Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Шо се дешава бе со Интер... планирав сингл да ја играм јако ама кога прочитав тука мислењата на фановите не ми се става баш :cautious:
Штета што не играме со некоја здрава екипа денес да фатев на сингл, ама двојка. За жал и овие од Рома не знаат што прават така да никој не знае што ќе биде. Не ја играј.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.182
Шо се дешава бе со Интер... планирав сингл да ја играм јако ама кога прочитав тука мислењата на фановите не ми се става баш :cautious:
Батали бе, глеаш од оптимисти накај песимисти заминаа.:rolleyes:
Перни ја 1 во 1 или може да се кладиш на отказ после овој меч на Гасперини.:D

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Гасперини??? ти не си нормален,незнам ова е бетер и о Бенитез.Катастрофа ајде кажете ми што ако тепаат велерва,дадат некој шашма гол,како со Палермо Милито,ако немаат добар игра како што ни доликува.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Море да го повика тој од рекламата на Волкот на Гзперини у пакет со Јурич и да ги фрли од мелнички мост!Да не се нервираме барем!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Кој ќе направи група на фб „We want Rafa, we want Rafa!!!" :pos:

Денеска тепаме, но тоа само ќе не залаже, ова што не иде вака, не иде.

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Васе не прашува за Кутњо и Алварез , прашува за Фараони , хахаха што те гледам смешен колега интераш ...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.935
Поени од реакции
45.065
Искрено и да се победи денес ептен сум накурчен и го имам она грдо чувство ко и со Рафа кога типот го играше Мунтари ко крило против Рома цело второ полувреме само зашто Киву му се жалеше дека лево парче го правеле ...

Оби е одличен фудбалер чиј прогрес сега се кочи зашто некој го игра ко лев бек во тактика со тројца стопери. И сега ова ли се дискутирало на тие состаноци, ова ли е резултатот од анализите на Гасперини за играта во одбрана, демек Снајдер да игра плеј а Оби лево ?
Првиов од кога си отиде Мурињо не му текнало да се врати назад и да помага на одбраната, вториов одбрана на таа позиција не знае да игра, а и да ме демантира денес, сеедно, НЕ Е ЛЕВ БЕК.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332

Денеска тепаме, но тоа само ќе не залаже, ова што не иде вака, не иде.
Раф за тренер алее Рафа за тренер алеаа:pos:,па богами подобро не водеше он отколку овој токмаков.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.182
Васе не прашува за Кутњо и Алварез , прашува за Фараони , хахаха што те гледам смешен колега интераш ...
Играат на различни позиции сите тројца. И незнам што е смешно тоа, ама Фараони измислен е и за Кутињо и за Алварез.
Зборам за квалитет. Мислам дека ќе се пробие добро понатаму во кариера, мада со оваков тренер тешко. :oops:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.935
Поени од реакции
45.065
Рафа не, ама Лео е кока кола и за двајцата кога е во прашање Интер.
Иако сеуште е рано, Се е можно во фудбалот, у моментов сум тежок скептик. Дај оние Арсенал нека престанат со толернацијата и нека му удрат клоца на Венгер, ако ништо друго, створен е за оваа трансфер политика на Интер. :icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Рафа не, ама Лео е кока кола и за двајцата кога е во прашање Интер.
Иако сеуште е рано, Се е можно во фудбалот, у моментов сум тежок скептик. Дај оние Арсенал нека престанат со толернацијата и нека му удрат клоца на Венгер, ако ништо друго, створен е за оваа трансфер политика на Интер. :icon_lol:
И ја тоа си мислев прееска ама затоа сите сакаат да бидат тренери во Англија. Најтешко се добива отказ таму.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Пријателе прочитав погоре дека не се повикани Алварез и Кутињо.Гледам на клупа Бјанкети и затоа реков подобро Фараони отколку Бјанкети.Фараони го гледав една утакмица во подготовките,можеби и Бјанкети играше ама не го заприметив!

Kajgana Shop

На врв Bottom