Анчелоти мислам дека имаше клаузула со раскинот на договорот од Челзи една сезона да не води ниеден тим, такви гласини се ширеа летоска, ама не сум сигурна дали е ова точно. Ако е вака, би бил опција само од на лето.А да го земете Анчелоти (тешко сумљам дека ќе сака ви дојде)
Тоа не би требало да е проблем, не знам што сме ние ама тим сигурно не смеАнчелоти мислам дека имаше клаузула со раскинот на договорот од Челзи една сезона да не води ниеден тим, такви гласини се ширеа летоска, ама не сум сигурна дали е ова точно. Ако е вака, би бил опција само од на лето.
Не знам каков договор имал Анчелоти, ама еднаш изјави никогаш не би го водел Интер. Негова желба колку што ме држи сеќавањево е да биде тренер на Рома. Но и Леонардо изјави дека не би идел во Интер, а сепак на крајот се смести удобно на столчето.Анчелоти мислам дека имаше клаузула со раскинот на договорот од Челзи една сезона да не води ниеден тим, такви гласини се ширеа летоска, ама не сум сигурна дали е ова точно. Ако е вака, би бил опција само од на лето.
ја да сум некоја фаца од Курва Норд , ќе ги каменувам на тренинг.
Пошто и двајцата се докажани?Новиот тренер треба да се бара помеѓу ВАЛТЕР ЗЕНГА и ЛУИС ФИГО.
Којзнае...Пошто и двајцата се докажани?