Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 април 2014
Мислења
5.135
Поени од реакции
6.582
Го извадив од памет почна на кирилица да пишува и го батали дијалектот. :pos:
Само поради тебе сменив чисто за да не ти крварат очите за да може да го гледаш Интер како освојува титула, ми стана жал за тебе, и дај молам те оди и на жанг напрај му малку мајнд гејмс за да побара инвеститор.

И замисли од мојот пост ти крварат очите ама кога ги читаше тие километарските постови на сун како ти е било ќорав 1 недела o_O

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.684
Поени од реакции
7.353
Коа ќе видиш и ремито со Специа не е лошо, +10 :)

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Видовме по летното меркато колку пари има клубов за инвестиции. Ашраф Хакими и све друго на минималец. Така да, тоа 230М ништо долг ич да не се залажуваме.
Далеку е од идеално, ама уште подалеку е од пропаѓање на Интер без супер лигата (која доживеа блам) и враќање на скелотовци. :) Башка корона кризата и ембаргото од кина го направија своето. А и 230 милиони стварно не се голем долг за еден клуб од ранг на Интер да пропадне.

Ние не сме Реал и Барса па да се споредуваме со нив. Реал и Барса никогап не се потонале како Интер 11 години што го нема никаде. Јас не викам дека Супер Лигата е идеална но секако сумата која се спомнуваше ќе беше многу добредојдена за консолидирање на минусот. Жанг има ембарго од Кина така и 2 најбогати да се во моменталната ситуација не ни врши работа.
Ние не сме Реал и Барса, во право си. Ние имаме ултра богати сопственици. Ембаргото од Кина ќе се тргне кога тогаш, ако не се тргне и со супер лига сме наебале, т.е ќе мора да се продава клубот пошто кинезите нема да можат да вложуваат и да бидат конкурентни.
Истото и во Супер Лига го зборев истото и тука ќе го повторам,
Не му вредат на Интер тие 300 милиони по сезона плус ако и Манчестер Сити и Арсенал ги имаат исто тие 300 милиони плус секоја година. Пак ембаргото ќе си остане, пак од тие пари ќе мора да се враќа долг, пак нема да бидеме у игра за најголемите ѕвезди пошто нема да можеме да си го мериме со Сити на пример или со Реал и Барса на пример којшто ги боли цеф и лупаа и до сеа огромни пари којшто ги немаа. Само цените на играчите ќе рипнат и ќе добиеш неконкурентен Интер.
Тоа и сега без супер лига кинезите ако се решат да враќаат долгови само они можат. Ама нема да гледаме јаки и скапи играчи туку уште некој коларов.
На крај краева ќе си мислат они за финансиски дел, ја ни евро нема да видам од нив така да јас како фан од Македонија сакам да ги гледам како победуваат и како дигаат трофеи. За нивните пари не ми е гајле ич.
И да, Скудето и ЛШ се 10000 пати попрестижни трофеи од Супер Лига.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Кога ќе ни ги вратат Скелето,Таидер,Алварез,Роки тип на трансфери во тимот да не се чудите кога ќе го снема Ио пак на 5 години
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 293158
Автоматски споено мислење:

Штом си го запазил диалекто си го прочитал добро, демек не го прочитав ама диалекто е супер ајде ставејте лајкчина како некоја женска со пушап градник на инстаграм си.
Io za 5 godini ke moze da im gi pozajmi ovie 230 million

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Кога не пропадна Милан со кинески преваранти, овој Интер никогаш нема да пропадне.

Инаку јас мислам дека времето на Сунинг и кинезиве во Интер е завршено, и најверојатно летово ќе го продадат клубот, и сигурен сум дека за Интер тоа нема да биде лошо, туку уште подобро на финансиски план...

Да бидеме реални никој во свето нема да купи клуб и да го банкротира, така да win-win поготово ако доаѓаат арапи, има да видиме ајр уште повеќе на фудбалски план.

Сунинг има/ше страшен потенцијал и направија огромна работа за овој клуб, а ќе направеа уште повеќе ако не беа овие рестрикциите од кинеската влада.

Барем ќе се опростат со титула, и како победници.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.664
Поени од реакции
59.714
Кога ќе ни ги вратат Скелето,Таидер,Алварез,Роки тип на трансфери во тимот да не се чудите кога ќе го снема Ио пак на 5 години
Не ми се допаѓа инсинуацијата Никица. И не ми го вреѓај Рики Алварез.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Си го дупат Ханданович

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.679
Поени од реакции
88.602
Убав термин за фудбал денес. Одиме јако. @Scirea, гледај да не ти загори ручекот, онака ми текна да те потсетам.
Уште во 1 го средив ручекот, е сега чекам топол леб да донесат албанциве во 5 саат за Ифтар...дотогаш хелекси на гладно ќе јадам :'(

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.463
Поени од реакции
7.788
Кој кур им е на Лаутаро и Лукаку со овие 1 на 1? Не ми е јасно од што чуствуваат притисок, мислиш финале ЛШ играат...

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Видете го Лаутаро шо прај...некни Лукаку денес овај индијанецот....сами пред гол се глупираат да му ебам стопанката...МРШ

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.255
Поени од реакции
13.192
Ако летоска треба да продадат некој првотимец и тоа не биде копитото брозович,ќе им изнаебам све по список и на марота и на сите.
Не можам органски да го поднесам ова нискоинтелегентно копито!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Oвој Мањани за дома нека си го земе Лукаку да му ебам сељачката фаца. Нека му го пукнат носот прво па после нека гледаат да дадат гол и да победат. Да не им ебам све најмило по список на сите.

Копилиња.

Само нека не тепаат. Мрш од Интер сите.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.684
Поени од реакции
7.353
Ќе биде пцуење денес у фан клубов.
Пак резервирано, како страв да имаат.