Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.713
Поени од реакции
901
Голман со презиме на кола и стрелец со презиме на стадион ни матат сметки за титула.

Мрш

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.503
Поени од реакции
48.125
Na tekma koja mirisase na 2-2 posle prviot gol, i igranjeto nisto, ne se vadese Lautaro, jebiga. Cist kiks na smetka na tie sto ja menadziraa utakmicava, cist kako suza so 0 izgovori popatno.

Da iskocis na polutim ko Parma posle 0-2 i posle 15 min pauza, i vaka da izigras e vo najmala raka sramno, i sekako nesfatlivo, samo 0 polusuta kon nivni gol, na kraj duri i treba da sme srekni so bodov.
Nema vrska se povlekle, Parma e taa sto odese na sve ili nisto, i toa e i problemot, 0 kontri im napravija u takva situacija, a nisto se nazad, bukvalno nisto.
Zadnji 5 gostuvanja imamse samo edna pobeda, i dobro ke bese ovoj joker za trosenje so X da se koristi nekade tamu so Bolonja, Torino ili Roma i Lazio doma.

Sega dobro e utre da ne pobedi i Napoli, a najidealno ke e da izgubat, zaso iskreno ne veruvam deka do kraj na sezona ke gubat bodovi oni, prelesen raspored imaat, na sila milom ili silom ke pobeduvaat, bar takov oset iam znaejki go inatot i mentalitetot na konte da grize na tie utakmici za 3 boda.

Ali utre ako pobedat Napoli, e tek togas nestata za nas stanuvaat i te kako problematicni i bi rekol ke bide super tesko da se osvoi titulata, jezivo tesko, i ke mirisa na uste eden tezok chouk na Misterot sto se nadevam nema da e slucaj ovoj pat.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.216
Поени од реакции
118.050
E SE NE VAAAAAAAAAAAAAAAA
Да не се колнам пошо сум огромно говедо, ама коњ да ме ебе ако лажам дека на една милисекунда не ми пројде низ глава " а што ако не тепаме" додека го пишував постов. Лепра да фатам дабогда.

Член од
12 март 2024
Мислења
476
Поени од реакции
882
Штокојкур им е на Инзаги и Фарис со ултра- дефанзивнава игра у второ.

Цццц не бе Инзаги ќе си остане истиот параноик што вади све што вреди на 2-0 демек да не се повредат и све што има жолт и во Лацио беше таков и уште е, џабе.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.850
Поени од реакции
60.955
Да не се колнам пошо сум огромно говедо, ама коњ да ме ебе ако лажам дека на една милисекунда не ми пројде низ глава " а што ако не тепаме" додека го пишував постов. Лепра да фатам дабогда.
Сите што почнавте со E Se ne vaaaa кога избивме во водство пред некоја недела, сте група сладоледџии. Таа песна се пее кога предноста е недостижна.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.715
Поени од реакции
7.408
Се мислам дека во Понеделник, Конте ќе ја уништи Болоња, макс ќе бидат мотивирани после нашиов кикс.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.850
Поени од реакции
60.955
Член од
6 април 2014
Мислења
5.168
Поени од реакции
6.644
Koga ne im drzi gazot da igrat za site trofei sto se macat ne mi e jasno. Batali tamu kupot uste vo januari ili batali LS nasoci sd na 2 raboti.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.850
Поени од реакции
60.955
На Тасе ќе се насочат, едвај одат, клупата ни е очај... одамна пишав, единствено што можат да се надеваат е Наполи да умре од смрт некако.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.168
Поени од реакции
6.644
Napoli tesko da umre 1 vo 8 dena igrat. Od 3 raboti na kraj ke zavrsat so prs vo gaz.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.079
Поени од реакции
24.475
Абе не е тешко да се провери дека Наполи токму против ваквите екипи изгуби најмногу бодови. Тие може да ги отепаат Болоња колово и после две нерешени со Емполи и Монца. Далеку се од перфектни.
Секако ова е голем кикс и немаат веќе право на вакви изданија како денес во второ. Од сега веќе секоја текма е да се биде или не, во секое натпреварување. Имавме до сега не знам колку шанси да изградиме добра бодовна предност ама очигледно е дека ќе се тресеме до сам крај.
Комбинациите Залевски-Аугусто како и Аслани-Фратези не смеат да се повторат.

Kajgana Shop

На врв Bottom