- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.006
- Поени од реакции
- 116.776
Kakvi zamaranti boze gospode...
Ти го тупиш сеа.Не знам што го тупите со Лукаку сеуште. Еден гол од 30цм и еден од пенал, за кој целосна заслуга има Лаутаро. Изигра добро лукаку, ја градеше топкава се бореше, ама па правеше и глупави грешки кога на контра им ја даваше во нозе. Не заборавајте колку е платен, пошто не прајме муабет за н екој од школата од 17 год.
Дозата на сигурност во коментаров мислам дека е преголема...Икарди немаше да одговара на тактитката на Конте како што одговара Лукаку.
Многу нормално, пошто тоа што го прави за екипава Лукаку, Икарди не може.Дозата на сигурност во коментаров мислам дека е преголема...
ne e bitno toa, ama. muabetite deka icardi bil tri. klasi bolji od lukaku....
uste ne go oblece dresot na inter ovoj a se frlase so drva i kamenja po nego na. smetka na edno ligle koj odbra kurva pred klub.
Затоа ако не даде гол ќе дојдеш овде и пак ќе го потиш, со тоа што тогаш ќе пишеш дека е платен 80м и дека не дава голови. Не разбирам што треба да прави, по 5 гола да дава и слалом низ одбраната да прави? Доволно е да знае гол да даде и да игра за тимот, а не за себе како одредени ликови претходно. Одличен е Лукаку до сега, на страна головите многу добро игра, одлично се разбираат со Лаутаро, добро гради топка, едино треба малце посигурен да е при фрст тачот али добро јбг маана му е тоа.Неможи некој што е купен 85кк да го правите бог оти дал 1 гол од пола метро и еден од пенал.
Не, види.. ти ја сфаќам фрустрацијава. Стварно и мене ми е незгодно што ако е 85 милиона платен, не може да прави се што ќе посакаме ние на форумов. Еве на пример Мегваер е 80+ милиона, па му прават crossover-и играчи на Партизан. Да не зборам Луиз и Тиаго Силва колку коштаа кога ја јадеа бламажата од Џерманците у сред Бразил. Јбг, ако сакаш да земеш играч што не е Томасо Роки на 40 години, мораш да платиш.@SK-92
Тоа што кажувам дека е 85, не го кажувам дека ме болат парите мене туку дека и тоа треба да го земате во преедвид. Неможи некој што е купен 85кк да го правите бог оти дал 1 гол од пола метро и еден од пенал. Ова ти е исто како Ханда да го фалиме ако направи 4-5 тренинг одбрани, на топки што одат право во него.
И не бев јас тој што го отече соо Лукаку, туку некој др пред 1-2 страни имаше пишувано како не знам што да направил. И тоа онака, се правеше паметен, се дучеше. Хехе запата хехех Икарди.
Никаде не го бранам Икарди. Јас бев еден од првите што пишуваше дека треба да си оди, лајно. Единствено што се контрав о некого овде беше тоа што сметав дека можеше да остани по тајно нештово и да извлечеме подобра цена.Толку.