Фан Клуб: Интер

Падели е добар голман ама ме загрижува што нема брането одамна. Може да е rusty. Се надевам само дека одбраната и средниот ред ќе бидат на место па нема да дозволат притисок над голманот.

Kaj e toa mladiot golman sto go donesovme od brzil?

Mislam deka treba veke da se donese ozbilna zamena na Handanovic i da delat minutaza.

Нека го вратат Раду како замена за Ханданович за 2 години од сега и нека не газат на курот. Одличен голман е.

Премногу повреди имаат во текот на цела сезона. Можеби треба да се размисли да го намалат интензитетот на тренинзите. И подобро да се менаџира pre-match припремата. Може на крај на сезона ќе даде резултати и ќе бидат физички и кондиционо најспремни од сите, ама што вреди ако до тогаш цела сезона ја поминат со десеткуван тим и губат бодови ради тоа.
Вечер наводно Еспосито ќе стартувал, место Санчез.

E brat ne me jebi prst zaebal Handa, ne muskul ili neso... Baska koi povredi, Sancez noga skrsi, edino Sensi sto se ebava so muskulni povredi. Barela sjeba nesto u koleno posle nezgoden pokret, ne e toa povreda radi pretreniranost nego radi loso dvizenje na nogata. Azamoa edino se maci ko i Sensi, drugite se ok.

E brat ne me jebi prst zaebal Handa, ne muskul ili neso... Baska koi povredi, Sancez noga skrsi, edino Sensi sto se ebava so muskulni povredi. Barela sjeba nesto u koleno posle nezgoden pokret, ne e toa povreda radi pretreniranost nego radi loso dvizenje na nogata. Azamoa edino se maci ko i Sensi, drugite se ok.

Искрено, мислам дека Сенси, Барела и Брозович се чисто повредени од префорсираност. Не на тренинг, него секоја ебана утакмица тие 3ца ја играат и ринтаат ко коњи.

Искрено, мислам дека Сенси, Барела и Брозович се чисто повредени од префорсираност. Не на тренинг, него секоја ебана утакмица тие 3ца ја играат и ринтаат ко коњи.
E kako be brat, pa Broz zglob svitka ebate, sto ima veze tuka pretreniranost? Barela isto, loso dvizenje naprai togas so Torino i si go sjeba kolenoto... Drugo se cesti muskulni povredi, sekoj vtor igrac da e povreden, nesto sto ne e slucaj kaj nas sezonava. Site igraci od prv tim se zdravi, odbranata koska, Handa, dvajcava napred, edino Azamoa i Sensi.

E kako be brat, pa Broz zglob svitka ebate, sto ima veze tuka pretreniranost? Barela isto, loso dvizenje naprai togas so Torino i si go sjeba kolenoto... Drugo se cesti muskulni povredi, sekoj vtor igrac da e povreden, nesto sto ne e slucaj kaj nas sezonava. Site igraci od prv tim se zdravi, odbranata koska, Handa, dvajcava napred, edino Azamoa i Sensi.
Со Барела тоа мислам дека со сигурност од преиграност беше. И кај нас а и за репрезентацијата трчаше ко коњ по 90 мин.

Падели е добар голман ама ме загрижува што нема брането одамна. Може да е rusty. Се надевам само дека одбраната и средниот ред ќе бидат на место па нема да дозволат притисок над голманот.
тоа се нема десено сезонава.

fala bogu kandreva i biraghi ne igrat, se drugo e nebitno.
Знам дека на моменти иритира Кандрева ама ќе го бараме вечер осеќам. Имаше фејлови во одбрана и непрецизни нафрлања точно, ама трча напред назад 90 минути и ја држи цела таа десна страна. Плус мислам дека ја потценувате способноста на Кандрева да ја префрли топката напред.

ДМоже Мојсеј/Мосес да биде покорисен ама се додека не видам дека е подобар, Кандрева е најдоброто што моментално го имаме за тој дел од теренот. Јанг беше солиден кога играше лево минатата, тоа му е природна позиција или може да игра на двете крила?

Бираги е изгубен случај, нема разлика а он а Далберт. Ботови =/

Да не се лажеме, нит Мозес, нит Кандрева. :D Само Д'aмброзио фали, откако се повреди, секоја текма голови примаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom