Фан Клуб: Интер

Само јас сум оптимист изгледа и само јас верувам во Инзаги. :D Познавајќи ги моите типстерски способности гарантирано е дека нема да дадеме гол до крај на сезона.

Колку сме мизерни, колку е мизерен и Милан. Спалети ќе ни земе титула со Напили.

Ова е најмизерната сезона со Серија А во историјата.

Ако Наполи со ваков распоред до крај земе титула, тогаш е и повеќе од заслужена

Наполи - Милан
Верона - Наполи
Наполи - Удинезе
Аталанта - Наполи
Наполи - Фиорентина
Наполи - Рома
Емполи - Наполи
Наполи - Сасуоло
Торино - Наполи
Наполи - Џенова
Специја - Наполи

Освен Удинезе, сите други ќе бидат супер тешки. Не дека и со Удинезе ќе се прошетаат, ама на хартија полесен натпревар од било кој друг.
Специја и Џенова им се последни две, а они ќе се борат за опстанок. Останатите се сите во топ 10 со исклучок на Торино, ама со нив во гости секогаш знае да биде проблематично.

Јас мислам не е воопшто трагична ситуацијата за нас и дека пак сме фаворити. Многу ќе е битно да ги победиме Болоња во заостаната и Наполи-Милан да заврши нерешено. Можевме сега да имаме многу подобра бодовна разлика, ама тоа е што е. Како што кажа Миле Китич, се враќаат Госенс и Кореа па ќе имаме подобри опции од клупа.

Ако не се оправи Инзаги да го дигне тимов на нивото од првата полусезона ќе се има некакви шанси, во спротивно може и 4то место да завршат.

Кога тимот е во криза се гледа големината на тренерот, без разлика што менаџментот го остави на цедило зимскиов преоден рок.

Очекувам од петок да се вратат на победите и така да тераат до крај на сезона.

Нека проба 3-5-1-1 со Кореа-Џеко, па дури и поофанзивно 3-4-1-2 против помалите екипи, со Кореа позади Лаутаро-Џеко.

Не може да го прави истото и да очекува дека ќе се смени нешто. Поготово Џеко не смее да се враќа до центар по топка, пошо у 16 метри никој нема и спори сме у транзиција.

Да им ебам се у пичка, никогаш нема да им простам што не го собраа Влаховиќ, ти ебам гнасна управа.
Автоматски споено мислење:

Нека побрза Путин со нуклеарките,не се трпи ова веќе...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Ама пријател е со земјата на оризарите, така да тие ке останат и понатаму во Интер. :icon_lol:

Нека проба 3-5-1-1 со Кореа-Џеко, па дури и поофанзивно 3-4-1-2 против помалите екипи, со Кореа позади Лаутаро-Џеко.

Не може да го прави истото и да очекува дека ќе се смени нешто. Поготово Џеко не смее да се враќа до центар по топка, пошо у 16 метри никој нема и спори сме у транзиција.
Не може така, не ти е Кореа играч за полушпиц, он поише за по страни е да шпарта и да тероризира одбрани. Абе каков Кореа он ти е за од клупа играч да влезе од 65та минута, ништо повеќе.

Само јас сум оптимист изгледа и само јас верувам во Инзаги. :D Познавајќи ги моите типстерски способности гарантирано е дека нема да дадеме гол до крај на сезона.
Па и јас верувам во Инзаги и не го кривам воопшто.

Со 13 играчи играме до сега и евидентен е заморот а со тоа паѓа и моралот и мотивацијата. Фудбалот што го игравме до пред 2 месеца не се заборава туку така. Се приметува неактивност и стоење, нервозни се и немоќни.

Тимот беше осакатен уште летоска, зимово го досецкаа и сеа се чудиме.

Инзаги дојде, начека хаос, почна, начека разулавени Милан и Наполи што летнаа со победи и од еден момент Интер мораше да брка негатива од 7 бодови. Тука запрете ако мислевте да мрчите зашто не ги уигравал резервите, зашто не ротирал на време, бла бла.
На страна тоа што Барела, Брозовиќ искачаат како никад во последниве 2 сезони. Лаутаро уште го држи ротацијата од лани. Одбраната чат пат губи минутажи.
Толку може Инзаги да ротира.

Не е така, Гаљардини играл кај Конте па нека игра сеа и кај Инзаги. Не може, не знае да игра тоа што треба да го игра играч на таа позиција. Неписмен е со топка, спор е и не кур знае да игра фудбал и нема да игра. Весино исти курац, скрши колено и престана да постои.

Се слагам дека Инзаги не е у главата како Конте од аспект на ментална припрема, фокус и мотивација. Ама па некад не е само до тренерот. Коа тренирав фудбал порано и се дешаваше на моменти нели пад на форма, мотивација, и тренерот ни викаше што да напраам јас посебно за да ве мотивирам ако вие самите не можете да се мотивирате за да искочите на утакмица и да победите, да зеам да шетам тука со слики од Гоце Делчев, Даме Груев, Питу Гули, тоа ли сакате.

Исто е и ваму, тренерот може да го крене моралот за одреден период, да ги мотивира ,да ги насска, ама треба ли некоја посебна мотивација за да искочиш и да ја тепаш Џенова, и да користиш киксови на тимовите. Овие играчи лани освоија титула, овие предланската сезона играа и европско финале. Дел од нив освоија Европско првенство, едни играа финале на Светско.

Ја не верувам дека Инзаги се кочи и им вика еј дечки глејте да не изгубиме. Статистиката друго кажува.

Некоја утеха ко што кажавте е што и Милан и Наполи се исти кур као нас моментално па ќе видиме кој прв ќе мрдне од мртва точка.

Моралот ни е како на Украинската армија. Затоа после Салернитана мора, а и ќе го јаде за сите пари.

Ако не победи Интер вечерва тогаш да се надеваме дека ќе завршиме во топ4 на крај.

Секој муабет за скудето колку и да се лоши и Милан и наполи ќе биде глуп. Дури и судирот помеѓу наполи и Милан да заврши со пораз за двете.

Колку шанси му требаат на овој умрен клуб да даде гол?
7 саати гол немаат дадено,племе им ебам неспособно!!
ццццц
Каков лик сум ја....

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Мислам дека сега треба да напишеш...колку шанси му требаат на овој умрен клуб да даде втор гол...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom