Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Денес се праат парите бе луд ....3.50 за двојка :))) 3коеф интер да дае 2 гола !
Тешко дека ке освоиме 3 бода во Лил, ама кога веќе играм навивачки ја изиграв 2-2&3+ :) Во Депортиво е 8,5 коеф.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.802
Поени од реакции
115.791
Абе денес не праам пари, денес одиграв за доброто на Интер за да не има пцовки у 11 навечер на фан клубов, затоа изиграв бедно ливче, пошо ако го стаам Интер на големи пари.... се знае што следува. :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.418
Ја не очекувам добар резултат од денес, не во една ваква ситуација во која е дојден Интер, нештата да тргнат кон подобро очекувам од овој викенд па нагоре, потребна е победа за да се консолидира тимот, таква шанса Раниери пропушти против босиот тим на Катанија предводен од Монтела, а Лил кои се актуелни шампиони на Франција и во кои владее супер атмосфера ( за кадарот да не се повторувам што игра во екипава, и Sow и Хазард кад-тад ќе се дел од големите европски клубови ) во моментов се голем залак за моменталниов Интер и искрено изненаден би бил доколку денес Интер победи и изигра добар фудбал.

Предност им е само неискуството на Лил кое дојде во израз на пример со ЦСКА за кои веќе говоревме во каква форма беа тој период, ужасна, па може сами да се победат доколку пак прават пацерски грешки или нешто ала Кјаер, црвен картон што Интер би требало лесно да го искористи.

Со нерешено сум задоволен, пораз нема да биде голема трагедија бидејќи потребно е да се победат само мечевите дома за да се пласираат понатаму па верувам дека Интер годинава ќе стигне до тие потребни 9 бода од групава, а и верувам дека Трабзон ќе паднат во Турција. (y)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.802
Поени од реакции
115.791
Не бе Деко, мене за викенд ќе ме пцујат шо се секираш па и ти. :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.418
Да да, така испадна, подобро Лео да останеше на овој моментален тим, си имаше и он големи минуси од лани, Шалке и Милан, али со оглед на тоа кои беа негови наследници, си заслужи човекот уште една шанса.

S

schtrafzenigger

Гостин
Нели Лео сам сакаше да си иде, или ја сум пропуштил нешто во приказната?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.418
Според Скај, Оби нема да игра односно на негово место ќе биде Зарате, Пацини и Снајдер ќе се дел од стартните 11.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Абе ајде малце оптимизам.Знам дека нема знаци за такво нешто,но сепак сеуште сме светски клупски прваци.Koj e toj LIL be,prosechna francuska ekipa.......(браво за мене,не ме критикувајте веднаш).
Победуваме вечере,имам такво претчувство!
Само сакам да обезбедите добар линк за да можам да гледам!

Kajgana Shop

На врв Bottom