Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Јас само да потсетам дека во 2те сезони на Спалети исто ваков фуриозен старт имавме.Дури мислам првата година и подобро теравме до дебаклот со лацио,не ме држете за збор.
Знам дека ќе ме мразите што ви го спомнав ова ама јбг .

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Член од
16 април 2014
Мислења
7.407
Поени од реакции
11.893
Нема споредба на играва со Конте и таа од претходно.
Се гледа дека иаме некој систем, план. Ветувачки делува.
Со некој страшен играч восредината и едно засилување крило/бек или да се разигра Лазаро, би биле супер.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.103
Јас само да потсетам дека во 2те сезони на Спалети исто ваков фуриозен старт имавме.Дури мислам првата година и подобро теравме до дебаклот со лацио,не ме држете за збор.
Знам дека ќе ме мразите што ви го спомнав ова ама јбг .

Imaa ama igrata ni bese jad i chemer, prasanje na vreme bese koga ke pocnat da tonat ako ne ja popravat, a ne ja popravija, istoto bese i so mancini samo tamu padot porano pocna, 5 startni pobedi ali igra cancer. Sega na prsti se brojat mecevi kade inter bea losi, so utnat pristap. Praga, juve, i parma iako u vtoro im vlegovme so kloci i boksovi ko na drogi bea a i cist penal ne svirnaa nad biragi spored juventaskite pravila za penal, pri 2-2.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Imaa ama igrata ni bese jad i chemer, prasanje na vreme bese koga ke pocnat da tonat ako ne ja popravat, a ne ja popravija, istoto bese i so mancini samo tamu padot porano pocna, 5 startni pobedi ali igra cancer. Sega na prsti se brojat mecevi kade inter bea losi, so utnat pristap. Praga, juve, i parma iako u vtoro im vlegovme so kloci i boksovi ko na drogi bea a i cist penal ne svirnaa nad biragi spored juventaskite pravila za penal, pri 2-2.
Абе и повише од очигледно е дека има огромна разлика,сепак Конте е доктор за спалетот.
Мене ми е тенката клупа да не не повлече годинава накај провалијата.
За мотивација,организираност и прв тим,нема збор дека е сосема друга димензија.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.103
abe zavisi kakvi apetiti iame sezonava, mislam deka so juve ne mozeme, i onaka imaat dosta pojak roster i 200 pati pojaka klupa od nasata sto e i te kako odlucuvacki faktor, ali kapak e i sudenjevo, vakov trend ako se fura cela sezona teoretska sansa nema da im se parira. Jedino nesto bolje od juve sto iame e trener, u sekoj mozen pogled Konte e podobar trener od ciclestiot sari.
Ja uste si se drzam na moite ocekuvanja za sezonava, bez maka u LS i eventualno vtoro mesto , i ako dade gospod, osmina finale LS, za mene ova e cekor(i) napred od site prethodni sezoni, a od naredna veke da se razmisluva i za nesto poveke, sve zavisi i od transferite sto sledat ali so marota i konte bi trebalo dobro da pominat na toj plan.

Za eventualen plasman vo LE od grupi sezonava, vcera mislam deka napisav da se batali toa natprevaruvanje i da se ide all in u serija a, ali od druga strana sea mi tekna deka chelsea osvoija lani, i bea prv seshir za LS godinava, taka da u edna takva varijanta ne e deka ne vredi da se ide do kraj tamu, imas pridobivki ipak i od toa natprevaruvanje.

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
754
Поени од реакции
1.636
abe zavisi kakvi apetiti iame sezonava, mislam deka so juve ne mozeme, i onaka imaat dosta pojak roster i 200 pati pojaka klupa od nasata sto e i te kako odlucuvacki faktor, ali kapak e i sudenjevo, vakov trend ako se fura cela sezona teoretska sansa nema da im se parira. Jedino nesto bolje od juve sto iame e trener, u sekoj mozen pogled Konte e podobar trener od ciclestiot sari.
Ja uste si se drzam na moite ocekuvanja za sezonava, bez maka u LS i eventualno vtoro mesto , i ako dade gospod, osmina finale LS, za mene ova e cekor(i) napred od site prethodni sezoni, a od naredna veke da se razmisluva i za nesto poveke, sve zavisi i od transferite sto sledat ali so marota i konte bi trebalo dobro da pominat na toj plan.

