Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.324
Поени од реакции
13.426
Аеаеаеае што прочитав сегааааа, аууффффф. Види, ни тебе ни на било кој ви брани човек да бидете песимисти, ама дај брат со ваквиве коментари те молам... И тимот е шампионски и годинава е шампионска, Серија А и куп ќе освоиме, за ЛШ не знам ама имаме и тука шанси.

Многу ми е јако вака кога после кикс се фрла со дрвја и камења по се живо и диво, а се занемаруваат многу фактори што допринеле за тоа. Да не се разбереме погрешно, киксов е неочекуван и крајно непотребен, особено после 0-2, ама да имаме на ум дека играме со лудачко темпо среда-сабота, голем дел од играчите се и уморни, некои и повредени, некои недолечени, а се тоа влијае на играта на терен. Барела суспендиран, главниот играч и мотор на екипата, Гери рикна на полувреме, главниот и најдобар дефанзивец. Лаутаро нсма уште снага за 90 минути, башка ќе треба против Баерн. Да, не е изговор ова за да изгубиш 2 гола водство против Парма, ама да не беа овие работи што ги набројав ниту ќе дадеа они 2 гола ниту ние ќе останевме на бројката 2 на семафорот.

Многу песимистички се гледа некако на работите а ние сме во пол позиција, Наполи се тие кои треба да се плашат и да стрепат секоја утакмица. Конте до сега не се покажал баш вешт во бркањето противници на табела, ама ајде да видиме што ќе биде следниве 2 месеци.

И погоре заборавив да кажам, премногу дефанзивен пристап после водство од гол или два увек не кошта, не знам како не сфати Инзаги до сега, и тоа е работа што најмногу му ја замерувам. На прва вака што ми текнуваат се Атлетико гости лани, Наполи гости сезонава, Левер гости и еве сеа Парма, на сите утакмици или изгубивме или ни стигнаа водство противниците. Преку кур више.

Дај ај да го згазиме Баерн у среда и да не замара Ио 2-3 дена. :D
У вторник играме,чисто да не се заебеш :)

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
40.216
Поени од реакции
118.050
У вторник играме,чисто да не се заебеш :)

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Хаха така ми дое пошо погоре пишав среда-сабота темпо. Не сум ја @Чекич уживај, тој може не ни знае дека играме во ЛШ сезонава, му ебам све успано јас на него.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.850
Поени од реакции
60.955
@Stefan-kobe

Е добро де, никој не ти забрани да бидеш оптимист и дајбоже да си во право на крајот. Лудачко темпо имаме секоја година, и кога влеговме во финале на ЛШ, и тогаш имавме лудачко темпо. Имавме и подобра екипа или поспремни играчи, како сакаш. Сега се мачиме со форма. Мене тоа ми влева песимизам, не дека ние не сме најдобра екипа во лигата. Секако сме подобри од Наполи и во моментов имаме предност, но формата и физичката состојба на играчите е загрижувачка.

Купот и јас мислам дека ќе го освоиме, Скудетото е најбитно да не се прокоцка. ЛШ е бонус, што биде, биде.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.850
Поени од реакции
60.955
Можно е ова да беше најбрзиот бан што Костиќ го изеде откако е на форум, не знам дали забележавте ама вкупно три секунди траеше неговиот пост на темава.

Kajgana Shop

На врв Bottom