Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Уште СМС, Џеко, Лукаку и Дани Алвеш и компелтни сме.

Продажба на Икарди, Наинголан, Марио, Далберт, Гаљардини, Валеро и Кандрева и новата сезона може да започне.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
:pos:
Цел коментар ќе ти беше леџит, али ти се одлучи за ваков "претшколски" завршеток.
Кога некој вика дека требало „потајно“ да се договорат играчот и управата за платата (пошто во пракса се тоа оди јавно, на прес, со новинари, камери, медиуми и стримови на сите социјални мрежи и остали медиуми), тогаш одговараш на разина на неговиот интелект, т.е. „претшколски“, не? :D

Член од
29 март 2013
Мислења
4.695
Поени од реакции
4.542
Кога некој вика дека требало „потајно“ да се договорат играчот и управата за платата (пошто во пракса се тоа оди јавно, на прес, со новинари, камери, медиуми и стримови на сите социјални мрежи и остали медиуми), тогаш одговараш на разина на неговиот интелект, т.е. „претшколски“, не? :D
Не.

Ништо не разбираш!
Не мислев на "тајно" или "јавно", туку да се договараат без да се разбери дека има конфликт, т.е да не дозволат да го изгубат најдобриот играч со други зборови.
Али можеме да преминеме и по твоја "претшколска" програма ако сакаш - со цртање?

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Барела е добар играч, и еден од најталентираните италијански играчи, но јас мислам дека не е доволно за напредок на овој тим од ланската година, поготово затоа што Наполи и Јуве, видно јако се засилија.

Според мене ако веќе Икарди е пишано да си оди, тогаш од имињата кои се споменуваат би било најдобро вака да ја почнеме сезоната:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Па и реално 3-то место максимумот ни е по играчки кадар..пак има голема дилема како ќе се вклопат Барела и Лазаро во екипата бидејќи сепак се млади и перспективни а Интер знајме каква екипа е за таквите играчи.

Најбитно е да се створи контиунитет за со малите екипи и да му се диши врат на Наполи,а не како лани цела сезона лабави бидејќи немаше кој да ги брка и испадна последно коло да се решава се.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.241
Поени од реакции
13.169
Барела е добар играч, и еден од најталентираните италијански играчи, но јас мислам дека не е доволно за напредок на овој тим од ланската година, поготово затоа што Наполи и Јуве, видно јако се засилија.

Според мене ако веќе Икарди е пишано да си оди, тогаш од имињата кои се споменуваат би било најдобро вака да ја почнеме сезоната:
Коа ќе ги видам брозович,перишич и политано леб не ми се јаде.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Коа ќе ги видам брозович,перишич и политано леб не ми се јаде.
Лани 5 натпревари игравме без Брозович и не знаеја топката меѓусебе да си ја подат..една победа против Фросиноне на гости и сите други или нерешено или пораз...колку сакате можите да го мразите за неговата несериозност и џогирање ама Брозович две години ни е најдобар среден играч и фудбалер што без него оваа екипа неможи да се замисли...главен племејкер и дистрибутер на топки..кога е во форма и кога му се игра фудбал тогаш е незаменлив..дијагоналите му се ала Чави Алонсо и Крос во најдобри времиња.

Како што видов на Јутуб и Барела лупа дијагонали :D..уште одсега ја замислувам акцијата Барела до Перишич и овај класика точак дриблинг и оштар центаршут со лева ..:D

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
А фактите се дека во некои моменти Мауро на грб го носеше клубот кога остатокот си играа курташак, дел сѐ уште се во клубот а не би требало да бидат .
.
Околу ова со грбов носење. Значи Икарди беше Капитен. Знајш шо значи капитен? Капитен значи некој шо треба пример да биди на целиот тим, да продава морал дека тимот е над се и пред се. Знајш шо праеше та курвата агент шо изиграваше? Секој ебан преоден рок bullying му праеше на Интер за поголема плата, оти као демек Икарди цел свет го бара. И ТО ЈАВНО. Тој е тој пример шо треба капитен на клуб како интер да му го дава на соиграчите?

