Твоето мислење е исто ко мислењата на темава за тоа дека Морати бил стиснат, заситен од успесите, мислења кои и ти ги пишуваше а благе везе немало тоа со реалноста, тие мислења на темава се стандард тежок фејл, јас Се што правам у моментов е укажување кон тебе и таквите ко тебе дека вие не сте кадарни да коментирате за одредени економисти у Интер бидејќи немате поим како функционира тимот, истото важи и за мене.
Ти пишуваш став на форум, што значи дека некој ( ко мене ) има право да ти реплицира бидејќи истиот е заснован на незнаење, немање поим од тоа како функционираат работите во овој фудбалски клуб, какви се условите во овој фудбалски клуб, какви биле условите во овој клуб пред да дојде Морати и тн и тн.
Ти од една страна тврдиш дека некој греши, а од друга поим немаш да посочиш каде се грешките и што треба да се превземе за да истите не се прават, ете, тоа можеш да го направиш со една проста споредба но не со Баерн, туку со клуб кој ги живее истите услови ко и Интер.
И без разлика што Боби тука ќе дојде и ќе издиктира како функционирале Баерн на пример, тоа ништо нема да значи бидејќи условите во Интер и Баерн се различни и биле различно со декади и декади, Баерн имаат свој стадион, Интер немаат, исто и условите за водење на клуб во Германија и Италија се различни, каде Интер мора да плаќа 13м евра годишно само за да го користи стадионот, во пакет со Милан.
.