Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Гледам на Фкинтер.ком.мк ке имаоргнизирано патување за тие што се членови на Армата. Јас би им препорачал ич да не одат во Милано. Знаме дека има од таа страна и тука членови на форумов. Туку нека ми кажат мене јас ке им организирам гледање на Вардар на Филип 2. Ем ке заштедат пари и башка ке се радуваат на победа.
Требаше да одам и јас, али по натпреварот со Рома се откажав, верувај не жалам ич :pos:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.911
Поени од реакции
16.173
Новара ова е смешка антологиски резултат од 1940 не немале победено.
Само да видиме дали има карактер Гасперини сам да си отиде или 3 милиончиња убаво му се гледат.
Ма нека води инат како Мунтари, и нека го исцица Морати 3 милиони евра, мамето негово што го доведе во Интер.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.925
Поени од реакции
44.984
Ебате тоа играчите земаат 10пати поголеми плати од играчите на Новара и немаа никаква играа. Не го заслужуват овој дрес да го носат ни еден.
Дај бе, со кој памет плукаш по играчите, шо, Оби лев бек игра а незнае таму да игра, згреши, него ли треба да му замериме или на таа будала што го ставила таму да игра ?!

Играчите не заслужуваат у моментов критика, сериозен сум за тоа, оваа срамота е предизвикана од менаџментот на тимот кој се одлучи ваков тренер да ги предводи, не е ни он крив, го имаа Мурињо, знаеа што е потребно за еден успех они овој срам ни го приредија ...

Не е глуп Гасперини да не прифати ваква понуда, или-или е за него ова, или ќе земе 3 милиони евра за 2 години и ќе успее со екипава со што ќе го продолжи договорот, или ќе земе 3 милиони евра за 2 недели, 3 недели, месец дена, 2 месеца, пола година ... и тн и тн.

У двете ситуации, он си е у една fuckyeа состојба, кур го боли.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Кога можеше Мурињо да даде отказ после 3на круна... Ваљда ГАСПЕРСОН ќе има доблест да си даде отказ после 3 комада од Новара...

Член од
20 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
5
Позитивна работа од поразов.......ГАСПЕРИНИ 100% добива отказ....негативна,касниме 8 бода,со нов тренер,воигрување,тактики, сезонава е пропаст уште од старт........Јувенташов си ја заврши работата....мрш у п&)(*(* ММЕ....

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ова е нешто невидено,срамота ова е невидена срамота ГАСПЕРИНИ ДА ТИ ЈА ИЗНАЕБАМ МАМИЦАТА У ПИЧКАААААААААААААААА !!!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.911
Поени од реакции
16.173
Штета што не дојде некое познато тренерско име во тимот, па да се види дали е до тренерот или до пола тим кој ни е веќе за во пензија, и до младите и надежни „таленти“ .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Гледам на Фкинтер.ком.мк ке имаоргнизирано патување за тие што се членови на Армата. Јас би им препорачал ич да не одат во Милано. Знаме дека има од таа страна и тука членови на форумов. Туку нека ми кажат мене јас ке им организирам гледање на Вардар на Филип 2. Ем ке заштедат пари и башка ке се радуваат на победа.
Ја идам ако иде и Џони Вајсмилер ;)

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Дај бе, со кој памет плукаш по играчите, шо, Оби лев бек игра а незнае таму да игра, згреши, него ли треба да му замериме или на таа будала што го ставила таму да игра ?!

Играчите не заслужуваат у моментов критика, сериозен сум за тоа, оваа срамота е предизвикана од менаџментот на тимот кој се одлучи ваков тренер да ги предводи, не е ни он крив, го имаа Мурињо, знаеа што е потребно за еден успех они овој срам ни го приредија ...

Не е глуп Гасперини да не прифати ваква понуда, или-или е за него ова, или ќе земе 3 милиони евра за 2 години и ќе успее со екипава со што ќе го продолжи договорот, или ќе земе 3 милиони евра за 2 недели, 3 недели, месец дена, 2 месеца, пола година ... и тн и тн.

У двете ситуации, он си е у една fuckyeа состојба, кур го боли.
НЕ МИ ЗБОРИ БРАТЕ ...ДА ИМАА ОНИ БАРЕМ ТРОШКА ПОЧИТ КОН КЛУБОТ НЕМАШЕ ДА ИГРААТ ВАКА...КОЛКУ И ДА НЕ ВАЉА ТРЕНЕРОТ И ТАКТИКАТА .

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
НЕ МИ ЗБОРИ БРАТЕ ...ДА ИМАА ОНИ БАРЕМ ТРОШКА ПОЧИТ КОН КЛУБОТ НЕМАШЕ ДА ИГРААТ ВАКА...КОЛКУ И ДА НЕ ВАЉА ТРЕНЕРОТ И ТАКТИКАТА .
ти не ме заебавај како ќе играат бе, да бркаат резултат а на терен имаат 6 дефанзивци 3 ца напаѓачи и 1 играч од средина... :) кој да брка резултат кажи

Член од
23 август 2010
Мислења
39.355
Поени од реакции
113.666
Гого ти изглеа не разбираш некои работи. Еве ќе ти појаснам едноставно, јас тренирам кошарка и играм плеј и сеа тренерот ако ми каже играј центар јас ќе играм таму, ама колку коша ќе дадам и како ќе играм во одбрана е тоа не е за коментар. Исто и гомново Гасперини, му дава на Снајди да игра деструктивец, Оби игра бек, све е у курац отидено со тој ебан негов формат. И не е до почит до клубот, Оби ако не сака да се докаже не знам кој сака...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Само не ми е јасно избрканиот од Џенова тренер кој му го сервира на Морати.Истиот само да не му го понуди Раниери тогаш продолжуваме во ист стил борба за опстанок.

Kajgana Shop

На врв Bottom