Za eventualen plasman vo LE od grupi sezonava, vcera mislam deka napisav da se batali toa natprevaruvanje i da se ide all in u serija a, ali od druga strana sea mi tekna deka chelsea osvoija lani, i bea prv seshir za LS godinava, taka da u edna takva varijanta ne e deka ne vredi da se ide do kraj tamu, imas pridobivki ipak i od toa natprevaruvanje.
Ovoj Inter so Konte na klupa e kadaren I za mnogu pogolem dostrel od 1/8 finale vo champions. Mislam deka natprevarot so Barsa bese realen osvrt na inter vo champions t.e moze da se nosi so sekoj favorit. Vo Italija godinava ocekuvam sampionska titula, Sari bosakot so ogled na toa kako igra juve momentalno ke ja ebe rabotata kad tad. Oni ocekuvaat borba na 2 polinja I blaga nestabilnost se out. Zatoa smetam deka ke puknat godinava vo Italija, samo da se drzat na nizok bodovni nedostatok I ke ja bide.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
9-1-1 скор имаме, молчете и свиркајте си. Неколку години по ред се нервиравме, не можевме да ги тепаме малите екипи додека Наполи и Рома ги газеа. Сега после долго време газиме, играме како што треба, нормален фудбал. Играме со двајца напаѓачи, создаваме шанси, цврсти сме во одбрана, не сме инфериорни во средина.

Сега ме интересира, го затворивме јазот со Наполи или уште не? :pos:

Јаз-газ, до тренерот беше повеќе отколку било што друго. Замислете ја оваа екипа со ќелавиот и неговата формација... Браво Конте, кидам капа.
Два факта зашто сме подобри, не знам како ниеден тренер не сфати дека тешко се стига до гол со 1 напаѓач и некреативни средњаци. Ова е благодарение на Конте.

Друго, конечно погодивме играчи во средина, не еден, двајца, Сенси не извади неколку пати, исто одлично игра и Барела.

Само замисли си да беа првотимци Борха и Весино.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.775
@Stefan-kobe
Не го хејтам бе. Реков дека нема потреба од возбуда и коментари од типот, хехех запата хехехех на хт да го извадат. Игра добро и тоа е тоа. Која е потребата од курназење на темава како да направил нешто УАУ па секој негов гол да има такви коментари?
Па има потреба пошо одредени ликови го прогласија за: дебел, промашен трансфер, уназадување за тимот, се заебавме што го земавме, врска немал од живот, спор бил, итн итн... Затоа сеа мора малце да јадат ремет пошо у случај Лукаку да не даваше голови претпоставуваш што ќе се дешаваше на темава, групна свршувачка дека испаднале во право. Јас сега би потпишал Лукаку ниеден гол да не даде до крај на сезона само титула да освоиме и да се жртвува секоја утакмица за тимот, како и што прави до сега.
До сега секој цент го има оправдано, и тоа не ти зборувам за головите, на страна тоа, него за начинот на кој игра и ставот кој го има во и надвор од терен. Нема лингурење од ниту еден играч, сите играат како едно, небитно е кој дал гол или кој бил крив у случај да примиме гол.

До сега сум пре пре пре пре презадоволен од тоа како се одвива сезоната, искрено не очекував дека до волку ќе има разлика во однос на лани. Најбитно од се е што менталитетот на тимот е сменет за 200%, гледате и сами што се случува после одреден кикс, прво со Славија што се деси нели, одма дојдоа Милан и ги акнавме од земја, после со Парма киксот одлично изреагиравме против Бреша и Болоња. 6 од 6 на гости до сега, и тоа пар заебани гостувања имавме, Каљари кој е изненадување сезонава, Милан, Сампдорија која увек ни е апла заебано гостување, а тука ќе ја вметнам и Болоња секако која исто така е солидна сезонава и е заебан противник. Лани што се вика вкупно за цела сезона немавме толку гостински победи, ме мрзи да проверувам кој ни беше скорот. Кај ваквите работи се гледа разликата од тренер до тренер, гледајте што прават играчите под водство на Конте, а што правеа под водство на Спалети, разлика небо-земја. Со Спалети после киксот со Парма ќе следуваше потоп 1000000%, нит Бреша нит Болоња ќе ја тепавме, а уште помалце Дортмунд.

