Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Падели е добар голман ама ме загрижува што нема брането одамна. Може да е rusty. Се надевам само дека одбраната и средниот ред ќе бидат на место па нема да дозволат притисок над голманот.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.124
Поени од реакции
6.557
Kaj e toa mladiot golman sto go donesovme od brzil?

Mislam deka treba veke da se donese ozbilna zamena na Handanovic i da delat minutaza.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.151
Поени од реакции
10.083
Нека го вратат Раду како замена за Ханданович за 2 години од сега и нека не газат на курот. Одличен голман е.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Премногу повреди имаат во текот на цела сезона. Можеби треба да се размисли да го намалат интензитетот на тренинзите. И подобро да се менаџира pre-match припремата. Може на крај на сезона ќе даде резултати и ќе бидат физички и кондиционо најспремни од сите, ама што вреди ако до тогаш цела сезона ја поминат со десеткуван тим и губат бодови ради тоа.
Вечер наводно Еспосито ќе стартувал, место Санчез.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.782
Поени од реакции
115.722
E brat ne me jebi prst zaebal Handa, ne muskul ili neso... Baska koi povredi, Sancez noga skrsi, edino Sensi sto se ebava so muskulni povredi. Barela sjeba nesto u koleno posle nezgoden pokret, ne e toa povreda radi pretreniranost nego radi loso dvizenje na nogata. Azamoa edino se maci ko i Sensi, drugite se ok.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.151
Поени од реакции
10.083
E brat ne me jebi prst zaebal Handa, ne muskul ili neso... Baska koi povredi, Sancez noga skrsi, edino Sensi sto se ebava so muskulni povredi. Barela sjeba nesto u koleno posle nezgoden pokret, ne e toa povreda radi pretreniranost nego radi loso dvizenje na nogata. Azamoa edino se maci ko i Sensi, drugite se ok.
Искрено, мислам дека Сенси, Барела и Брозович се чисто повредени од префорсираност. Не на тренинг, него секоја ебана утакмица тие 3ца ја играат и ринтаат ко коњи.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.782
Поени од реакции
115.722
Искрено, мислам дека Сенси, Барела и Брозович се чисто повредени од префорсираност. Не на тренинг, него секоја ебана утакмица тие 3ца ја играат и ринтаат ко коњи.
E kako be brat, pa Broz zglob svitka ebate, sto ima veze tuka pretreniranost? Barela isto, loso dvizenje naprai togas so Torino i si go sjeba kolenoto... Drugo se cesti muskulni povredi, sekoj vtor igrac da e povreden, nesto sto ne e slucaj kaj nas sezonava. Site igraci od prv tim se zdravi, odbranata koska, Handa, dvajcava napred, edino Azamoa i Sensi.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.764
E kako be brat, pa Broz zglob svitka ebate, sto ima veze tuka pretreniranost? Barela isto, loso dvizenje naprai togas so Torino i si go sjeba kolenoto... Drugo se cesti muskulni povredi, sekoj vtor igrac da e povreden, nesto sto ne e slucaj kaj nas sezonava. Site igraci od prv tim se zdravi, odbranata koska, Handa, dvajcava napred, edino Azamoa i Sensi.
Со Барела тоа мислам дека со сигурност од преиграност беше. И кај нас а и за репрезентацијата трчаше ко коњ по 90 мин.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Падели е добар голман ама ме загрижува што нема брането одамна. Може да е rusty. Се надевам само дека одбраната и средниот ред ќе бидат на место па нема да дозволат притисок над голманот.
тоа се нема десено сезонава.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
fala bogu kandreva i biraghi ne igrat, se drugo e nebitno.
Знам дека на моменти иритира Кандрева ама ќе го бараме вечер осеќам. Имаше фејлови во одбрана и непрецизни нафрлања точно, ама трча напред назад 90 минути и ја држи цела таа десна страна. Плус мислам дека ја потценувате способноста на Кандрева да ја префрли топката напред.

ДМоже Мојсеј/Мосес да биде покорисен ама се додека не видам дека е подобар, Кандрева е најдоброто што моментално го имаме за тој дел од теренот. Јанг беше солиден кога играше лево минатата, тоа му е природна позиција или може да игра на двете крила?

Бираги е изгубен случај, нема разлика а он а Далберт. Ботови =/

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Лордот е Маикон за Моузес...

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.151
Поени од реакции
10.083
Да не се лажеме, нит Мозес, нит Кандрева. :D Само Д'aмброзио фали, откако се повреди, секоја текма голови примаме.

Kajgana Shop

На врв Bottom