Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.268
Поени од реакции
13.223
Дамбо и Клемпо имаат добра утакмица.
The end is near !

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Ajde konte imas uste 4 izmeni, odmaraj tie igraci za petok.
Автоматски споено мислење:

Sensi covekot koj go nemav videno so topka vo noga od oktomvri 2019.

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ако вратат да проверат Вар убеден сум дека имаше офсајд пред корнерот да падни голот..ама помошникот лабаво си ја остај нормално да заврши акцијата и од корнерот гол падна токму од играчот шо беше офсајд :pos: :pos:
Добро бе ај еве, нека биде 4-0. штотеболикур

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.975
brej kakva skolska utakmica izigraa aiaiai, 5 gola, samo edna sansa za ukraincive, i toa shablonski ko i cela sezona, istata dojde posle apsurden pas na barela napred do lukaku, instantno posle toa gol sansa imaa.
Konte izgazi na takticki plan zadnji mesec dena, adekvatno postavi igra za site timovi protiv koi igraa, uspea i atalanta da gi neutralizira sto realno e tesko izvodlivo sezonava so niv.

Ajde uste finaleto istiot pristap, vcera ne me impresioniraa iskreno Sevilja, Junajted gi pravea onie trejdmark akcii na inter so lukaku, samo tamu marsijal bese, i sozdadoa edno 4-5 zicer situacii za gol, taka da loso branese sevilja u globala cela utakmica osven zadnji 10 minuti. Imame golemi sansi za titula, mora da gi iskoristime!

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.363
Lautaro motm, babanot iskina, vaka igrase na pocetokot na sezona.

I da, finaleeeeeeeeee

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Gi otvorivme ko pasteta.
Samo barela imashe losh mec, osven asistencjata, se drugo utna.

Sevilja nema vaka da ni podruva topki, zatoa ke mora sekoja sansa da se iskoristi.

Dambrosio zver

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.975
Barela babanot inace e noviot zaneti, definitivno, u pogled na borbenosta i neumorlivosta, ednostavno gazi i go ima na sekoj del od terenot, uste malce da si ja podobri pas igrata odnosno da si go iskontrolira bolje pasot i zz, igraciste u sekoja smisla na zborot.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Најсмешна ситуација беше пак помеѓу Гаљардини и Бастони...овој пат Бастони со десна ја исфрла топката оштро и овај генијалеот со раце ја смири топката во својот шеснаесетник :pos: :pos: :pos: ..и си продолжи како ништо да не е...како шо е ненормален онај судијата(истиот шо ни судеше против Славија кога му врати пенал после 5 минути игра и постигнат гол) ништо чудно да досудеше пенал ако го викнеа....да му ебам ненормалните:pos:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Една од најдобрите утакмици сезонава, ако не и најдобра. Јес да е Шахтјор, ама во полуфинале во ЛЕ кое се добива со една утакмица ние изигравме перфекција, после многу долго време.

Одбраната е врв, ги уништија начисто, цела одбранбена тројка изигра маестрално, Дамброзио 10ка, да не ги спомнувам Де Фрај и Годин. Барела е пуштен на најјако последниве утакмици, очекувам да биде клучот против Севиља, едноставно не прекинува да трча цела утакмица. Мартинез кога има самодоверба гази им ебе мајката на сите, мен оф д меч денеска. Лукаку класика, предоминантен е, физички спремен е да ти истрча спринт во 80 и некоја минута и да ти дае гол. Го немаше цела текма ама на крај си изгази лабаво.

Конте тактички ги изгази.

Ајде сега ол ин против Севиља.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ako ne ја тепат Севиља се за џабе ќе биди....нека ги наполнат батериите,Севиља изиграа многу јако со Рома, ама со Јунајтед вчера беа беда тешка...да не ги излажи вчерашниот натпревар,знаат да играат копилињата

Kajgana Shop

На врв Bottom