@Stefan-kobe
Не го хејтам бе. Реков дека нема потреба од возбуда и коментари од типот, хехех запата хехехех на хт да го извадат. Игра добро и тоа е тоа. Која е потребата од курназење на темава како да направил нешто УАУ па секој негов гол да има такви коментари?
Па има потреба пошо одредени ликови го прогласија за: дебел, промашен трансфер, уназадување за тимот, се заебавме што го земавме, врска немал од живот, спор бил, итн итн... Затоа сеа мора малце да јадат ремет пошо у случај Лукаку да не даваше голови претпоставуваш што ќе се дешаваше на темава, групна свршувачка дека испаднале во право. Јас сега би потпишал Лукаку ниеден гол да не даде до крај на сезона само титула да освоиме и да се жртвува секоја утакмица за тимот, како и што прави до сега.
До сега секој цент го има оправдано, и тоа не ти зборувам за головите, на страна тоа, него за начинот на кој игра и ставот кој го има во и надвор од терен. Нема лингурење од ниту еден играч, сите играат како едно, небитно е кој дал гол или кој бил крив у случај да примиме гол.
До сега сум пре пре пре пре презадоволен од тоа како се одвива сезоната, искрено не очекував дека до волку ќе има разлика во однос на лани. Најбитно од се е што менталитетот на тимот е сменет за 200%, гледате и сами што се случува после одреден кикс, прво со Славија што се деси нели, одма дојдоа Милан и ги акнавме од земја, после со Парма киксот одлично изреагиравме против Бреша и Болоња. 6 од 6 на гости до сега, и тоа пар заебани гостувања имавме, Каљари кој е изненадување сезонава, Милан, Сампдорија која увек ни е апла заебано гостување, а тука ќе ја вметнам и Болоња секако која исто така е солидна сезонава и е заебан противник. Лани што се вика вкупно за цела сезона немавме толку гостински победи, ме мрзи да проверувам кој ни беше скорот. Кај ваквите работи се гледа разликата од тренер до тренер, гледајте што прават играчите под водство на Конте, а што правеа под водство на Спалети, разлика небо-земја. Со Спалети после киксот со Парма ќе следуваше потоп 1000000%, нит Бреша нит Болоња ќе ја тепавме, а уште помалце Дортмунд.
Сега за сега не ни оди во прилог и судењето кое го добива Јувентус, секое коло им поклонуваат бодови, ама јас мислам дека ќе освоиме титула годинава, реално ништо не играат они и све на мускули добиваат, мора еднаш тоа од глава да им се одбие се у пичка да им изнаебам.
Утре и со икс сум задоволен, со победа сме практично пласирани понатака освен ако не се избламираме пак со Славија и да загубиме дома од мртвата Барса сезонава.