Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
ahahahahaha стварно бе, ќе земел дрес од Лаутаро ... као најнормална работа што у моментов навивач на Интер може да ја напраи, а тоа е да земе дрес од најдобриот играч во тимот хахаха, ќе го купел најпродаваниот дрес на Интер задњи 2 години :pos: :pos: :pos: , па нема сигурно од Аслани да земеш да го ебам.

Кур те боли Ико, живеј опасно.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Кој си ти и што направи со Стефан-кобе?
Па што да праам, мечов денес го доживеав ко мечот со Верона, рутински, 0 шанси Милан и 0 нервози за мене, еве ај објасни ми што куров ми да праам освен да јадам кикирики, да испијам 7 кила виски и да славам финале? М? Можеби да купам дрес од Лаутаро и да го објавам овде?

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Па што да праам, мечов денес го доживеав ко мечот со Верона, рутински, 0 шанси Милан и 0 нервози за мене, еве ај објасни ми што куров ми да праам освен да јадам кикирики, да испијам 7 кила виски и да славам финале? М? Можеби да купам дрес од Лаутаро и да го објавам овде?
Наместо дрес Боље објави крвна слика овде земајки во предвид 20те кила кикирики и 7 кила виски. Ти ибам тоа триглицеридот

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.683
Поени од реакции
828
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Што те боли кур, купи, јавај на бранот, пријави се на све што нуди карти за финале па макар било и за ланското. Пиши му на принцот на Нигерија. Едноставно жнејте низ интернет просторот па макар глеале у некоја воена база на граница со Сирија и би спиеле у ендек. Собирајте Кожувчанка капачиња и Елит кафе.

Телеком дај ми 2 карти што се пријавив на наградната игра.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
710
Поени од реакции
1.604
ke se gleda li negde finaleto, dajte da napraime edna grupna sobiranka od forumov.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Се мислам дали да идам на ова финале искрено а иам и смештај гага у Истанбул, првото бев, ама за ова психички не знам дали сум у можност да го издржам тој напор најискрено тогаш знаев дека се враќам дома со тројна сеа ништо не знам, таа сезона очекував све да освоиме уште у Јануари, оваа сезона немаше навивач на Интер што очекуваше дека Интер ќе игра во финале, бар не додека не видовме како е проектиран патот до таму пред Бенфика.

Не знам као да се понашам сеа не бев никад спремен за вакво сценарио, се мислам и тука во Скопје ако се организира дали да одам или дома да го глеам. Зимајте карти уште сеа ако идете и се надевам сите ќе успеете да земете што сте наумиле, уште утре бркајте смештаји и све, мене срцево нема да ми ја издржи таа психичка тотртура тој период така да тешко да се решам да идам у Турција, надреално ми е све ова и уште не ми се верува дека сме во финале, а таму ќе го имаме најголемиот предизвик моментално во фудбалот што постои, а тоа е финална текма или со Реал или со Сити, подобро од ова во фудбалот нема во моментов.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.958
1684274141074.png

Еден од најголемите во историјата на Интер!!!
Стигна до финале во ЛШ (второ во последните 55 години) со Ачерби и Дармијан во одбрана, и на 5 од вкупно 6 натпревари не прими гол.
Ова не им успеваше на повеќе ценети тренери со многу подобри опции во одбрана.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Ако освои ќе му се лепи тој епитет, финале без титула не може да го направи најголем во наша историја, ипак не сме Фиорентина да бидеме реални, не може да е таму без голема титула со тимот.

Ама со титула таму ќе влезе во таа клапа тренери, ако не освои дури има шанси и отказ да јаде иако целите за оваа сезона најверојатно ќе се реализираат, за Италија зборам, а во ЛШ сме оуверачивери резултатски гледано, иако ни се поклопија коцки до само финале, што се надевам ќе биде случај и во финалето, истата среќа ко со ждрепката што ја имавме и таму треба да ја имаме.

Да се биде или не е ова за Инзаги со финалето, има повеќе од месец дена да не спреми за таму, притисокот повеќе ќе е на страната на противникот, една текма е каде е све можно.

Kajgana Shop

На врв Bottom