Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.500
Поени од реакции
6.936
20 шута на гол со џенова 0-0 инзаги не чини.
0 шута на гол победа 0-1 со јуве у гости после 10 години, чини ли сеа мистерот?

Нападот пак мизерија денеска...

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Конечно една победа на дерби. Со срање игра и тоа. :)
Спротивно од тоа што го правеа во првиот дел од сезоната.
Сега нека тепаат се што можат до крај, нека ја завршат својата работа. Титулата е во раце на Милан (и Наполи) во моментов. Ако они ја испуштат, супер. Ако не, ќе се јадеме за тој февруари месец.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Многу важна победа. Сепак, тешко до титула со ваков напад.
Не знам како може да го чува Џеко 90мин, толку е очаен што и едно обично додавање ќе го згреши. Подобро Лаутаро, не дека беше нешто подобар ама може да направи некој потег и да биде од корист.
Само Дамброзио, Демфриз и Шкриниар имат пролазна, се друго под просекот.

Имаме најлесен распоред до крај, само да има кој да дава голови.
Да се надеваме оваа победа ќе делува позитивно и ако се случи чудо па да се разигра Лаутаро можеме до судето

Член од
23 август 2010
Мислења
39.698
Поени од реакции
115.425
Ми фали стекот да напише дека со 100 нула ги тепаме.
Ако ти ја залепам една, на моите дома не им фалам на ххиииихххха сум му фалел да пишам 100 0 за Интер. АБЕ ГАЗИИИИИИИИИ

Џ

Џонтра Волта

Гостин
а на шкринијар да му биде објаснето дека не смее на влаховиќ да му врши типичен булиинг ко на феминизираното дете на физичко во 8мо одделение.
Зашто? Да не се жали дека јадел психофизички терор?

Член од
7 август 2011
Мислења
4.960
Поени од реакции
15.185
Зашто? Да не се жали дека јадел психофизички терор?
Мислев црвен да не јаде ама шкринијаторот знае точно да го дозира насилството. Голем мајстор и класа човек пред се. Единствениот вистински кандидат за капитенската лента.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ми се повраќа од фудбалот што го изиграа овие нашиве пички смрдени што ќе му ја поклонат титулата на Милан..... толкав белосветски комплекс имаат од Јувентус што основни пасој грешеа при поставени играчи во просторот... многу мизерен фудбал изиграме што дури не се ни израдвав на победата

Член од
23 август 2010
Мислења
39.698
Поени од реакции
115.425
Ми се повраќа од фудбалот што го изиграа овие нашиве пички смрдени што ќе му ја поклонат титулата на Милан..... толкав белосветски комплекс имаат од Јувентус што основни пасој грешеа при поставени играчи во просторот... многу мизерен фудбал изиграме што дури не се ни израдвав на победата
Би те колел со сатар без око да ми трепне.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.916
Поени од реакции
23.640
Абе Јуве со ваква игра ко ние вчера, освои 100 бода последните неколку сезони. Па само оваа сезона откако е дојден Алегри колку пати 1-0 на шашма и анти-фудбал до крај.
Ко да не ви текнува колку беа мизерни првото дерби ама извлекоа бод. Исто и во супер купот, ги издоминиравме ама таму не издржаа и го сркнаа во 120 минута.
Ама само Интер има фанови на кои им се повраќа и се тажни и покрај победа кај најголемиот ривал во гости. Патем, Интер е првиот тим кој два пати победил на Алианц во Торино.

Kajgana Shop

На врв Bottom