Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.011
Поени од реакции
24.083
Не знам што го тупите со Лукаку сеуште. Еден гол од 30цм и еден од пенал, за кој целосна заслуга има Лаутаро. Изигра добро лукаку, ја градеше топкава се бореше, ама па правеше и глупави грешки кога на контра им ја даваше во нозе. Не заборавајте колку е платен, пошто не прајме муабет за н екој од школата од 17 год.
Ти го тупиш сеа.
Изиграваш поразличен и реално глуп ти е коментарот.
Прво ич кур не треба да не боли колку пари е купен. Ниту јас, ниту ти сме дале еден денар за тоа. Севкупно гледано 9 гола на 11 натпревари...лошо ли е ова?

Него муабетот ми е дека Лукаку е битен за друга работа која одлично ја завршува.
Често пати знаеме да бидеме притиснати и мора да исфрла Хандановиќ отколку да комбинира па така во тој случај топ се снаоѓа Лукаку.
Тешко е за останатите одбранбени да го притиснат или надрипаат, а во споредба со Лукако и Политано и тоа како значи ваков играч.
Плус да не се заборави колку е тимски играч. Има добра антиципација и знае да искомбинира и со бековите.
Се на се, Икарди иако е поквалитетен, сепак не фали како што тоа го мислеа многумина.
Чао Маурито, не требаш нам више.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
DID YOU KNOW...

Romelu Lukaku is the first Inter’s player to score 9+ goals in the first 11 games played by Inter in Serie A during his first season with the Nerazzurri since Ronaldo in 1997/98.

Дали давал голови од одбиени, дали од пенали....

Икарди немаше да одговара на тактитката на Конте како што одговара Лукаку.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.104
ne e bitno toa, ama. muabetite deka icardi bil tri. klasi bolji od lukaku....

uste ne go oblece dresot na inter ovoj a se frlase so drva i kamenja po nego na. smetka na edno ligle koj odbra kurva pred klub. Aj sto super pocna u liga crniov ama ja iskren da bidam u moja era na gledanje fudbal ne pamtam koga nekoj sto dosol u timov vaka ginel za dresov i pokazal ogromna doza na profesionalnost. On, zaneti, i par drugi na koi ne mi teknue, ali fakt e deka e retkost.

Ja sum prijatno iznenaden od lukaku znaejki kolku e tesko smesta da se istaknes u ovaa liga, narocito kaj nas kade mnogumina smesta se gubele. Mozete li da pretpostavite kakov tretman ke imase od mediumite lukaku ako startuvase ko de ligt, sto ne e slucaj so odbojkarov.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
Ај бе муабетот лукаку-икарди да го правиме после мај 2020. Кажано е се неколку пати, се изморивме. Уште 27 кола до крајот има, може ќе даде уште 27 гола, може ќе промаши 1 на 1 за да бидеме прваци(пу пу скраја да е), може повеќе нема да даде гол. Рано е да му судиме. Досега мене ме демантираше, ја очекував да биде епик фејл не испадна така и тоа е супер за Интер.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.407
Поени од реакции
11.893
@SK-92
Тоа што кажувам дека е 85, не го кажувам дека ме болат парите мене туку дека и тоа треба да го земате во преедвид. Неможи некој што е купен 85кк да го правите бог оти дал 1 гол од пола метро и еден од пенал. Ова ти е исто како Ханда да го фалиме ако направи 4-5 тренинг одбрани, на топки што одат право во него.
И не бев јас тој што го отече соо Лукаку, туку некој др пред 1-2 страни имаше пишувано како не знам што да направил. И тоа онака, се правеше паметен, се дучеше. Хехе запата хехех Икарди.
Никаде не го бранам Икарди. Јас бев еден од првите што пишуваше дека треба да си оди, лајно. Единствено што се контрав о некого овде беше тоа што сметав дека можеше да остани по тајно нештово и да извлечеме подобра цена.Толку.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.006
Поени од реакции
116.776
Неможи некој што е купен 85кк да го правите бог оти дал 1 гол од пола метро и еден од пенал.
Затоа ако не даде гол ќе дојдеш овде и пак ќе го потиш, со тоа што тогаш ќе пишеш дека е платен 80м и дека не дава голови. Не разбирам што треба да прави, по 5 гола да дава и слалом низ одбраната да прави? Доволно е да знае гол да даде и да игра за тимот, а не за себе како одредени ликови претходно. Одличен е Лукаку до сега, на страна головите многу добро игра, одлично се разбираат со Лаутаро, добро гради топка, едино треба малце посигурен да е при фрст тачот али добро јбг маана му е тоа.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.297
Поени од реакции
10.492
@SK-92
Тоа што кажувам дека е 85, не го кажувам дека ме болат парите мене туку дека и тоа треба да го земате во преедвид. Неможи некој што е купен 85кк да го правите бог оти дал 1 гол од пола метро и еден од пенал. Ова ти е исто како Ханда да го фалиме ако направи 4-5 тренинг одбрани, на топки што одат право во него.
И не бев јас тој што го отече соо Лукаку, туку некој др пред 1-2 страни имаше пишувано како не знам што да направил. И тоа онака, се правеше паметен, се дучеше. Хехе запата хехех Икарди.
Никаде не го бранам Икарди. Јас бев еден од првите што пишуваше дека треба да си оди, лајно. Единствено што се контрав о некого овде беше тоа што сметав дека можеше да остани по тајно нештово и да извлечеме подобра цена.Толку.
Не, види.. ти ја сфаќам фрустрацијава. Стварно и мене ми е незгодно што ако е 85 милиона платен, не може да прави се што ќе посакаме ние на форумов. Еве на пример Мегваер е 80+ милиона, па му прават crossover-и играчи на Партизан. Да не зборам Луиз и Тиаго Силва колку коштаа кога ја јадеа бламажата од Џерманците у сред Бразил. Јбг, ако сакаш да земеш играч што не е Томасо Роки на 40 години, мораш да платиш.

