Резервен голман во Албасете.Kaj e toa mladiot golman sto go donesovme od brzil?
Mislam deka treba veke da se donese ozbilna zamena na Handanovic i da delat minutaza.
Искрено, мислам дека Сенси, Барела и Брозович се чисто повредени од префорсираност. Не на тренинг, него секоја ебана утакмица тие 3ца ја играат и ринтаат ко коњи.E brat ne me jebi prst zaebal Handa, ne muskul ili neso... Baska koi povredi, Sancez noga skrsi, edino Sensi sto se ebava so muskulni povredi. Barela sjeba nesto u koleno posle nezgoden pokret, ne e toa povreda radi pretreniranost nego radi loso dvizenje na nogata. Azamoa edino se maci ko i Sensi, drugite se ok.
E kako be brat, pa Broz zglob svitka ebate, sto ima veze tuka pretreniranost? Barela isto, loso dvizenje naprai togas so Torino i si go sjeba kolenoto... Drugo se cesti muskulni povredi, sekoj vtor igrac da e povreden, nesto sto ne e slucaj kaj nas sezonava. Site igraci od prv tim se zdravi, odbranata koska, Handa, dvajcava napred, edino Azamoa i Sensi.Искрено, мислам дека Сенси, Барела и Брозович се чисто повредени од префорсираност. Не на тренинг, него секоја ебана утакмица тие 3ца ја играат и ринтаат ко коњи.
Со Барела тоа мислам дека со сигурност од преиграност беше. И кај нас а и за репрезентацијата трчаше ко коњ по 90 мин.E kako be brat, pa Broz zglob svitka ebate, sto ima veze tuka pretreniranost? Barela isto, loso dvizenje naprai togas so Torino i si go sjeba kolenoto... Drugo se cesti muskulni povredi, sekoj vtor igrac da e povreden, nesto sto ne e slucaj kaj nas sezonava. Site igraci od prv tim se zdravi, odbranata koska, Handa, dvajcava napred, edino Azamoa i Sensi.
тоа се нема десено сезонава.Падели е добар голман ама ме загрижува што нема брането одамна. Може да е rusty. Се надевам само дека одбраната и средниот ред ќе бидат на место па нема да дозволат притисок над голманот.
Знам дека на моменти иритира Кандрева ама ќе го бараме вечер осеќам. Имаше фејлови во одбрана и непрецизни нафрлања точно, ама трча напред назад 90 минути и ја држи цела таа десна страна. Плус мислам дека ја потценувате способноста на Кандрева да ја префрли топката напред.fala bogu kandreva i biraghi ne igrat, se drugo e nebitno.