- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.696
- Поени од реакции
- 115.416
Само јас сум оптимист изгледа и само јас верувам во Инзаги. Познавајќи ги моите типстерски способности гарантирано е дека нема да дадеме гол до крај на сезона.
Ама пријател е со земјата на оризарите, така да тие ке останат и понатаму во Интер.Нека побрза Путин со нуклеарките,не се трпи ова веќе...
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Не може така, не ти е Кореа играч за полушпиц, он поише за по страни е да шпарта и да тероризира одбрани. Абе каков Кореа он ти е за од клупа играч да влезе од 65та минута, ништо повеќе.Нека проба 3-5-1-1 со Кореа-Џеко, па дури и поофанзивно 3-4-1-2 против помалите екипи, со Кореа позади Лаутаро-Џеко.
Не може да го прави истото и да очекува дека ќе се смени нешто. Поготово Џеко не смее да се враќа до центар по топка, пошо у 16 метри никој нема и спори сме у транзиција.
Па и јас верувам во Инзаги и не го кривам воопшто.Само јас сум оптимист изгледа и само јас верувам во Инзаги. Познавајќи ги моите типстерски способности гарантирано е дека нема да дадеме гол до крај на сезона.
Мислам дека сега треба да напишеш...колку шанси му требаат на овој умрен клуб да даде втор гол...Колку шанси му требаат на овој умрен клуб да даде гол?
7 саати гол немаат дадено,племе им ебам неспособно!!
ццццц
Каков лик сум ја....
Sent from my SM-G975U using Tapatalk