Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.659
Поени од реакции
59.687
Добро нормални сте што би се откачиле од шпиц како Лаутаро на сметка на десен бек Хакими?
Не, ти си нормален. И уште зошто прашува. Ме мрзи да го барам клипот од Балканкан.

Зошто...

Во секое време Лаутаро се продава пред Хакими, 99% од коментарите на нет, секаде, ќе ти го потврдат истото. Само ти и Стефан глумите хипстери во ситуацијава.

Не ми се обраќај.
Автоматски споено мислење:

Добро, можеш да ми се обратиш ама кротко, многу сум напнат со ситуацијава... :cautious:

Член од
16 април 2014
Мислења
7.383
Поени од реакции
11.851
@Hm_Hm

Се сложувам во целост со делот околу хрватот. Тој е топ 3 играчи што не смеат да се продадат.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.259
Во секое време Лаутаро се продава пред Хакими, 99% од коментарите на нет, секаде, ќе ти го потврдат истото.
Кој е играчот што ќе го надокнади она што го поседува Лаутаро како играч, а притоа да е достапен на пазарот? Не се само головите кај Лаутаро, дечкото е најбитната алка во пресингот на Интер, трча премногу, се бори, на топка е многу јак и има брз прв чекор и најбитно од се има 22 години. Повели објасни кој ќе донесеш место него. Спомнеш ли Белоти и такви мртовци ќе ја имаш честа да бидеш првиот член на игнор кај Стефан Кобе во неговиот 10 годишен мандат на кајгана. :smirce:

Член од
16 април 2014
Мислења
7.383
Поени од реакции
11.851
Кој е играчот што ќе го надокнади она што го поседува Лаутаро како играч, а притоа да е достапен на пазарот? Не се само головите кај Лаутаро, дечкото е најбитната алка во пресингот на Интер, трча премногу, се бори, на топка е многу јак и има брз прв чекор и најбитно од се има 22 години. Повели објасни кој ќе донесеш место него. Спомнеш ли Белоти и такви мртовци ќе ја имаш честа да бидеш првиот член на игнор кај Стефан Кобе во неговиот 10 годишен мандат на кајгана. :smirce:
Абе гледаш што прави Хакими? 90% од шансиве преку него се. Плус во 3-5-2 формаација премногу битен е.
Тоа дека ќе најдеме друг наместо Лаутаро или Хакими, мало морген. Кој и да донесат ќе бидеме на пониско ниво. Мое мислење е дека Лаутаро треба да биде прва опција. Башка и како да си го лади курето во последно време.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.134
Поени од реакции
6.582
Секој е заменлив во играта што да не Хакими е Меси, за 80че може комотно да си оди во ПСЖ пошто читам дека истиот веќе се договорил. А Инзаги ќе одлучи кој ќе го замени.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Истиве муабети ќе беа и Лаутаро да се наоѓаше пред продажба. Битни се и двајцата не викам не. Ама Лаутаро е многу подобар и побитен играч од Хакими.
Утре ќе ти дојде тренер што игра со 4 позади па прашање е како ќе се снајде Ашраф таму.

Не ме јебете, нема квалитетни достапни шпицови за да си праиме луксуз да го откачуваме Мартинез, едвај го најдовме.

Има појаки екипи од Интер со послаби бекови од Хакими па пак газат.

Земи го Мазрауи од Ајакс и не замарај. hhhh

Абе миланез да ви објаснува бе цццц би ве колел.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.315
Поени од реакции
4.233
Истиве муабети ќе беа и Лаутаро да се наоѓаше пред продажба. Битни се и двајцата не викам не. Ама Лаутаро е многу подобар и побитен играч од Хакими.
Утре ќе ти дојде тренер што игра со 4 позади па прашање е како ќе се снајде Ашраф таму.

Не ме јебете, нема квалитетни достапни шпицови за да си праиме луксуз да го откачуваме Мартинез, едвај го најдовме.

Мислам дека не си во право. Како што разбрав дригите сакаат да ти кажат дека како позиција напаѓач е полесно да се најде замена, додека во моментов нема подобар бек од Хакими за 3-5-2 :)

Ја сум сигурен дека да дојде било кој од Кореа или Имобиле од Лацио ќе имаат скоро исти учинок како Лаутаро, а не верувам дека било кој друг бек на светов би имал учинок како на Хакими сезонава, реално искина дечкото.

