Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
ништожници...
ништожници...
Цацко е кривШто се дешава со интер бе момци ? Второлигаш 3-1 ве тепа
Грешка си ,, трето лигаши сеШто се дешава со интер бе момци ? Второлигаш 3-1 ве тепа
Ќе се борите за опстанок ако фатиш 1000 евра. Хаха.Јас сум категорично против отказ за Гасперини. Прв пат во животов имам шанса да направам 1000 евра од кладилница. Само 4-5 кола да издржи на клупата
Море нека испаднат маме им ебам.Ќе се борите за опстанок ако фатиш 1000 евра. Хаха.
70 евреиТребаше ова да го искористиме да ќариме некој денар против Интер,ваква шанса незнам дали пак ке искочи ! Ај барем добро е на друго ливче Виљареал ми води па ке фатам таму излеа, Iosono фати ти а ?
Не видов дека сега си пишал,дупла победа за Новара беше 18 кофицинет,со 500 денари 9 ,000 денари ке имав сеаЈас сум категорично против отказ за Гасперини. Прв пат во животов имам шанса да направам 1000 евра од кладилница. Само 4-5 кола да издржи на клупата
И јас се каам поради оваа работа...ајде барем да му опрости уште едно коло Морати и наредната да се изигра X2 со помрсна сума на сингл..сигурен сум дека со овааа формација нема никого да победиме!Требаше ова да го искористиме да ќариме некој денар против Интер,ваква шанса незнам дали пак ке искочи !