Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
А кај е миленикот на Менхетен? :)

п.с. Дочекавме Мунтарчо да го видиме во резервите покрај толку трансфери.....

едит: Еве сам си прашал :pos:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Овој Гасперини ќе лета после мечов!!!!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.745
Поени од реакции
6.471
Иначе и јас ја имам Интер 1 на ливче и тоа поголема уплата,да тепаме денес и утре Манчестер Ј со Челзи тепа и фаќам:),очекувам голови од Милито и Форлан па што сака нека биде!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.935
Поени од реакции
45.065
Muntari pred Coutinho... dobro be, nekoj informiran da kaze zosto ne go vika Coutinho ovoj? Ima nekoj problem, ne go biva, sto e fintava? Nema shansi 2 pati po red sluchajno da ne go povikuva...
Го викна со Трабзон, влезе и во игра ... и беше дупе, самсебедриблинг си правеше. :)
Иначе Мунтари е на клупа зашто ќе биде резерва за оние од средината, Зарате, Пацини и Кастаињос за напад, претпоставувам затоа изборот паднал на Мунтари, за да биде алтернатива за оние централно во средината.

п.с. А и Алварез го нема. o_O

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ne mi e jasno navistina.

Edniot site znaeme deka go biva, drugiot ni e najskapo zasiluvanje, i oni ne gi vika, a go vika Muntari i nekoi deca tamu + zaneti i nagatoko starteri. Za koj kur go branev ovoj be?

Mora da ima nesto tuka, pak ke prasam: nekoj po informiran da ne znae sto mu e filmot so Kutinjo, go najavuvaat a ne go vikaat, i Leo lani taka, a i ovoj sega, mora tuka da ima nesto...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Која мизерија еј... ги нема Кутињо, Алварез... играчи кои можат да направат разлика... на клупа се Мунтари и Бјанкети. Страшно...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Толку ли не примети овој глуп тренер дека Алварез е подобар поназад отколку крило некни го стави крило лошо изигра и одма трибина исто и Кутињо надвор.Средниот ред Камбијасо и Занети најбавните играчи во серија А.
Инаку ова денес си е руски рулет за овие тренери кој изгуби шут карта.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Го викна со Трабзон, влезе и во игра ... и беше дупе, самсебедриблинг си правеше. :)
Иначе Мунтари е на клупа зашто ќе биде резерва за оние од средината, Зарате, Пацини и Кастаињос за напад, претпоставувам затоа изборот паднал на Мунтари, за да биде алтернатива за оние централно во средината.

п.с. А и Алварез го нема. o_O
Lele be, dupe bil. Milito ne bese dupe? Kambi ne bese? Alvarez ne bese? site bea "dupe". Ne gledam be, so sakat neka pravat, neka ni opne 10 roma. upm, nemam nervi za ovoj poveke, site na beni i leo mi otidoa... ebati fudbalot ebati...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.935
Поени од реакции
45.065
Оби лево .... лево, е вака се уништуваат таленти, играч од средина го играш ко лев бек, фантастично, демек може да игра таму, жими ташак, во одбрана е тотално изгубен, незнае да се снајде во оние офсајд стапици и константно да покрива, ваљда зашто не е бек, позиција која ај што бара играч чија природна позиција е таа, исто бара и играч со поголемо искуство бидејќи се работи за доста комплексно место у тим ... ама не.

И кажете зашто Алварез не е повикан, повреда или ?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Оби лево .... лево, е вака се уништуваат таленти, играч од средина го играш ко лев бек, фантастично, демек може да игра таму, жими ташак, во одбрана е тотално изгубен, незнае да се снајде во оние офсајд стапици и константно да покрива, ваљда зашто не е бек, позиција која ај што бара играч чија природна позиција е таа, исто бара и играч со поголемо искуство бидејќи се работи за доста комплексно место у тим ... ама не.

И кажете зашто Алварез не е повикан, повреда или ?
Никој не знае и не смееме да прашуваме :)
Добро бе мајку му мене ме интересира следново: како можеш да имаш 25 играчи и да им ги измешаш позициите на 6-7 играчи во прва постава? Како???

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Шо се дешава бе со Интер... планирав сингл да ја играм јако ама кога прочитав тука мислењата на фановите не ми се става баш :cautious:

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Им ги смени сите позиции на играчиве , научников со неговиве експерименти , шугав , дај намести нормална формација пошти ги децана нека се истрчаат како они сакаат , сељак !

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.935
Поени од реакции
45.065
Lele be, dupe bil. Milito ne bese dupe? Kambi ne bese? Alvarez ne bese? site bea "dupe". Ne gledam be, so sakat neka pravat, neka ni opne 10 roma. upm, nemam nervi za ovoj poveke, site na beni i leo mi otidoa... ebati fudbalot ebati...
Абе ти кажав, покрај овие играчи Коутињо со Кастаињос 'ржи за место во тим, за разлика од Алварез на пример кој комотно може и стартер да биде а не е повикан.
Искрено не се замарам многу со Коутињо, едноставно лош е, и на светското со децава беше очаен со јаките тимови ( ви реков уште тогаш, баталете Панама, Австрија, глејте го со јаките како ќе игра ) и сега со Трабзон, сеуште треба да работи за да догура до прв тим без разлика што оние кои играат во истиот се лоши.

Ама Алварез ...

Kajgana Shop

На врв Bottom