Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
vazno kopileto zaneti go igrase svojot 757ti natprevar.

vazno deka milito izigra 90 minuti. :tapp:

vazno deka kivu posle ne znam koga igrase 90 minuti. :tapp:

vazno deka kastanjos se stava starter, STARTER.

vazno deka snajder igra ponazad i od kambi.

vazno deka igrame so formacijata na gasp.

vazno deka, citiram: "i have the full support of the president and the players".

vazno deka sega i ti mlad interashu sfate deka morati e najkriv od site za sve.

vazno deka na morati ke mu umre nekoj clen od semejstvoto, vednas, uste vecer.

vazno deka ultrasi ke vlezat doma kaj zaneti i ke mu ja siluvaat zena mu i kerkata.

vazno deka dresovi prodavame vo japonija od nagatoko.

Mnogu vazni raboti vecer, ima i mnogu ama nekoj drug den...

p.s. Zarate in, Snajche out. A pamtam deka rekov ne moze pogolem fejl poteg od Muntari <=> Forlan... Mozelo i ke moze.

p.p.s. ironicno rekov pred nekolku posta deka sto ke bide koga ke nema poveke mesto za zaneti nazad i vo sredina, dali krilen napagjach ke go igraat, i toa bidna... I give up, i really do... se dur ne smenat trener, ne ni se zamaram voopsto so inter.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.982
НЕ МИ ЗБОРИ БРАТЕ ...ДА ИМАА ОНИ БАРЕМ ТРОШКА ПОЧИТ КОН КЛУБОТ НЕМАШЕ ДА ИГРААТ ВАКА...КОЛКУ И ДА НЕ ВАЉА ТРЕНЕРОТ И ТАКТИКАТА .
Епа кога не чини тренерот и тактиката, не е возможно тимот да чини, не во овој унивезум.
Да играа со некој четвртолигаш па тоа немаше да биде воочливо, ќе тепаа 5-0 ко што ги шлапаа аматерите за време на подготовките, ако примети, они немаат победено екипа, освен Селтик, од оние тимови со кои играа до сега, и во сите мечеби беа мизерни, не е тоа случајност.

Не се ни овие Новара вчерашни, нормално дека ќе го искористат овој хаос предизвикан од Assperini, пишав и пред два дена, се подготвува Новара за прослава ко и ние што се подготувавме за пречекот на кошаркарите, ко што и Трабзон славеа по историската победа над Интер, ја ставам бубрег у залог дека со Гасперини до крај на сезона нема да имаат повеќе од 3 победи, '' штета '' ова не е изводливо да се деси бидејќи Гасперини ќе биде отпуштен ...

Единствената добра работа која може сеуште да ја направи е да даде оставка и со тоа клубот да не му плати финансиска оштета, ама за жал тешко дека ќе ја има таа доблест ко Липи на времето што направи на пример.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Гого ти изглеа не разбираш некои работи. Еве ќе ти појаснам едноставно, јас тренирам кошарка и играм плеј и сеа тренерот ако ми каже играј центар јас ќе играм таму, ама колку коша ќе дадам и како ќе играм во одбрана е тоа не е за коментар. Исто и гомново Гасперини, му дава на Снајди да игра деструктивец, Оби игра бек, све е у курац отидено со тој ебан негов формат. И не е до почит до клубот, Оби ако не сака да се докаже не знам кој сака...
Јас многу добро разбирам што е работата ...само и од играчите не сум задоволен бидејки од 90ми. не направија три успешни пасови... и не направија една асална акција.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.660
Тоа се чекаше Крејзи :pos: Само што сакав да ти пишам да напишеш еден од твоите стандардни коментари, у моментов уживам у нив. :)

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
што ти е крив Занети, што ти се криви играчите... Гасперини е тренерот кој ги потегнува конците... ако ти играш со Интер ПЕС и го пуштиш џојстикот и другар ти те напуни кој е крив играчите или ти? :)

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
А оној Милито требаше да го продадеме летово кога ПСЖ нудеше 15 милиони за труп.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.139
Ја се откажувам од тимов дур не се превземат драстични работи

пс:Сите што го бранат/ќе го бранат Гасперини алијас ГАСПЕРСОН и бабана Милито - да им ебам се од прво до 17 колено.
Толку од верноста на клубот? :eek:

Mikky

Интераш
Член од
23 октомври 2008
Мислења
210
Поени од реакции
19
Објавено од: Mikky, 6 август 2011 во форум: Фудбал фан клуб
Јас едно видов денеска. Интер го има најслабиот тренер во ерата на Морати. Колку шанси имаше Интер денес ? Освен голот од офсајд НУЛА ! Не е човеков за во Интер дефинитивно, дури и на Бенитез може вода да му носи. Ќе лета овој уште во Октомври.
Не се поздрави Станковиќ, не се поздрави ни Оби, кавги со Ето, Снајдер треба да се снаоѓа во неговата глупава 3-4-3 а не он да се прилагодува на играчите. Не е крив ниту еден од играчите, треба да сфатиме дека ако играч игра со несвојствени задачи неможе да даде максимум.
Ќе има мачење оваа година ... Бар нека ги продадат Ето и Снајдер, некоја пара да ќари Морати и така ќе биде промашена годинава. Не е ова заклучок од еден натпревар, ова е само логичка последица како работите се одвиваат после заминувањето на Мурињо.
Објавено од: Mikky, 26 август 2011 во форум: Фудбал фан клуб
Овој Гасперсон ќе ја запусти екипата до максимум. Интер ќе пати од него во следните години.
Паласио подобар од Пандев ? Хммм се кладам дека оваа година Пандев ќе има многу подобра сезона се разбира ако не се повреди.
Не ми се верува како можеше овој човек да биде одбран за тренер на Интер. Ги сакал Кучка и Паласио. Кој се тие ??? На какво дереџе дојде Интер. Да му бараат 10м евра за недокажан играч Паласио :tapp:.
И ете, наместо да се бара вистинска замена на Ето и класа играч во средина, Интер :drk: на еден Кучка и Паласио. :tapp:
Апсолутно разочаран како навивач на Интер.
Ете, тоа е тоа. Колку и да имаше оптимизам тука на фан клубов, никогаш не ми дојде на ум позитивна мисла за уништувачот на нашиот омилен тим :pipi:

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Ако после ова не се избрка говедово не знам, треба да се убие Морати.
Овој бил поупорен и од Суљо бре,3-4-3 ако треба сите вон позиција,ке губиме и од Новара и од трабзон и осатала багра.
Не знам со да кажам веке освен ова :tapp:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
А оној Милито требаше да го продадеме летово кога ПСЖ нудеше 15 милиони за труп.
Леле леле па тој па тој па,ако ми игра за стара слава нека фака џаде,неможе топка да смири,сите ни се смеат па и за смеење,какви играчи имаме во тим,а губиме од Новара и тоа со 3-1 3-0 подобро тоа на Камбијасо е одбиена топка гол на срека,ни една акција неможат да сврзат срамота.

Kajgana Shop

На врв Bottom