- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.938
- Поени од реакции
- 16.229
Е така бе Спасов, кажи нешто интересно.
E ова не го знаев, сега преведувам за сајтот, Морати пред 2 години одвоил 70 милиони евра за клубот, лани одвои 40 и оваа година повторно 40 од свој џеб, што значи се на се 150 м евра дал за Интер последниве 3 години.
Под земја да не го прават?Инаку, момците што беа за Наполи - Интер, од Интер Клуб Армата ме/не информираа дека им било кажано дека темелите за новиот стадион се веќе удрени, така биле информирани во Милано, али деталниот план сеуште се држи во тајност.
Не дека провоцирам, ама ова е ова ти е тапа водење на клубот. 10 години да неможе да се финансира сам клубот, да опстојува со пари на сопственик. Плус Интер оваа сезона, не плати скуп трансфер, а исто и минатата година коа освоија тројна круна.
Не можеш да го разбереш ова зашто има различни услови во Германија а различни во Италија.Не дека провоцирам, ама ова е ова ти е тапа водење на клубот. 10 години да неможе да се финансира сам клубот, да опстојува со пари на сопственик. Плус Интер оваа сезона, не плати скуп трансфер, а исто и минатата година коа освоија тројна круна.
Работат по македонски принцип, фрлаат лопати и затрупуваатПод земја да не го прават?
Пааа.... Јас би рекол ова е причината, али дали знаеш кој е економистот?Абе ајде сумливо ми е нешто 2009/2010 год 350 милиони евра приходи и пак 70 мил загуби .Значи клубот потрошил 420 милиони таа сезона па добро Реал имаше буџет 450 милиони но ги купи Роналдо,Кака,Бензема Интер кој скоро за никој пари не даде освен Снајдер и минимални суми за другите и пак има расходи како Реал.
Или мафијата работи или го имат најнеспособниот економист во светот или влечат долгови од порано.