Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.879
Поени од реакции
17.686
Види го бе, како да го стегнало стомак пред да излезе, па на брзина од немање време директ од вц отишол на журка. Хххххххххххххххххк пу да ти ебам тоа клошарскиот стајлинг, јес да не сум јас Џорџо Армани, ама ова и за „напредниот“ свет е клошарски.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.693
Поени од реакции
115.400
БРЕЈ каква влечка, туууууу што е ова бе кингер, у секој момент може у Киев да слета и нуклеарен напад да изврши.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.693
Поени од реакции
115.400
Ќе го лапнеме Дибала изгледа, понуда од 7.5м по сезона на 5 години. Чекаат нашиве да види со Јуве што ќе биде али постојат добри шанси да го земеме.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Ќе го лапнеме Дибала изгледа, понуда од 7.5м по сезона на 5 години. Чекаат нашиве да види со Јуве што ќе биде али постојат добри шанси да го земеме.
Има шанси, Марота ни е голема предност во случајот.

Има многу опции на пазарот. Пример штопери: Ромањоли, Рудигер, Гинтер, Кристијансен...
Напаѓачи: Дибала, Белоти, Кавани, Ориги.
Среден ред: Погба, Кеси, Телисо, Иско...

Ги има многу, па во случај кога кинезите се скржави, ова се опциите.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.693
Поени од реакции
115.400
Има шанси, Марота ни е голема предност во случајот.

Има многу опции на пазарот. Пример штопери: Ромањоли, Рудигер, Гинтер, Кристијансен...
Напаѓачи: Дибала, Белоти, Кавани, Ориги.
Среден ред: Погба, Кеси, Телисо, Иско...

Ги има многу, па во случај кога кинезите се скржави, ова се опциите.
Без сумња откако си отиде Роналдо од Јуве можеме да кажеме дека Дибала е најдобар играч во Серија А, убедливо. Кај него премногу ме плашат повредите и стакленоста, ова зборам хипотетички доколку потпише за нас. Играчки е ѕверотиња, а Интер долго време немал таков еден потег-гол играч, можда Ето е последен таков.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.120
Поени од реакции
10.025
Мртвила темава... бар некој да пишеше дека ќе не убијат 4-0. И тоа ќе беше боље него индиферентноста која владее моментално.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.499
Поени од реакции
6.935
Шо да кажеме брату, се е јасно.
Зимам воздух, збирам снага, коа ќе се извикам на 0 3 во 86та до којник да ме чујат да викаат шо му е на воа бе.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.120
Поени од реакции
10.025
Никаква конекција меѓу везњациве и нападов. Нека го извади Чалханоглу, нека го стави Џеко и нека го спушти Санчез позади нив. Или Кореа. 10 години да играме нема гол да им дадеме вака, исто ко првата.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
Каков мисмеч е Лаутаро против Ван Дајк еј мда ги оставиш 1на1 - 10 од 10 ги губи аргентинецов. Ахх да беше Лукаку па да гледавме јаки дуели напред , ама ај да не отвараме болни теми пак :coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom