Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 април 2014
Мислења
7.322
Поени од реакции
11.711
@Syn

Постот ми беше воглавно за целата сезона досега, тешка џукела е. Во финалето ме изнеривра кога имаше една полушанса при 2-1 и си ја пикаше в газ топката за на крај ни шут мислам да не извлечеме од тоа, или го влепија почетнички, голот да не го види. Се отепа од чекање и ја посра. Исто при крајот на 2-2 една полуконтра ја клоцна во аут, како прв пат да игра во клубов. Самиве 1-2 потези не се проблем како изолирани ситуации, ама кога ќе ги додадеш на претходни изданија, од такт те вади.
Тотално аут делува целата полусезона. Му ја подаваат напред и знаеш дека ќе ја заглави реално, изгубен случај е. Преку кур ми е од чекање да се врати во форма и да му ги ланчаме мадината. Освен голот ништо посебно не направи и во финалето, просек жив воглавно цела утакмица.

Член од
12 март 2024
Мислења
233
Поени од реакции
404
@Syn
Во финалето ме изнеривра кога имаше една полушанса при 2-1 и си ја пикаше в газ топката за на крај ни шут мислам да не извлечеме од тоа, или го влепија почетнички, голот да не го види. Се отепа од чекање и ја посра.
Ми текнува на ова мислам. Дамфриз десно беше сам, Лаутаро иде право во противнички дефанзивец и губи топка.

Kajgana Shop

На врв Bottom