pacienat
Лабав надуен
- Член од
- 7 септември 2010
- Мислења
- 524
- Поени од реакции
- 718
Далеку од срамота, туку не заслужува респект, и никогаш нема да го има!Не ме разбирај погрешно..не ми беше поентата да те навредам...туку сакам да ти потенцирам дека размислувањето ти е скроз избегано од колосек..барем според мене.
Тоа што напишав експоненцијално е факт а не паушален муабет...статистиките го потврдуваат тоа сакал ти или не...значи неможи туку така да крениш 13 бода повеќе и 20+ голови во само една сезона ако не си добар ...неможи да ми кажите дека лани разликата ја направиле Лукаку,Барела,Сенси(кој не играше цела сезона),Бираги,Годин(пола играше ,пола не играше) и Санчез(исто пола играше пола не играше)...кои всушност испаднаа замени за Икарди,Перишич,Наионголан(од претходната 2018-2019),Кеита,Асамоа(кој исто како да не играше цела 2019-2020).
Значи да сумираме....вие се понашате тука како да имаме којзнае каков тим па срамота е што Конте не бегал 10 бода....а јас со ФАКТИ ти објаснувам дека за само едно лето 13 бода и 20+ гола од претходната сезона кренавме...тоа ако не е експоненцијално што е?...тоа што стигнавме ЛЕ финале кај шо несреќно изгубивме е друга работа.
Порано беше незамисливо да победваме во контиунитет,не само што немавме квалитет туку немавме и менталитет...знаевме дека кога ќе киксневме една, ќе заминеше бродот надолу...сега тоа не е случај..барем не откако Конте е тренер, една ќе киксниме и после другата утакмица влегуваат максимално зангажирано....нема лабаво кај Конте..и затоа сакам да остани се додека не станиме постабилни од ова што сме сега.
Sent from my Pixel 3a using Tapatalk