Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Леле..добро е што се испишманив(т.е. иосоно ме испишмани) се решив да не одам до кладилница бидејќи ќе си одеше уште едно богоројче поради мојот Интер и повторно ќе требаше да ги пцујам сите до еден...

А и јас да прашам зошто го нема најдобриот наш среден играч после Снајдер Алварез???..

Овие дена си мислам дали Гасперини е пуштен кај нас како јувенташки шпион и не доуништува бидејќи каква што е работата така ми изгледа..(just joke:D)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Јас на хајлајтсот што видов Кутињо кога влегол имаше страшен шут волеј од прва овој голманот на Трабзон одвај спаси.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.108
Поени од реакции
46.043
Ja aсално го гледав второ, т.е. по влегувањето на Коутињо, незнам што толку сте запнале за него кога е убедливо најмалиот проблем во моментов, неповикувањето на Алварез е тоа што треба да не иритира, зашто покрај него, Зарате и Пацини реално Коутињо е само декор, исто и Кастаињос.
Алварез да не се викне е срамота, на клупа немаат играч кој може да го покрие Снајди кој по мечот со Трабзон се жалеше и на мала повреда.

Убаво рече Мите, вечерва или Гасперини или Енрике добиваат отказ, односно, огромна е веројатноста тоа да биде случај освен ако не продолжат и двата тима со толернацијата.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ме предомисливте а сакав да ја играм сингл јако на кец мислам дека ќе тепате!
Ама ај нема да биде лошо и онака да ве пратам како играте без да ве типувам :)

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Влегува МУУУУнтари во 80 минута, резултатот 1-0 за Рома, и беливе ор нот, Мунтари за 10 минути постигнува хетрик, и си обезбедува место во стартните 11 во Интер, за цела сезона.:sneaky:

Озбилно, пак ќе изгубиме, немам надеж.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.108
Поени од реакции
46.043
Штета, заврши документарката за црнобрадиот пират на Телма, сега 3281945 форматот на Гасперини ќе треба да го гледаме, fuuuu.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.640
Поени од реакции
115.181
Не знам за вас ама јас некако сигурен сум во победа, ме боли таквото дали 3-4-3 или 10-0-0 играме, битно мислам дека ќе ја смачкаме Рома, таков филинг имам. :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ако не истурат - ја сум крив:D
--- надополнето: Sep 17, 2011 6:44 PM ---
Не знам за вас ама јас некако сигурен сум во победа, ме боли таквото дали 3-4-3 или 10-0-0 играме, битно мислам дека ќе ја смачкаме Рома, таков филинг имам. :)
пошо имаш уплатено БоТ :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Рафа не, ама Лео е кока кола и за двајцата кога е во прашање Интер.
Иако сеуште е рано, Се е можно во фудбалот, у моментов сум тежок скептик. Дај оние Арсенал нека престанат со толернацијата и нека му удрат клоца на Венгер, ако ништо друго, створен е за оваа трансфер политика на Интер. :icon_lol:
На Лео ептен коцки му се поклопија, али во секој случај ќе беше подобар од Гасперини, не како стручњак, туку тоа што немаше да прави вакви експерименти..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.640
Поени од реакции
115.181
Морам да се јачам брат, не ја бива вака, глеам Џони ја р`чна работава со песимизмов, Васе со неговиот Јурич продужи, мора малце да го кренеме фан клубов. :P
--- надополнето: Sep 17, 2011 6:47 PM ---
Иосоно гарант се остри да пукне нешто онлајн. :D

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Извинете вака падобрански,ама овој Лусио будала е убива човек и око не му трепнува :D

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
791
Ќе видиш дека нешто не е во ред со Интер, кога Санјдер е најдобриот дефанзивец...

Kajgana Shop

На врв Bottom