Фан Клуб: Интер

Што е муабетот со Ердоган ?
Да не е како со Заев у тренерка Интер и Али Ахмети у тренерка Милан.
Господинот Зоран Заев не е у тренерка од бит пазар облечен. Он си носи дрес и шалче од палма. Поштовање према господинот молам :pos:

Да го депортира Гундоган зашо игра за Германија. ;)

Мене ме казниле во Серија А ради тоа што оној јузерот од Милан редеше глупи бумерски геј пцовки :pos:

Ништо ми пропадна макотрпната работа за 5-те тима што сакав да ја постирам на крај на сезона, нешто слично на ова https://forum.kajgana.com/threads/uefa-champions-league-season-2022-23.113983/post-9850623

Некои работи е подобро да останат недоречени... :icon_lol:

Ќе му стаи забрана за влез на Гундоган а овие другите ќе ги држи и тормози на граница, ќе измисли некои правила, ќе ги стаат у карантин без вода еден ден, ќе добијат забрана и некои од другите играчи чисто ради курч.

Плус Хакан игра у Интер, единствен турчин ќе биде, така да, јеби га долга е раката на Тајо. ;)

Господинот Зоран Заев не е у тренерка од бит пазар облечен. Он си носи дрес и шалче од палма. Поштовање према господинот молам :pos:
Па на овој другиов оргинал од Косово му се шо се крадени од Милано од нивни соѓрагани од мафијата :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Ќе му стаи забрана за влез на Гундоган а овие другите ќе ги држи и тормози на граница, ќе измисли некои правила, ќе ги стаат у карантин без вода еден ден, ќе добијат забрана и некои од другите играчи чисто ради курч.

Плус Хакан игра у Интер, единствен турчин ќе биде, така да, јеби га долга е раката на Тајо. ;)
А шу праиме со Мики ?
Тој не отиде во Турција ни за суперкупот Челзи - Арсенал. Ако отиде да не го најдете обесен на крст на црква.

Гледајте како не навредуваат, вака ќе сме играле ако им водиме:

inter tactics.jpg

Вака има да им играме и на нерешено, а ништо чудно и при водство на Сити од два разлика :pos:

Види го Тролејбусот, џизна на 50те лајка што ги доби на еден пост па почна низ сите теми да го рекламира. Честитам друже, после толку бесрамни постови и обиди за хумор убоде и ти смешка.

Си се редат коцките прикани мои. Миле Китич не кур љубомори што не те прашале, се знае кои се бардовите на интераштвото тука. ;):kafence:

До сеа имаме:
Јајцата
Хрват
Пандев-Миктаријан курфризурчето
Пеп и Де Брујне што се скарале
Реџеп Таип Ердоган

Сити:
Прејаки се у фудбал

5 наспрема 1, не глеам простор за паники браќа мои. До финалето ќе најдеме уште прос за нас, за Сити не верувам.
da te nadopolnam isto taka vo septemvri sme imale 2% shansi da stigneme vo finale liga na sampioni. Taka da babani samo spokoj ;)

halahahahand.jpeg

Da prevedese ke bese uste podobro.
По слободна проценка, му вика, земи ова, ако најдиш таму по пазарите во Истамбул исто вакво, да не е многу скапо, земи ми дестина, че ти дам пари!

Гаљардини?
Стварно нема смисла...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom