Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.544
Поени од реакции
7.079
Му истекува договорот за месец дена бе :D
Шо зборуеш бе? Ако е верно воа треба у газ да го ебат Инзаги шо го пушта пред Аслани последниве 6 месеца. Ја па се мислам дека гледаат у живот да го одржат да се продаде...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Види го Кореа еј, дојде до Ангуиса, го пипна и се тргна, го остаи сам да ни даде гол.

Абе мајката да му ја ебам у пичка и на него и на Инзаги а и на Марота.

Ова па мртвово тренериште, сеа ќе го остаи Лукаку 90 минути да игра за у среда Џеко да парадира против Виола.
Да играше Лаутаро ќе искочеше уште на полувреме на сметка на везњак, ова педерчево Кореа 90 минути ќе изигра. Инзаги треба отказ да јаде само заради Кореа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Кореа види го за голов, види пичкетина парекселанс, ја ако бирам овој сигурно влага во топ5 најлоши играчи што го носеле дресов на Интер откако пратам ја фудбал, рамо до рамо со Бруно Чирило и Сорондо. Летово бркај го и остај му 'ркавац на грб кога ќе заминува.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774
“It takes genuine effort to be sent off for two yellow cards in an Inzaghi team. Honestly, I take my hat off to this mini masterpiece.”

Gagliardini “managed to make five bookable tackles in 40 minutes of a match played at the pace of a friendly. May we never see him again.”
Автоматски споено мислење:

Види го Кореа еј, дојде до Ангуиса, го пипна и се тргна, го остаи сам да ни даде гол.
Кога ви викам дека ако ги стави Инзаги во последни 10 минути со Сити, гарантирано примаме 2 гола само во тој период, не е кооперациски муабет. Вакви идиоти ни во бантер ера не играа за Интер.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кога ви викам дека ако ги стави Инзаги во последни 10 минути со Сити, гарантирано примаме 2 гола само во тој период, не е кооперациски муабет. Вакви идиоти ни во бантер ера не играа за Интер.
Ја само се надевам дека некој од Миленковиќ, Џимшити, Толои, Шурс или Кофи Џиџи ќе го повреди у следниве 3 утакмици и нема да биде у комбинација за ЛШ. Истото важи и за Гаљардини и Дамброзио секако.

Овој последниов веќе и дефинитивно не можам да го поднесам, нека се чисти и он, глупак.

Член од
18 март 2022
Мислења
320
Поени од реакции
1.112
Симонза докторе,страшни измени.

• Вау
Reactions: Syn

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.363
Види ги бе го гледаат.o_O

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774
Додека го прославуваа голот на Лукаку, Инзаги му објаснуваше нешто на Онана и еве го резултатот :D

Смејем се а плакао би...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Utakmicava e do nekade test na sto ke bideme finaleto, denes so igrac pomalce go dobivas Napoli kakov sto e Siti so 11 na teren, i pak se poslabi zhabarive ama barem mozevme da vidime kako se ponasa odbranata vo takva situacija na konstanten pritisok i napaganje.

Kolku i da zvuci glupo, dobro e sto vakov e razvojot na nastanite cisto da vidime na sto sme, a momentalno na nisto ne sme, prepasivni sme, so gledanje branime gi ostavame do penal zona da dojdat bez mnogu napor, i pritoa da se vo sostojba da sutiraat. Dobro e sto sega se desava ova zasto do finaleto i te kako treba da se smeni pristapot na branenje vo vakvi situacii, samo De Brujne da ima vakov luksuz ko denes sto imaa Napoli i ke go jademe bedot.

Bod do kraj ni vrsi rabota vo liga aj pa da ne go osvojat, kupot e sleden za osvojuvanje, posle 2 tekmi, doma Atalanta i Torino gosti, kade treba da zaverat viza za LS i posle toa da se proucuva do najsiten detal siti i da se sprema taktikata za finaleto.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774
Ако поразов денес помогне да не го видиме Гаљардини во финале, нека е.

Друго и немаше што многу да се очекува, и физички се исцрпени и емотивно испразнети после еуро дербито. Со многу измени и со тотално неупотребливи играчи, тоа е тоа. Ова не е вистински сооднос на силите, но е добар показател што не чека со Сити ако не одиграме 100% и ако мистерот мисли да ги игра имбецилите.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Не ми текиња кој го хајпаше . као демек новиот Броз. Да имавме клупа и малце муда нит милан ке освоеше лани нит наполи оваа година.
Уште стојам на тој муабет. Детево е огин. Инзаги се напрај шо можеше да напрај да му ја запусти кариерата! Го клава прва постава со Гаљардини, против Наполи, а ко че водиме, Гаљардини го клава. Се да му ебам. Сакам да остани и в година, ама многу ми е жал за детево. Че видите, че цвикаме ако ни замини.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Што е крив Аслани бе кога денес цела екипа беше позади топка, стоечки фудбал, поумрена утакмица не сум гледал, погреб беше поинтересно од ова денес.
Убаво вика Ио, истрошени се и некако уморни, глупи голови примивме, можда требаше 1-1 да заврши најубаво.

Нека се оправаат сеа у Среда да тепаат и после со Аталанта нека се потрудат да заверат ЛШ пласман, за со Торино да може да се одмара и да игра скроз вториот состав, да одмараат и да бараат сила и мотивација за финалето.

Kajgana Shop

На врв Bottom