego prilicno jako, u levo koleno direktiva, taka da za da bese ova gol ke trebase topkata da se odbie i da se vrati u gol, ovoj ne kontrolirase nisto tuka iako deluvase deka se izblamira i ja promasi, sto ne bese slucaj. Trebase toa so glava da e gol, ova drugovo bese faktor sreka samo.

Da igrase ovoj od start ili da vlezese barem nakaj 60ta sigurno ke vlezese u edna asalna sansa za gol, ne znam zaso toj Dalinga go drzese ovoj tolku dolgo, totalno nevidliv bese, mozda najlos igrac im bese denes na Bolonja.

Kajgana Shop

На врв Bottom