Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.114
Поени од реакции
9.986
JANG, koska, kjuti, igra, ne zbori, ako pocne da zbori kje go pluknat, disciplina u igra.

Moze ovde da gagjame, da go vikame zabegan, mentalen i int. Ama mnogu igrata ni zavisi od Brozovic.
И ти би ќутел и играл ако ти се посере чавка у уста.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.114
Поени од реакции
46.062
prvo dno, sto poskoro se zaboravi tolku bolje, vtoro im ja ebaa majkata u picka, ne ja naprai broz tolku razlikata kolku sto eriksen bese mizerija denes realno gledano, haoticen bese i pocetnicki greski edno 10 naprai, i on i moses partal ali ima vreme ke se adaptiraat i oni na sistemot.
A i toa sto konte im go kazal na poluvreme vrodi so plod, i pred zamenite imaa sansi, ko onaa na esposito. all in all zasluzena pobeda, toa sto mene licno me radue sto odbranata denes 90 min vezese na teren osven edna glupa greska na skriniar, nemaa nekoja 100% sansa udinese.

Moram inace bastoni da go pofalam, bese na zut do suspenzija a igrame sea so milan, u onaa kontra na udinese koga go dobi zutiot preinteligenten faul naprai, toa bese potencijalen zicer za gol, 3 na 2 kontra i smesta faulirase namerno. Mnogu jako kopile ke bide ovoj u idnina, nisto cudno i mancini da go vika sea na podgotovki i da go stai u posirok roster, otkritie na sezonava e, retko koj ocekuvase na takvi iminja u odbrana on da igra tolku.

p.s. Romelu Lukaku is the first ever player in Serie A to score 11 goals in the first 11 appearances away from home in the three-points-per-win era

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ги погоди периката измените, Брозгарата ваков таков издоминира, ја стапна топката и кончено мрдна средината. Со Санчез оживеа нападот и едноставно МОРА да игра прва постава против Милан. Го поштуам малиот ама јебига толку може, 17 години има и ако мора да влага, нека влага на 2-0 во 80-та минута.

Ериксен изигра просечно, ама 3 тренинзи има со екипата, сосема разбирливо е тоа. Очекувам најдоброто од Интер да го гледаме со Ериксен, Броз и Барела во средина, се надевам дека така ќе изгледа тимот против Милан. Лукаку каков лик е еј, во една потешка ситуација со играч пред него, му ја стави меѓу нозе и даде гол, а после неколку минути промаши зицер... од 3 метри го погоди голманот :pos:

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Јанг на 50 години е измислен за сите што играа на лева страна. 1 чист гол спаси, и расчисти неколку опасни ситуации.
Наредна година за резерва би бил добро решение.

Лукаку 16 гола до сега, не е лошо.:aplauz:

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Добро второ полувреме од Лукаку, посебно Санчез од кога влезе. Претпоставував дека од кога ќе изедам гомна, одма ќе даде гол во второ. :)

Ериксен мислам дека треба да го повлече малку Конте, за да игра стандардно со тројка во средина. Во секој случај, рано е уште за него. Прв старт му беше ова во лига, на гости, против тим што игра агресивен фудбал. Ќе се приспособи брзо на стилот на фудбал што се игра во Италија. Еспозито е добар талент, меѓутоа уште не е спремен за ова ниво. Кога е фит Санчез, мора да стартува пред него.

Сега им иде серија на тешки натпревари, кои ќе им ја дефинираат сезоната. Очекувам сега да покажат grit и да играат како вистински тим на Конте.

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.667
Поени од реакции
115.295
Konte aj ne se kurci so Esposito da ne ti ebam mater u picka. 17 godini ima, zemal pred Sancez go stava... Otkako vleze Alexis, a i Broz, cela igra se smeni i odma se oseti razlika. Mora da startuva Alexis so Milan, ne moze Esposito da se nosi ni so pritisokot a ni so igracite zaso se uste fizicki ne e dovolno jak, se gubi u dueli.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Бастони е добар, обратно пак Милан е тиња годинава.
Добро сеа тиња е тежок збор, денес што направи голем кикс само, се дешава, добри се у глобала сите. Судиите ги провоцираат максимално и ептен го нарушуваат ритамот тоа се гледа од авион. Плус 5-6 гола примија преглупи ради deflection и што би рекле шашави и од нигде никаде... Малку повише среќа, помалку повреди и ќе го јадат местачите со или без судии...

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.617
Знам дека на сите ќе ни биди ќеиф да излези некој страшен напаѓач од школата на Интер, нешто ко Балотели само со мозок, ама дај да бидиме реални, Еспозито мора и смее да се користи исклучиво во утакмици што се веќе победени, и небитни, Детето е 17 години, и буквално не е дораснат да игра во тим како Интер, Моментално е на ниво на сериа Б напаѓач.
Ериксен ми мириса на флоп само ради една причина. Многу се пази, бега од дуели. Ко некое педерче ми е на терен. Јесте елеганција и сфе това, ама овај ептен да не се извалка шорцојте мајко му стара.
Онај Мојсие, шо да речам, ни можиш да му окараш, ни да го пофалиш.
Јанг че излези најјак трансфер од јануариов. Толчимолчи.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Не ја глеав цела, го фатив голчето на Лукаку, и пеналот, генерално не глеам причина да се игра Еспозито, мора Санчез да влегува у форма и фитнес за утакмици, ќе ни треба до крај.

pacienat

Лабав надуен
Член од
7 септември 2010
Мислења
524
Поени од реакции
718
Добро сеа тиња е тежок збор, денес што направи голем кикс само, се дешава, добри се у глобала сите. Судиите ги провоцираат максимално и ептен го нарушуваат ритамот тоа се гледа од авион. Плус 5-6 гола примија преглупи ради deflection и што би рекле шашави и од нигде никаде... Малку повише среќа, помалку повреди и ќе го јадат местачите со или без судии...
Тиња во споредба со претходните сезони, многу конфузно изгледа со топка.

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Според последните информации, Ханданович ке биде аут уште најмалку 3 недели.
Милан, Наполи, Лацио и Лудогорец.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Почнаа и позајмените фудбалери да ни се повредуваат. Кај и да е и Конте ќе се повреди, ти ебам малерштината.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.496
Поени од реакции
6.922
Почнаа и позајмените фудбалери да ни се повредуваат. Кај и да е и Конте ќе се повреди, ти ебам малерштината.
Ќе му падне периката, сите идеи од таму му идат

Kajgana Shop

На врв Bottom