- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.744
- Поени од реакции
- 6.467
Убаво се виде сликата кога навивачот на Интер држеше дрес на кој пишуваше МУРИЊО
Уживај брате..ние навивачите на Интер сме виделе и потешки времиња ама се ќе дојди на нормала кога тогаш..нема вечна да е кризата на Интер!koj ke vi gi gleda grevovite ..
Ја од ден број 1 сум со овој став, и сум го напишал во неколку наврати на темава во пакет со Менхетенов, не е прв пат вакво нешто да напишам.Syn на крај и на Мурињо му најде маана.
Ха
Како и секој твој пост шо си е на место,ама за овој пост ти симнувам КАПА!!!! Сосема си во право сите овде го бараат ко Ангел-Спасител,а брзо заборавија дека е тој што ги напушти...Па нека се гони и он у пм, замина ко пиче, се удоле тргна по истото, иако направи премноооогу за Интер, факт е дека си отиде ко класична пичка иако тоа милиони фанови у пакет со цела управа и играчи не го сакаа, можеше бар пред да замине да одржи еден состанок со цел менаџмент на екипава у пакет со Морати за да посочи негов наследник, ко што Ферги тоа ќе го направи, а Мурињо за Интер до тогаш беше она што Ферги е во моментов за Јунајтед. ...
Он по освојувањето на титулата во ЛШ уште вечерта фактички замина од Интер, се поздрави со Матераци и толку, нит дојде на прослава нит се појави у просториите на тимот, остави на неговиот агент да го средува заминувањето од екипата.
Али кармата е кучка, се избрука у Реал со она што до сега го направи за екипата ...
Бар нема името да го менуваат во Виола ... If you know what I mean.koj ke vi gi gleda grevovite ..
грешка си лојален е... има проблеми со еготоЈа од ден број 1 сум со овој став, и сум го напишал во неколку наврати на темава во пакет со Менхетенов, не е прв пат вакво нешто да напишам.
Али гледам се кука по него, само посочувам дека испадна крајно нефер кон Интер ко клуб и кон сите фанови со начинот на кој замина, тоа и самиот Морати на крај краева го кажа минатото лето, '' Мурињо е перфектен тренер но има проблеми со лојалноста ''.