Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Многу ме пиздат...една ебана утакмица неможат да ја решат уште во прво полувреме да гледаме на рает...коренот да му го изнаебам на Лаутаро шо се глупира скотот...сега пак бркање до крај против екипа каде буквално за ништо не му треба овај натпревар...со ебаната Верона се мачат.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Нема ништо и од ова утакмица, очај.

Повеќе гледаат како да не примат гол, отколку да дадат некој гол.

Да им ги ебам суратите на сите до еден, а и овој Барела како ме прави нервозен тоа е чудно, ништо не игра.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
8 бода од максимални 18 ни требаат до крај да освоиме скудето, ако конкурентите не кикднат ниедна до крај, што е малку веројатно.

Како и да е, без бод не смееме да останеме денес. 3 бода би биле премија. Инаку пад на формата е очекувано, крај на сезона е, плус 10 бода пред вториот. Што очекувате друго.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.582
Поени од реакции
6.726
Опуштено бе бабуши , 1-0 пичкарски ке ги добиеме на крај со истата игра "дај му ја на Лукаку"

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.660
Поени од реакции
59.691
Па тоа што не им треба ништо е зезнато. Играат слободно, немаат притисок, ние треба да му ја мислиме.

Двајца од стоперите на Верона веќе имаат жолт, треба да продолжиме со топки до Лукаку, не можат да го чуваат уште долго. Проблем е што Хакими и Барела не се доволно блиску до Лукаку, нема кој да натрча на повратна.

Перо е неупотреблив лево, го пишувам ова чисто за да ме издемантира во второ.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Што очекувате друго.
Да можат барем да се справат со полуаматерската Специја каде одвај одеа, и Верона на домашен терен каде за ништо не му треба натпреварот и си играат забава...многу ме напиздија првин некни, сега уште толку....коренот да му го ебам на Лаутаро скапаниот..ѓубре смрдено...онака ќе ми шутка чист зицер.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
8 бода од максимални 18 ни требаат до крај да освоиме скудето, ако конкурентите не кикднат ниедна до крај, што е малку веројатно.

Како и да е, без бод не смееме да останеме денес. 3 бода би биле премија. Инаку пад на формата е очекувано, крај на сезона е, плус 10 бода пред вториот. Што очекувате друго.
Да ја запечатат титулата што побрзо и после да си џогираат по терен и да си играат курташак, а не обратно. Посебено кога имаат утакмици против 4 тимови кои, освен факинг Специја, немаат за што да играат. Имаат две дербиња со Рома и Јуве на крај, во вакви околности, не смееат да си дозволат титулата да не е математички освоена кога ќе играат со нив.
Мислам дека тоа не е премногу да се очекува од шампионски тим.
Реално, во ужасна форма се месец дена веќе, уште од репрезентативната пауза. Без разлика што само имбецили би ја изгубиле титулата и би требало да е веќе освоена, играва ми кажува дека и следната сезона ќе биде мачење во Европа. Далеку се од врвните европски клубови и по игра и по менталитет.
Али, фала им на конкурентите што се толку неспособни сезонава. Еве ги Јуве од Фиорентина губат, да се чуди човек

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.682
Поени од реакции
7.335
Па тоа што не им треба ништо е зезнато. Играат слободно, немаат притисок, ние треба да му ја мислиме.

Двајца од стоперите на Верона веќе имаат жолт, треба да продолжиме со топки до Лукаку, не можат да го чуваат уште долго. Проблем е што Хакими и Барела не се доволно блиску до Лукаку, нема кој да натрча на повратна.

Перо е неупотреблив лево, го пишувам ова чисто за да ме издемантира во второ.
Пропадна тоа со жолтите од сам старт. :)

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Се моли Барела да не изиграва Гаљардини. Испод секое ниво игра последниве 3-4 утакмици.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.970
Поени од реакции
23.882
Овој Перишиќ има ли барем 5% успешност на центаршутевите?
За дриблинг не прашувам, легендата вели дека последен пат поминал некој со таа финта додека бил во Бруге.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.660
Поени од реакции
59.691
Поблиску сме да примиме отколку да дадеме, за жал. Штета што не влезе слободниот на Хакими.

Kajgana Shop

На врв Bottom