Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Лаутаро едвај го најдовме, а Хакими не?
Да, Хакими со 2 јаки сезони позади него, светски познат играч, за 40 милиони.
Дека едвај најдовме врвен десен бек, тоа е точно.

Лаутаро го земавме испод мапа, никој не го знаеше.

Ок ај по вашата логика на замени за Лаутаро, од типот на Кореа, Чиро, Муриел.
Ја ќе го мењам Хакими со Лацари, Флоренци, Мазрауи, Хатебур и Кастањ. Ебаве тоа.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.383
Поени од реакции
11.851

Ја ќе го мењам Хакими со Лацари, Флоренци, Мазрауи, Хатебур и Кастањ. Ебаве тоа.
Нема да се докажеме сиг. Мислењето ми е тоа и не го менувам.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Џабе се расправате, Конте ќе си го земе Лукаку со него и тоа ќе биде.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.682
Поени од реакции
7.334
Место Ашраф ќе го земеме оној Торино, Зинго, Ѕинго, Цинго од Кратово, како и да се вика. :toe:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Нема да се докажеме сиг. Мислењето ми е тоа и не го менувам.
Нормално дека нема да се докажеме кога и двајцата се согласуваме до негде. :D
Eте ти помеѓу Хакими и Лаутаро би го продал Лаутаро, јас Хакими, меѓутоа кога би се прашувале ние, би го шитнале Ериксен пред нив нели? хахаха

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618

Види сеа, и ти држи вода и не.
Ако го дадеш Лукаку ти останува Лаутаро, ако го дадеш Лаутаро ти останува Лукаку. Што значи дека ти бараш напаѓач што ќе се дополнува со тој што ти е останат. Како и да гледаш ќе имаш еден класа шпиц у тим. Што значи дека и со „понеквалитетен“ шпиц ти ќе можеш да истераш добра сезона. Од друга страна многу се ретки десните бекови како Хакими. 80 милиони на денешен пазар не се ништо за чиста класа играч како Хакими.

А и реално боље да се земат 100 милиони и да може да се пазари и добар Лев бек па комплетно да бидеме покриени позади и да не мора да продаваме ниту еден друг играч па макар и да мораме да се задоволиме со понеквалитетен шпиц + „нашите“ деца (пинамонти и еспозито) него да зееме 80 милки од Хакими и да се молиме за десен бек исто како што се молиме за лев бек.

Мене Лукаку ми е најлогичен избор за да си иде, мислам дека он со Конте највеќе си го имаше муабетот, постар е од Лаутаро, има заинтересирани за него а ќе може некој 100-120 милиони да му се извадат што е одлична сума и на нас би ни завршила работа да попуние дупките што ќе ни се отворат и за лев бек и за ротација играчи.

Како сакаш кажи ние сме во ситуација „Или змија да те апне или магаре да ти го бапне“. Епа ја пре би змија да ме апне. :D

п.с. Ќе треба да видиме и каква ќе биде состојбата во соблекувална. Дефинитивно не вреди да се чува некој што бута морал после заминувањето на конте. А дефинитивно не смееме да си дозволиме делење во кланови и пички како икарди пак во соблекувална. Само да не избрзуваме со одлуки. Јас би им дал шанса, ќе пробам да се воздржам од критики бар до Јануари. :)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Ако се продај Хакими, треба на то место да се земи замена. Онај од Бетис че кошта минимум 40м€
Ако се продај Лаутаро, че се земи Депеј за 0€ и 5-6 милиони плата.

И треба будала да е чоек, и од Економски и од Играчки аспект да го одбери првово.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Голем дел од медиумите пишуваат дека Јувентус тргнува по Погба.
А ние продаваме клучни играчи...

И што да очекуваме од наредна сезона?
Повторно борба за 4то место и епизодна улога во ЛШ.

Ако не се способни да управуваат со клубот, можат во секое време да го продадат.

Второкласни екипи како Лацио, Рома, Фиорентина успеваат да ги задржат клучните играчи.
Лотито не го пушта Смс под 100м.

Да се надеваме дека е вистина информацијата на агентот на Хакими дека нема преговори со никој и дека ке се најде друго решение без продажба на било кој од стартните 11.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.315
Поени од реакции
4.233
Ако се продај Хакими, треба на то место да се земи замена. Онај од Бетис че кошта минимум 40м€
Ако се продај Лаутаро, че се земи Депеј за 0€ и 5-6 милиони плата.

И треба будала да е чоек, и од Економски и од Играчки аспект да го одбери првово.
И тој од Бетис и Депај се веќе во Барселона :D

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Што ти значи Конте, не само што успеа ја задржи сплотена екипата, туку и фановите беа повеќето сплотени и на исто размислување, он кидна почна на фан клубов да има спротиставени мислења и препукувања, и тоа сеуште на непочната сезона, ќе има војна на форумов осеќам, ти реков ми рече, ќе фрчат ретро постови после некое време...

Очигледно дека ќе ни недостига мочкото наречено Конте.

Kajgana Shop

На врв Bottom