prvo dno, sto poskoro se zaboravi tolku bolje, vtoro im ja ebaa majkata u picka, ne ja naprai broz tolku razlikata kolku sto eriksen bese mizerija denes realno gledano, haoticen bese i pocetnicki greski edno 10 naprai, i on i moses partal ali ima vreme ke se adaptiraat i oni na sistemot.
A i toa sto konte im go kazal na poluvreme vrodi so plod, i pred zamenite imaa sansi, ko onaa na esposito. all in all zasluzena pobeda, toa sto mene licno me radue sto odbranata denes 90 min vezese na teren osven edna glupa greska na skriniar, nemaa nekoja 100% sansa udinese.
Moram inace bastoni da go pofalam, bese na zut do suspenzija a igrame sea so milan, u onaa kontra na udinese koga go dobi zutiot preinteligenten faul naprai, toa bese potencijalen zicer za gol, 3 na 2 kontra i smesta faulirase namerno. Mnogu jako kopile ke bide ovoj u idnina, nisto cudno i mancini da go vika sea na podgotovki i da go stai u posirok roster, otkritie na sezonava e, retko koj ocekuvase na takvi iminja u odbrana on da igra tolku.
p.s. Romelu Lukaku is the first ever player in Serie A to score 11 goals in the first 11 appearances away from home in the three-points-per-win era