Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Со Ачерби стопер, нема што ја да се секирам, нека се секираат Халанд и Бензема.
Се разбира дека да.

Дробиме лагано во финале, земаме куп и ЛШ и на прославата во Милано нека ги бараат Крунич,Тео и Калабриа во дупките да му се измочаат во фаците никакви што се радуваа на наместено скудето.

Епа во ЛШ нема попуштање и сега ја почуствуваа вистинската сила на Интер копилињата фејкерски...нека гнијат во Лига Европа и нека не гледаат во Финалето.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.398
Ако прочитате на тиме.мк дека вработен во некоја институција се шетал со дигнат кур 8 часа непрекинато да знаете јас сум. Среќа мал ми е па колешките се безбедни хехехехехее каи ми текна да си ебам досетливкото у пичка да си ебам.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.265
Поени од реакции
13.217
Заборавивме она нослено ибра да го поздравиме.
Го пониживме 2010та,го уништивме 2023та.
Пукни од мука сељачино белосветска!!!!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Заборавивме она нослено ибра да го поздравиме.
Го пониживме 2010та,го уништивме 2023та.
Пукни од мука сељачино белосветска!!!!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
И него треба да го побараат и со пури да му шетаат пред куќа....и сите фанови на Милан што провоцираа лани на наместеното скудето....освен Хм ХМ, Марли,Кастиел,курајберот од форумот тука...добри и интересни дечки се , за нив немам збор.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ашраф и Перо, a better love story than Лукаку и Лаутаро:

Види го Хернанес како помина како лопов, никој ни го примети нит му текна дека воопшто постоеше како лик и појава во клубов. Уште еден мастерклас на Лотито.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
И тоа жут ке земам , за да ми се фатите и ти и стефи вилануева тиктокерот .

јебал ве онана

:pos:
Брат, само сам порачај си го.
оти види жена ми како ме изненади со “Дрес” од Интер.
Жолтиот е премија!

Attachments

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Нашето финале во смисла на квалитет во однос на противникот наликува на Барселона - Ман.У, на двете финалиња кои Јувентус ги загуби со Барселона и Реал, Ливерпул против Тотенхем и слично.
Не верувам дека сме појаки од тој Манчестер 2011та иако Барса беше спејлс шатл тие години. И тој Јувентус е боље од нас моментално, рака на срце. Као Тотенхем да, со таа разлика што барем имаме некое искуство у играње на битни и големи утакмици.

Поише личиме на Челзи у нивните 2 титули, нарочито 2008ма (до душа ова е пораз) кога им дојдоа на Манчестер исто вака као нас, со турбулентна сезона, со мењање тренери со кризи со све, дојдоа на граница од освојување иако повеќето беа убедени у лесен триумф на Манчестер.
И со Ди Матео и со Тухел освоија а беа аутсајдери и никој не веруваше во успех. Со Баерн на Алијанц пази, и со Сити кој aјде да речеме, беше послаб од моменталниов. Мада според мене Сити е подеднакво јак цело време откако Пеп ги води, тук таму некој кикс после безвезно експериментирање на кељавиот, ама генерално земено у обзир јаки се секоја сезона.

Иначе да, што вика Урко ова е најтешкиот предизвик моментално у фудбалот, 2те најјаки екипи, Сити што гази веќе 15-16 утакмици по ред и Реал кој е господар на турниров.
Нашиве ќе треба да изиграат 100% над своите можности, да се искористат и промил шансите што ќе искочат, да не зборам за поголеми шанси и зицери, во одбрана максимално сконцентрирано пошто овие даваат гол од полушанси.

И Реал и Сити знаат да те избушат на различни начини, мислам дека Сити имаат поголеми шанси за кикс, притисокот ќе биде врз нив, недоволно искусна екипа (колку и да звучи лудо и глупо ова) може полесно да им влезе вода у уши нарочито ако се мачат со гол шанси и ако влезат у задња третина од мечот со 0-0 резултат.
Реал од друга страна може да те убие без зрно барут, да те тепа 2-0 џентлменски све фино, као да не се играло финале. Преискусни и преголеми се како појава у ЛШ, нарочито задњиве 10 години се зацементираа тотално на врвот. Кај нив не ти се сигурни ни 2-0 у 85та минута. Старо копиле е Анчелоти, ќе знае да ти ја умре и земе утакмицата. Батали Реал. Појак е дражот Сити да падне, реков и пред некој месец Оби коа прашуваше кого сакаме, иако се заебавав, ама стварно е така, Реал ќе ми викаат ај бе заситени сме бла бла, ќе ми ја умрат победат.
Дај го Пеп да плаче.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.464
Поени од реакции
7.789
Брее оној дибекон мава ли мава ќе му скрши шофершајбна ти ебам тоа тифозите со два грама мозок, како да отишол Ачерби во Чучер Сандево пред коперација а не да вози Милано во градот позант како центарот на модата во Светот.

Дури и Џонтра ги има исцепано улиците на Милано шетајќи во ваква комбинација...

dzontra.jpg

Член од
16 октомври 2021
Мислења
710
Поени од реакции
1.604
ke se organizira li nekade vo Skopje da se gleda finalevo?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.324
Поени од реакции
46.935
Ok e trolejbus ne e ova interesno daj ajde ti se molam.
Pisi neso tamu u toa UFO temata da vidime sto se desava na toa pole, koj ti filmot sea so atacive nad stekot i mario, jalovi streli se ova, ne ni peckaat.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Од кога играме без спонзори ни тргна...немора догодина да имаме спонзор до крајот на животот,уживајте, нека играат вака со автентички дресови поубо изгледаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom