Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Убаво се виде сликата кога навивачот на Интер држеше дрес на кој пишуваше МУРИЊО:)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
..каде е овој тим господе,каде замина нашиот Интер,дали сте свесни на какво ниво паднавме.....гледајте го видеотот и релаксирајте се малце!

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Еден фан на Реал Мадрид ми пиша дека ништо неправел овој. а Јас што му одговорив: Голема работа заврши, сите фанови од Интер ги симна од облаци. ТОООО пријателче, подобро 17 -ти на почеток отколку на крај 7-ма солидна позиција.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.925
Поени од реакции
44.982
Па нека се гони и он у пм, замина ко пиче, се удоле тргна по истото, иако направи премноооогу за Интер, факт е дека си отиде ко класична пичка иако тоа милиони фанови у пакет со цела управа и играчи не го сакаа, можеше бар пред да замине да одржи еден состанок со цел менаџмент на екипава у пакет со Морати за да посочи негов наследник, ко што Ферги тоа ќе го направи, а Мурињо за Интер до тогаш беше она што Ферги е во моментов за Јунајтед. ...

Он по освојувањето на титулата во ЛШ уште вечерта фактички замина од Интер, се поздрави со Матераци и толку, нит дојде на прослава нит се појави у просториите на тимот, остави на неговиот агент да го средува заминувањето од екипата.

Али кармата е кучка, се избрука у Реал со она што до сега го направи за екипата ...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
koj ke vi gi gleda grevovite ..
Уживај брате..ние навивачите на Интер сме виделе и потешки времиња ама се ќе дојди на нормала кога тогаш..нема вечна да е кризата на Интер!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.925
Поени од реакции
44.982
Syn на крај и на Мурињо му најде маана.
Ха
Ја од ден број 1 сум со овој став, и сум го напишал во неколку наврати на темава во пакет со Менхетенов, не е прв пат вакво нешто да напишам.
Али гледам се кука по него, само посочувам дека испадна крајно нефер кон Интер ко клуб и кон сите фанови со начинот на кој замина, тоа и самиот Морати на крај краева го кажа минатото лето, '' Мурињо е перфектен тренер но има проблеми со лојалноста ''.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Па нека се гони и он у пм, замина ко пиче, се удоле тргна по истото, иако направи премноооогу за Интер, факт е дека си отиде ко класична пичка иако тоа милиони фанови у пакет со цела управа и играчи не го сакаа, можеше бар пред да замине да одржи еден состанок со цел менаџмент на екипава у пакет со Морати за да посочи негов наследник, ко што Ферги тоа ќе го направи, а Мурињо за Интер до тогаш беше она што Ферги е во моментов за Јунајтед. ...

Он по освојувањето на титулата во ЛШ уште вечерта фактички замина од Интер, се поздрави со Матераци и толку, нит дојде на прослава нит се појави у просториите на тимот, остави на неговиот агент да го средува заминувањето од екипата.

Али кармата е кучка, се избрука у Реал со она што до сега го направи за екипата ...
Како и секој твој пост шо си е на место,ама за овој пост ти симнувам КАПА!!!! :cuc: Сосема си во право сите овде го бараат ко Ангел-Спасител,а брзо заборавија дека е тој што ги напушти...

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Ја од ден број 1 сум со овој став, и сум го напишал во неколку наврати на темава во пакет со Менхетенов, не е прв пат вакво нешто да напишам.
Али гледам се кука по него, само посочувам дека испадна крајно нефер кон Интер ко клуб и кон сите фанови со начинот на кој замина, тоа и самиот Морати на крај краева го кажа минатото лето, '' Мурињо е перфектен тренер но има проблеми со лојалноста ''.
грешка си лојален е... има проблеми со егото

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Снајдер денес играше и десен бек,избиваше некој топки едноставно дефанзивен играч.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790

Kajgana Shop

На врв Bottom