Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
A бре, требаше Снајдер да дојде у Јунајтед.
Win-win ситуација ќе беше тоа, вака само ќе глеаме како се вклопува у сивилото на екипава.

Жално е ова што му се случува на Интер, не ми се веруваше што гледав прееска.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Најлоша можна изјава во утрешниот ден:
Gasperini stays at Inter,Morati believe in him and it's gona give him another chance to immprove the team of the crises!
Најдобра можна изјава:
Gasperini has been sacked from Morati,Dzoni Vajsmiler is new coach of Inter,IosonoIntersita is gona be new technical manager,Beneamata new asistent coach,Marli new vice-president...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Мене не ми е жал за ниеден од куртоните што играат у Интер ...Кога нив не им е жал за 10000000000000000000000 фанови низ цел свет ...ич КУР више не ме боли ....ја да сум некоја фаца од Курва Норд , ќе ги каменувам на тренинг.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А да го земете Анчелоти (тешко сумљам дека ќе сака ви дојде) :D
Анчелоти мислам дека имаше клаузула со раскинот на договорот од Челзи една сезона да не води ниеден тим, такви гласини се ширеа летоска, ама не сум сигурна дали е ова точно. Ако е вака, би бил опција само од на лето.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Анчелоти мислам дека имаше клаузула со раскинот на договорот од Челзи една сезона да не води ниеден тим, такви гласини се ширеа летоска, ама не сум сигурна дали е ова точно. Ако е вака, би бил опција само од на лето.
Тоа не би требало да е проблем, не знам што сме ние ама тим сигурно не сме :pos:

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Не знам каков договор имал Анчелоти, ама еднаш изјави никогаш не би го водел Интер. Негова желба колку што ме држи сеќавањево е да биде тренер на Рома. Но и Леонардо изјави дека не би идел во Интер, а сепак на крајот се смести удобно на столчето.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Пошто и двајцата се докажани? :)
Којзнае...

Затоа викам, најдобро Барези кога веќе нема добар слободен тренер. Мислам дека и Бенитез има потпишано некој договор со телевизиска куќа, иако и самиот кажа дека покрај се би се вратил во Интер. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom