Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Не е крив Мурињо за овие проблеми,се знае кој е крив Морати ! Требаше да дојде асален тренер,не да ми го носи Гасперини кој нема ни еден трофеј освоено,тоа е грешка на Морати и мора да си ја признае. Можеше да го земе Боаш од Порто ама не му се плаќаше пари,епа еве сега како му се врати тоа,се надевам Делио Роси ке биде следен тренер на Интер:)

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Гасперини: Игравме добро, покажавме карактер, но синтетичкиот терен беше лош и ги искомпликува работите...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Јас сум категорично против отказ за Гасперини. Прв пат во животов имам шанса да направам 1000 евра од кладилница. Само 4-5 кола да издржи на клупата :)

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Јас сум категорично против отказ за Гасперини. Прв пат во животов имам шанса да направам 1000 евра од кладилница. Само 4-5 кола да издржи на клупата :)
Ќе се борите за опстанок ако фатиш 1000 евра. Хаха.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Требаше ова да го искористиме да ќариме некој денар против Интер,ваква шанса незнам дали пак ке искочи ! Ај барем добро е на друго ливче Виљареал ми води па ке фатам таму излеа:), Iosono фати ти а ?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.926
Поени од реакции
44.987
Незнам колку треба да се радуваме на отказот кој гарант ќе го попие, не гледам некаква гаранција дека ќе ангажираат некој поасален ...

Единствената '' добра '' работа е што во најлош случај Милан ќе им бега 3 бода, сеуште се во игра за Скудетото. :icon_lol:

Од се што е у комбинација за тренер на Интер, а се спомна од медиумиве, Делио Роси е најдоброто решение, ја го ставам на второ место, позади Барези, али очигледно него го гледаат ко вечити асистент у тимов, како што Милан го третираат Тасоти на пример.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ќе се борите за опстанок ако фатиш 1000 евра. Хаха.
Море нека испаднат маме им ебам.
Требаше ова да го искористиме да ќариме некој денар против Интер,ваква шанса незнам дали пак ке искочи ! Ај барем добро е на друго ливче Виљареал ми води па ке фатам таму излеа:), Iosono фати ти а ?
70 евреи :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Не видов дека сега си пишал,дупла победа за Новара беше 18 кофицинет,со 500 денари 9 ,000 денари ке имав сеа:(

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Требаше ова да го искористиме да ќариме некој денар против Интер,ваква шанса незнам дали пак ке искочи !
И јас се каам поради оваа работа...ајде барем да му опрости уште едно коло Морати и наредната да се изигра X2 со помрсна сума на сингл..сигурен сум дека со овааа формација нема никого да победиме!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Само ја глуп ...играј за идиоитве неспособни ....Гасперсон аиииииииии .......

Ме мрзи да пишуем постиште али ај ...

Што кој кур му е секој меч да излага со различна постава ???

Прошли пут играа самуел лусио ранокиа форлан милито камби нагатомо занети оби цезар и снајдер

Сеа ги става оби и Самуел на клупа ....

Форлан го вади у 45 , Каменон Милито го остава

Снајдер го вади за зарате ...

Алварез не е ни у топ 20 за измена .... Коутињо бурек сече на ќош некој итаљански ...

Знае некој ЗАШТО ?

Kajgana Shop

На врв Bottom