Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.696
Поени од реакции
115.416
Само јас сум оптимист изгледа и само јас верувам во Инзаги. :D Познавајќи ги моите типстерски способности гарантирано е дека нема да дадеме гол до крај на сезона.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Колку сме мизерни, колку е мизерен и Милан. Спалети ќе ни земе титула со Напили.

Ова е најмизерната сезона со Серија А во историјата.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.914
Поени од реакции
23.629
Ако Наполи со ваков распоред до крај земе титула, тогаш е и повеќе од заслужена

Наполи - Милан
Верона - Наполи
Наполи - Удинезе
Аталанта - Наполи
Наполи - Фиорентина
Наполи - Рома
Емполи - Наполи
Наполи - Сасуоло
Торино - Наполи
Наполи - Џенова
Специја - Наполи

Освен Удинезе, сите други ќе бидат супер тешки. Не дека и со Удинезе ќе се прошетаат, ама на хартија полесен натпревар од било кој друг.
Специја и Џенова им се последни две, а они ќе се борат за опстанок. Останатите се сите во топ 10 со исклучок на Торино, ама со нив во гости секогаш знае да биде проблематично.

Јас мислам не е воопшто трагична ситуацијата за нас и дека пак сме фаворити. Многу ќе е битно да ги победиме Болоња во заостаната и Наполи-Милан да заврши нерешено. Можевме сега да имаме многу подобра бодовна разлика, ама тоа е што е. Како што кажа Миле Китич, се враќаат Госенс и Кореа па ќе имаме подобри опции од клупа.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ако не се оправи Инзаги да го дигне тимов на нивото од првата полусезона ќе се има некакви шанси, во спротивно може и 4то место да завршат.

Кога тимот е во криза се гледа големината на тренерот, без разлика што менаџментот го остави на цедило зимскиов преоден рок.

Очекувам од петок да се вратат на победите и така да тераат до крај на сезона.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.120
Поени од реакции
10.026
Нека проба 3-5-1-1 со Кореа-Џеко, па дури и поофанзивно 3-4-1-2 против помалите екипи, со Кореа позади Лаутаро-Џеко.

Не може да го прави истото и да очекува дека ќе се смени нешто. Поготово Џеко не смее да се враќа до центар по топка, пошо у 16 метри никој нема и спори сме у транзиција.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.879
Поени од реакции
17.688
Да им ебам се у пичка, никогаш нема да им простам што не го собраа Влаховиќ, ти ебам гнасна управа.
Автоматски споено мислење:

Нека побрза Путин со нуклеарките,не се трпи ова веќе...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Ама пријател е со земјата на оризарите, така да тие ке останат и понатаму во Интер. :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.696
Поени од реакции
115.416
Нека проба 3-5-1-1 со Кореа-Џеко, па дури и поофанзивно 3-4-1-2 против помалите екипи, со Кореа позади Лаутаро-Џеко.

Не може да го прави истото и да очекува дека ќе се смени нешто. Поготово Џеко не смее да се враќа до центар по топка, пошо у 16 метри никој нема и спори сме у транзиција.
Не може така, не ти е Кореа играч за полушпиц, он поише за по страни е да шпарта и да тероризира одбрани. Абе каков Кореа он ти е за од клупа играч да влезе од 65та минута, ништо повеќе.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Само јас сум оптимист изгледа и само јас верувам во Инзаги. :D Познавајќи ги моите типстерски способности гарантирано е дека нема да дадеме гол до крај на сезона.
Па и јас верувам во Инзаги и не го кривам воопшто.

Со 13 играчи играме до сега и евидентен е заморот а со тоа паѓа и моралот и мотивацијата. Фудбалот што го игравме до пред 2 месеца не се заборава туку така. Се приметува неактивност и стоење, нервозни се и немоќни.

Тимот беше осакатен уште летоска, зимово го досецкаа и сеа се чудиме.

Инзаги дојде, начека хаос, почна, начека разулавени Милан и Наполи што летнаа со победи и од еден момент Интер мораше да брка негатива од 7 бодови. Тука запрете ако мислевте да мрчите зашто не ги уигравал резервите, зашто не ротирал на време, бла бла.
На страна тоа што Барела, Брозовиќ искачаат како никад во последниве 2 сезони. Лаутаро уште го држи ротацијата од лани. Одбраната чат пат губи минутажи.
Толку може Инзаги да ротира.

Не е така, Гаљардини играл кај Конте па нека игра сеа и кај Инзаги. Не може, не знае да игра тоа што треба да го игра играч на таа позиција. Неписмен е со топка, спор е и не кур знае да игра фудбал и нема да игра. Весино исти курац, скрши колено и престана да постои.

Се слагам дека Инзаги не е у главата како Конте од аспект на ментална припрема, фокус и мотивација. Ама па некад не е само до тренерот. Коа тренирав фудбал порано и се дешаваше на моменти нели пад на форма, мотивација, и тренерот ни викаше што да напраам јас посебно за да ве мотивирам ако вие самите не можете да се мотивирате за да искочите на утакмица и да победите, да зеам да шетам тука со слики од Гоце Делчев, Даме Груев, Питу Гули, тоа ли сакате.

Исто е и ваму, тренерот може да го крене моралот за одреден период, да ги мотивира ,да ги насска, ама треба ли некоја посебна мотивација за да искочиш и да ја тепаш Џенова, и да користиш киксови на тимовите. Овие играчи лани освоија титула, овие предланската сезона играа и европско финале. Дел од нив освоија Европско првенство, едни играа финале на Светско.

Ја не верувам дека Инзаги се кочи и им вика еј дечки глејте да не изгубиме. Статистиката друго кажува.

Некоја утеха ко што кажавте е што и Милан и Наполи се исти кур као нас моментално па ќе видиме кој прв ќе мрдне од мртва точка.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.914
Поени од реакции
23.629
Моралот ни е како на Украинската армија. Затоа после Салернитана мора, а и ќе го јаде за сите пари.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.500
Поени од реакции
6.936
Ако не победи Интер вечерва тогаш да се надеваме дека ќе завршиме во топ4 на крај.

Секој муабет за скудето колку и да се лоши и Милан и наполи ќе биде глуп. Дури и судирот помеѓу наполи и Милан да заврши со пораз за двете.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.219
Поени од реакции
13.109
Колку шанси му требаат на овој умрен клуб да даде гол?
7 саати гол немаат дадено,племе им ебам неспособно!!
ццццц
Каков лик сум ја....

Член од
27 септември 2015
Мислења
618
Поени од реакции
678
Колку шанси му требаат на овој умрен клуб да даде гол?
7 саати гол немаат дадено,племе им ебам неспособно!!
ццццц
Каков лик сум ја....

Мислам дека сега треба да напишеш...колку шанси му требаат на овој умрен клуб да даде втор гол...

Kajgana Shop

На врв Bottom