Сега за сега не ни оди во прилог и судењето кое го добива Јувентус, секое коло им поклонуваат бодови, ама јас мислам дека ќе освоиме титула годинава, реално ништо не играат они и све на мускули добиваат, мора еднаш тоа од глава да им се одбие се у пичка да им изнаебам.

Утре и со икс сум задоволен, со победа сме практично пласирани понатака освен ако не се избламираме пак со Славија и да загубиме дома од мртвата Барса сезонава.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
Утре ако не игра Сенси ќе биди мрачна и тешка утакмица..а и да игра не знајме во шо форма е и каков импакт можи да има..ако не е комплетно спремен поарно нека не игра да не се доповреди па да си еби мајката сезоната.

Друга работа Брозо и Барела се цркнати,не знам како планираат утре 90 минути да трчаат и да играат костантен пресинг..до последно беа исцедени уште против Бреша а камоли сега само со два дена одмор..и за Лаутаро и Лукаку можи истото да важи..најидеално сценарио би било да одат на гол повеќе бидејќи Дортмунд има бедна одбрана и лесно се пробивни па ако (дај боже) му стегнат два гола во првото да ја умртват утакмицата.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
Сенси најверојатно ке влезе во второ полувреме. Гаљарфини исто имал некоја повреда, па Весино ке биде стартер.
Дамбросио и Адамоа исто се повредени.

Ова ке биде составот за утре:
—-------Ханданович
Годин-ДеФрај-Шкриниар
Кандрева-Броз-Весино-Бираги
----—-----------Барела
----------Лукаку-Лаутадро

Изненадување може да биде Сенси ако е доволно спремен и Бастони во одбрана, 99% ова се стартните 11.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.141
Поени од реакции
6.600
Dobar motivator e konte dobro gi sredil kockite momentalno, no problem e sto koristi edna ista taktika i da ne dojde vreme koga ostanatite ke mu gi procitat trikovite, da mu gi naucat potezite.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.103
so vesino pozdrav i sve najbolje, vleze so bolonja deluvase ko da igral 3 dena po red so prodolzenija so sve, ko bez dusa da e, totalno von sekoja kombinacija za ovoj sistem, ja mislam deka sensi sigurno startuva, steta za galjardini zasto on kolku tolku pokrivase, vesino sega za sega e ubedlivo najgolemoto razocaruvanje ovaa sezona.
Daj boze i ovoj da demantira, roden e pod nekoja srekjna zvezda znael dosta bitni golovi za nas da dava a utre bas takov mec igrame, i te kako e potreben ko nekakva solucija za sredniot red ama po toa sto go vidovme do sega tipov e ko igrac manje na teren, ednostavno ne se snaoga vo sistemov na konte taka da povredava na galjardini u los period dojde Ako i sensi utre ne e fit za start sto se nadevam nema da e slucaj.

Ke bide pekolno tesko na nivni teren, ako uspeat i utre da izvadat pozitiven rezultat toa bi bil ogromen boost za preostanatite natprevari, dobro e sto posle dortmund doagaat verona, pa reprezentativna pauza, prv pat ke i se izraduvam na istata so nadez deka tie sto ke igraat za reprezentacija nema da se povredat. Idealen period i za odmor, a i za nekakva rehabilitacija po eventualen poraz utre. :popce:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Утре ако не игра Сенси ќе биди мрачна и тешка утакмица..а и да игра не знајме во шо форма е и каков импакт можи да има..ако не е комплетно спремен поарно нека не игра да не се доповреди па да си еби мајката сезоната.

Друга работа Брозо и Барела се цркнати,не знам како планираат утре 90 минути да трчаат и да играат костантен пресинг..до последно беа исцедени уште против Бреша а камоли сега само со два дена одмор..и за Лаутаро и Лукаку можи истото да важи..најидеално сценарио би било да одат на гол повеќе бидејќи Дортмунд има бедна одбрана и лесно се пробивни па ако (дај боже) му стегнат два гола во првото да ја умртват утакмицата.
Оти се мачиш? Оти не пишиш тимот е исцрпен? Ќе ги искините на контри само бековите да не остават мн простор назад.

Kajgana Shop

На врв Bottom