Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.764
Имало некој Џанлука Роки од Фиренца, невработен тип и често го мешале со судијава Роки кој исто така е од Фиренца и по мечот Интер - Наполи добивал смртни закани и бајаги интересна изјава имаше

„Не е прв пат како ова се случува. Ги следам натпреварите на кои тој суди за да видам дали треба да очекувам телефонски закани. Секогаш се надевам дека ќе суди добро. Не е убаво некој по телефон да ти каже дека ќе те убие“, изјави невработениот Роки.

:pos:

Него, делот '' Не е прв пат како ова се случува '' е интересен :), инаку не се однесува ова само за фановите на Интер.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Клаудио Раниери го чека враќањето на Пацини.Напаѓачот
на Интер,кој беше испратен дома од Италијанската Репрезентација
поради повреда,ќе се рехабилитира деновиве за да може
да биде спремен за дуелот против Катанија наредната Сабота.
Пацини верува дека може да се врати до тогаш.
И да неможе, ги имаме Зарате, Милито, Кастињо и Форлан..според мене подобро да одмори еден натпревар.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Имало некој Џанлука Роки од Фиренца, невработен тип и често го мешале со судијава Роки кој исто така е од Фиренца и по мечот Интер - Наполи добивал смртни закани и бајаги интересна изјава имаше

„Не е прв пат како ова се случува. Ги следам натпреварите на кои тој суди за да видам дали треба да очекувам телефонски закани. Секогаш се надевам дека ќе суди добро. Не е убаво некој по телефон да ти каже дека ќе те убие“, изјави невработениот Роки.

:pos:

Него, делот '' Не е прв пат како ова се случува '' е интересен :), инаку не се однесува ова само за фановите на Интер.
:pos::pos::pos::pos: Ќе му ја скинат главата некој ден ако продолже така .:pos::pos:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.656
Поени од реакции
7.304
Утре Интер - Лугано на Апиано :D

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.764
"I had problems with Mourinho, but i do not live in jealousy or envy. I believe that Mourinho and Herrera should have their statues next to the one of Angelo Moratti at Pinetina. Shame to those who forget the history of this team." - Claudio Ranieri.

Да не беше тренер на Интер прашање е дали ова некогаш ќе го изјавеше, инаку ок, не е гомнојадец по медиуми, ја во една дискусија со еден фан на Јуве од форумов, пред 2-3 години, кога ги водеше, знам му реков, проблемот кај Раниери е што е многу добар, не важи за строг тренер и поради тоа во многу наврати бил газен од неговите фудбалери кои тоа го злоупотребувале, знаел да биде многу лабилен и да затвори очи пред некои работи.

Сум го почитувал и ќе го почитувам како личност, ама како тренер тоа ќе треба да си го заслужи, бар зборам кај мене, не дека сум некој фактор ја али во моментов сеуште сум огромен скептик за неговиот тренерски капацитет да го води овој тим но ко фан на Интер му посакувам се најдобро, односно, голем трофеј.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Според ова. Форлан има најдобра оцена против Боливија,, неможам да најдам видео,, се надевам дека држи вода.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Треба да ги направат квалификациите на лето да нема паузи поради репрезентации. Можеби ова е субјективно пошто не можеме повеќе да ја трпиме нашата, ама како и да е, едвај чекам да дојде натпревар на Интер, мразам паузи.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.764
Треба да ги направат квалификациите на лето да нема паузи поради репрезентации. Можеби ова е субјективно пошто не можеме повеќе да ја трпиме нашата, ама како и да е, едвај чекам да дојде натпревар на Интер, мразам паузи.
Мхххм, незнам дали читаше деновиве, дека Платини ќе го смени форматот на квалификациите, во 4 дена ќе се распоредат, така повеќе им одговарало ради тв правата а играчите ќе мораат на 2 дена да ги играат натпреварите, наводно можеле ...

А клубовите кој ги ебе, он заборава дека покрај тој размак од тие 2 дена во меѓувреме дечките се оставаат за своите клубови и во првенстванта и во европските натпреварувања.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.490
Поени од реакции
114.489
Ќути еј, тапа е, две недели не глеаш ништо на ТВ. Највеќе мразам кога ќе дојде терминот за квалификации. Али како што го најави Платини новиот формат мислам дека ќе биде самоубиство за фудбалерите, е тек тогаш Снајдер ќе го глеаме по 2-3 пати годишно...
--- надополнето: Oct 7, 2011 10:37 PM ---
http://www.youtube.com/watch?v=uUtyaXwZoeQ&feature=player_embedded
Ова е за сите вистински фанови на Интер. Секоја чест за дечкото што го направил видеото.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Мхххм, незнам дали читаше деновиве, дека Платини ќе го смени форматот на квалификациите, во 4 дена ќе се распоредат, така повеќе им одговарало ради тв правата а играчите ќе мораат на 2 дена да ги играат натпреварите, наводно можеле ...

А клубовите кој ги ебе, он заборава дека покрај тој размак од тие 2 дена во меѓувреме дечките се оставаат за своите клубови и во првенстванта и во европските натпреварувања.
Можат, зошто да не. Само пари да се прават е важно, кој не може нека умре. Во духот на времето...

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Se nadevam sega sfativme koja e pozicijata ,idealna, na Forlan. bravo Diego (mislam na mecot od vcera za Urugvaj).

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.656
Поени од реакции
7.304
Интер - Лугано по првото полувреме е 0-0 :)

Интер -Лугано 0-2 стрелец на головите Бебето :cautious:

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Inter: 12 Castellazzi (15' st Tornaghi); 13 Maicon (1' st Zanetti), 6 Lucio (38' Giannetti), 25 Samuel (1' st Galimberti), 2 Cordoba; 42 Jonathan, 18 Poli (15' st Mella), 19 Cambiasso (30' st Benassi), 29 Coutinho; 22 Milito (1' st Castaignos), 28 Zarate.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Ме радува тоа што конечно Поли заигра:),ете уште еден играч кој ке конкурира сега за прв состав!

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Според каталонските медиуми, Интер во наредните недели ќе прати понуда за Пеп Гвардиола.

Kajgana Shop

На врв Bottom