Искрено, од играчи од исти калибар што очекуваш? Овие ти се 1 потег играчи, и Икарди и Лукаку. Околу реализацијата на шанси не би ја коментирал, но само ќе ти кажам дека пола напаѓачи не би ги испратиле топките кои ги прати Лукаку за да испадне сам пред голман или на празен гол или да влезе во шанса воопшто.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.407
Поени од реакции
11.893
@Stefan-kobe
Не го хејтам бе. Реков дека нема потреба од возбуда и коментари од типот, хехех запата хехехех на хт да го извадат. Игра добро и тоа е тоа. Која е потребата од курназење на темава како да направил нешто УАУ па секој негов гол да има такви коментари?
Минатото коло со Бреша даде екстра голче и прв дојдов да го пофалам. Ама сеа при гол од пенал( за кој што е заслужен Лаутаро) да дојдам на темава ида ми ги потекувате со Лукаку уаууу не чинеше хехехехх и сл коментар, има потреба? За ГОЛ ОД ПЕНАЛ.
Претпоставувам дека да беше Икарди вчера наместо Лукаку, ќе го пукавте курот за тоа што му ја даде внозе на противникот при чиста контра. А и таа шансата при 1-0 кога некој центрира од десно и овај ја промаши цела топка со лева.
@Vatren
Па не го критикувам бе за тие грешни пасови и фрст тачови.
АЈ вака да пробаме.
Не си ја гледал утакмицата и идеш на фан клубов да прочиташ што сме пишувале. Читаш онакви комоентари кај што се величи Лукаку.
Ќе си помислиш којзнае што направил.
После тоа гледаш хајлајтс од утакмицата.
Гледаш два наојбични гола и не сфаќаш зошто се возвишувал на темава.
И тие двојни аршини што го пукате курот секогаш кога зборуваме за судиите, ги употребувате кога се работи за нашите играчи.
Ханда брани ко ненормален, некогаш ќе направи некој минимален кикс т.е ќе прими гол како онај со Јуве првиот и ќе го отепате хејтање. Брозо исто. Ама сеа овај пошто ви е миленик и ќе се правиме слепи на грешното додавање кое беше чист гол за 2-2 со Јуве, грешното додавање вчера кога имаше чиста контра и уште некои вакави ситници, а за сметка на тоа гол од пенал ќе го доживувате како нешто невидено.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.707
Поени од реакции
59.936
9-1-1 скор имаме, молчете и свиркајте си. Неколку години по ред се нервиравме, не можевме да ги тепаме малите екипи додека Наполи и Рома ги газеа. Сега после долго време газиме, играме како што треба, нормален фудбал. Играме со двајца напаѓачи, создаваме шанси, цврсти сме во одбрана, не сме инфериорни во средина.

Сега ме интересира, го затворивме јазот со Наполи или уште не? :pos:

Јаз-газ, до тренерот беше повеќе отколку било што друго. Замислете ја оваа екипа со ќелавиот и неговата формација... Браво Конте, кидам капа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.104
koga veke pravime muabet za realizacijata na sansite, ima nekoj procent na realiziranite priliki sto gi ima lukaku sezonava? Ne pamtam deka utnal nekoj klasicen zicer, ili sansa od koja e potesko da se promasi, mozda ima sea me mrzi da mislam ali prilicno sum ubeden deka procentot na realizirani priliki za gol vo prvenstvo mu e nad 90, u globala sekoja asalna sansa za gol ja ima pretvoreno u gol do sega.
Pisav i vcera, idealno bi bilo svojot prvenec vo LS da mu e sega so dortmund na gosti, najbitniot mec ubedlivo do ovoj del od sezonata, ako izgubime toa bi bilo toa, so pobeda prakticno i obezbeduvame plasman dalje iako so nas i u takva prilika nisto ne e sigurno, so nereseno ke mora pobeda protiv praga i poraz na dortmund vo barselona.
Veruvam u konte i timov za pozitiven ishod vo dortmund, ke bidam razocaran ako ne go dostavat ali na dolg rok od druga strana sum ubeden deka inter konecno ke gi dostavuva rezultatite dostojni za imeto na klubot, kakva samo preobrazba vo rok od edno leto, toa e faktorot trener za koj mnogupati e diskutirano tuka, ovoj uspea i od kandreva na 32 godini da napravi vazna karika za timov, lautaro e 300 pati podobar otkolku sto bese so spaleti, broz isto taka.
Jebiga, tretiot sheshir ne ubiva, vtora godina po red se pagame so ekipi koi imaat roster sto moze da dogura daleku u LS, mnogu polesno bi bilo da sme prv pa i vtor.

Kajgana Shop

На врв Bottom