Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.543
Поени од реакции
7.075
Што е муабетот со Ердоган ?
Да не е како со Заев у тренерка Интер и Али Ахмети у тренерка Милан.
Господинот Зоран Заев не е у тренерка од бит пазар облечен. Он си носи дрес и шалче од палма. Поштовање према господинот молам :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.398
Да го депортира Гундоган зашо игра за Германија. ;)

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.464
Поени од реакции
7.789
Мене ме казниле во Серија А ради тоа што оној јузерот од Милан редеше глупи бумерски геј пцовки :pos:

Ништо ми пропадна макотрпната работа за 5-те тима што сакав да ја постирам на крај на сезона, нешто слично на ова https://forum.kajgana.com/threads/uefa-champions-league-season-2022-23.113983/post-9850623

Некои работи е подобро да останат недоречени... :icon_lol:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ќе му стаи забрана за влез на Гундоган а овие другите ќе ги држи и тормози на граница, ќе измисли некои правила, ќе ги стаат у карантин без вода еден ден, ќе добијат забрана и некои од другите играчи чисто ради курч.

Плус Хакан игра у Интер, единствен турчин ќе биде, така да, јеби га долга е раката на Тајо. ;)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.490
Поени од реакции
28.894
Господинот Зоран Заев не е у тренерка од бит пазар облечен. Он си носи дрес и шалче од палма. Поштовање према господинот молам :pos:
Па на овој другиов оргинал од Косово му се шо се крадени од Милано од нивни соѓрагани од мафијата :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Ќе му стаи забрана за влез на Гундоган а овие другите ќе ги држи и тормози на граница, ќе измисли некои правила, ќе ги стаат у карантин без вода еден ден, ќе добијат забрана и некои од другите играчи чисто ради курч.

Плус Хакан игра у Интер, единствен турчин ќе биде, така да, јеби га долга е раката на Тајо. ;)
А шу праиме со Мики ?
Тој не отиде во Турција ни за суперкупот Челзи - Арсенал. Ако отиде да не го најдете обесен на крст на црква.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.772
Гледајте како не навредуваат, вака ќе сме играле ако им водиме:

inter tactics.jpg

Вака има да им играме и на нерешено, а ништо чудно и при водство на Сити од два разлика :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.398
Види го Тролејбусот, џизна на 50те лајка што ги доби на еден пост па почна низ сите теми да го рекламира. Честитам друже, после толку бесрамни постови и обиди за хумор убоде и ти смешка.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
710
Поени од реакции
1.604
Си се редат коцките прикани мои. Миле Китич не кур љубомори што не те прашале, се знае кои се бардовите на интераштвото тука. ;):kafence:

До сеа имаме:
Јајцата
Хрват
Пандев-Миктаријан курфризурчето
Пеп и Де Брујне што се скарале
Реџеп Таип Ердоган

Сити:
Прејаки се у фудбал

5 наспрема 1, не глеам простор за паники браќа мои. До финалето ќе најдеме уште прос за нас, за Сити не верувам.
da te nadopolnam isto taka vo septemvri sme imale 2% shansi da stigneme vo finale liga na sampioni. Taka da babani samo spokoj ;)

halahahahand.jpeg

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Da prevedese ke bese uste podobro.
По слободна проценка, му вика, земи ова, ако најдиш таму по пазарите во Истамбул исто вакво, да не е многу скапо, земи ми дестина, че ти дам пари!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.772

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007