Е сега, јас да ти кажам лично искуство. Слично на момаков. И да ми веруваш ова е дефиниција за почетничка грешка, и затоа не случајно се вработува Агенти, да не те оста вакви глупости да прајш ко ја шо напрајв, и како овај глупаков со та пцората шо направија.
Имено, бев резидент ДЏ во еден од најпознатите и нај посетените локали во градот, со еден куп други бенефиции, пошо газдиве имаја ланец да го наречам.
Накурчен јас дека малку заработувам, а (си мислев) дека од мене зависи прометот, демек ако пуштам уба музика луѓето ќе пијат, ако не нема, со побарав покачување (си зацртав цена). И газдиве, ферски седнаја со мене да преговараме за цена. Нормално, ми понудија симболично помала цена, да не биди то јас што го барам. Разликата беше ебани 10 €. Колку за информација тоа е помалку од 10% од вкупната цена. Ја суетен не прифатив. И ми рекоја, ко не ти чини фати ја вратана. Другата ден вработија ДЏ, шо ги кошташе 1000ци €, ама гас не дадоја.
Зошто го кажав ова? Оти мислев дека сум незаменлив. И дека ко ќе ја направат математиката че свата дека му се исплаќа да ми плата. Ама во математиката не пресметав дека тие се газди, и дека нема да си дозволат некое пичлеме да му се курчи.

Е така и овај. Со аматерот од агент си мислеа дека се незаменливи.
Епа сега место да зема 7.5 милиони(да не зборувам за потенцијални пари), да биди икона во еден од најеминентните клубови во светот...че биди папучар, со 4 милиони.

Имајте во предвид дека се напив, и дека од мобилен пишувам. Утре че се доискажам

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.450
Поени од реакции
7.734
Вака ни на менаџер нема да бидеш 4ти.
Јас мислам и да се уклучува како менаџер и на противничките тимови и да ги трга сите играчи и да го вади голманот, пак нема да биде во топ 4.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Не.

Ништо не разбираш!
Не мислев на "тајно" или "јавно", туку да се договараат без да се разбери дека има конфликт, т.е да не дозволат да го изгубат најдобриот играч со други зборови.
Али можеме да преминеме и по твоја "претшколска" програма ако сакаш - со цртање?
Не дека не разбирам ништо јас, туку или ти не знаеш да се изразиш правилни, или тешко ти е да признаеш дека тресна глупост. Не мислиш на „тајно“, ама требало да се договорат „без да се разбере“. Ај прочитај го ова неколку пати, можда ќе сфатиш дека нема никаква логика.

Под „недозволување да се загуби најдобриот играч“ кога очигледно, според тебе, веќе има конфликт, како би го решил ова ти? Икарди (пример) бара 10 милиони евра, клубот нема намера да му даде повеќе од (пример) 5. Како во едно вакво сценарио да не дозволат да го загубат, а немаат намера да му ги дадат парите? Компромис не е да наседнеш и да ги исполниш форите на една малоумна курва, па за кој сака играч нека станува збор. Играчот не е над клубот никад.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.054
E kako me nervirate, Napoli i Juve osetno se zasilile ama nie dzam ke sme svitkale so igraci ko Barela, Lazaro, Lukaku... Ok a koj zema Napoli recimo? Manolas? Ok nie Godin go zemavme plus imame mnogu jaka odbrana i bez nego. Juve? Golemite Remzi i Rabio so po 10m plata, picku mater kosi kubenje od transferi. Ama zatoa Inter sto go zema najperspektivniot veznjak vo Italija momentalno e dno od transfer i timce dovolno za 3 mesto.

Na kur da ve nabijam so se negativnata energija sto ja sirite bez potreba. :kuracc:

Kajgana Shop

На врв Bottom