Иначе, читам на многу од вас желба ви е Де Паул од Удинезе, ама најверојатно ќе оди во Атлетико.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068

Напаѓачите вредат највеќе на пазарот. Значи за да го замениме Лукаку/Лаутаро со напаѓач што ќе носи 15-20 гола по сезона треба да се истуриме од пари давање и ништо не сме направиле со финаниската дупка.

Хакими и Кансело беа единствени офанзивни бекови во задните 10 години што ни се погодија, друго се што пројде беше под ниво. Така да ако го продадеме Хакими сигурно многу тешко да го замениме со играч од тој ранг, ама пак пак просечен лев/десен бек во добар систем на игра нема да смени премногу. А просечен напаѓач едноставно нема да ги користи приликите и повеќе се осеќа.

Така да и јас за за Хакими пред Лукаку/Лаутаро, овој напаѓачки тандем не смее да се растури.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Извинете малце што ви се мешам...ама во муабетиве за продавање на играчи некако сите го спомнувате Лаутаро, онака без проблем "ok ajde ke go prodademe toa e"

Дали ја нешто имам утнато? Не ви е Лаутаро еден од подобрите и најбитни играчи?

Од тоа ја што имам видено Лаутаро е топ играч и знам се изненадив кога дознав дека е се уште млад (мислев 27-8 има искрено)

Па малце ми е чудно што така лесно се спремате да се ослободите од него.
Што знам, јас мислам каде и да ќе отиде Лаутаро одма ќе ја подобри таа екипа

Член од
16 април 2014
Мислења
7.383
Поени од реакции
11.851

Абе миланез да ви објаснува бе цццц би ве колел.
Лаутаро едвај го најдовме, а Хакими не?

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.659
Поени од реакции
59.687
Глупо ми е да ви објаснувам зошто е полесно да замениш напаѓач од било што друго, освен голман. 10 години баравме играч како Ашраф на таа позиција, едвај го најдовме, и сега го продаваме. Да не зборуваме што за некоја година Ашраф ќе вреди повеќе и ќе можат да направат уште поголем капитал геин од него. И кога сме кај тоа @Stefan-kobe, многу поголем капитал гејн се прави од Лаутаро. И може да се замени со напаѓачи за кои не сум ни слушнал, а ако ме прашуваш мене би го заменил со Муриел од Аталанта, ако е достапен.

Не знам како не ви е јасно дека Хакими е светска класа и дека на повидок е Роберто Карлос 2.0, за вакви трансфери ни се смееја во минатото. Ова е злато играч што никако не се испушта без да даде добри 4 години, го продаваш во прајмот на 26 и чао.

@dragonsky, не ни се продава нам ни еден, туку си правиме игра сега, треба да најдеме 80 милиони брзо.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.223
Поени од реакции
10.280
Не знам како не ви е јасно дека Хакими е светска класа и дека на повидок е Роберто Карлос 2.0, за вакви трансфери ни се смееја во минатото. Ова е злато играч што никако не се испушта без да даде добри 4 години, го продаваш во прајмот на 26 и чао.
Да, пошо ги даваа за кило семки.
За 80М фала му, ама мислам ретко кој клуб не би се размислил дали да го даде.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.659
Поени од реакции
59.687
Да, пошо ги даваа за кило семки.
За 80М фала му, ама мислам ретко кој клуб не би се размислил дали да го даде.
Се беше кило семки тогаш, немаше вакви трансфери. Ги даваа затоа што мислеа дека се заменливи, исто како и сега. Ако воопшто и се секираат за замена. На Хакими можеш да заработиш 80 и догодина, и после 2 или 3. И секоја наредна година со повеќе капитал гејн.

Една друга работа што не ја спомнав: не сакам Интер да биде откочна даска клуб. Никогаш не сме биле тоа. Не може играч да дојде една година и да го шиткаш.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.223
Поени од реакции
10.280
Се беше кило семки тогаш, немаше вакви трансфери. Ги даваа затоа што мислеа дека се заменливи, исто како и сега. Ако воопшто и се секираат за замена. На Хакими можеш да заработиш 80 и догодина, и после 2 или 3. И секоја наредна година со повеќе капитал гејн.

Една друга работа што не ја спомнав: не сакам Интер да биде откочна даска клуб. Никогаш не сме биле тоа. Не може играч да дојде една година и да го шиткаш.
И двајцата не знаеме зашто го продаваат него, а не Лаутаро рецимо. Можда пошо имаат понуди само за него и Лукаку рецимо, а и самиот кажа дека им се брза.
Јас сум убеден дека никој нормален у управа не смета дека Хакими е лесно заменлив.

Kajgana Shop

На врв Bottom