- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 4.695
- Поени од реакции
- 4.542
али ти слободно оди со глава низ ѕид и слави ги неговите голови, тоа е тоа.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Цел коментар ќе ти беше леџит, али ти се одлучи за ваков "претшколски" завршеток.
али ти слободно оди со глава низ ѕид и слави ги неговите голови, тоа е тоа.
Кога некој вика дека требало „потајно“ да се договорат играчот и управата за платата (пошто во пракса се тоа оди јавно, на прес, со новинари, камери, медиуми и стримови на сите социјални мрежи и остали медиуми), тогаш одговараш на разина на неговиот интелект, т.е. „претшколски“, не?
Цел коментар ќе ти беше леџит, али ти се одлучи за ваков "претшколски" завршеток.
Не.Кога некој вика дека требало „потајно“ да се договорат играчот и управата за платата (пошто во пракса се тоа оди јавно, на прес, со новинари, камери, медиуми и стримови на сите социјални мрежи и остали медиуми), тогаш одговараш на разина на неговиот интелект, т.е. „претшколски“, не?![]()
Факт, За повеќе немаме играчи, што и да измислиме, каква и да формација правиме тоа е максимумот.Супер тимче за 3-4то место.
Коа ќе ги видам брозович,перишич и политано леб не ми се јаде.Барела е добар играч, и еден од најталентираните италијански играчи, но јас мислам дека не е доволно за напредок на овој тим од ланската година, поготово затоа што Наполи и Јуве, видно јако се засилија.
Според мене ако веќе Икарди е пишано да си оди, тогаш од имињата кои се споменуваат би било најдобро вака да ја почнеме сезоната:
![]()
Лани 5 натпревари игравме без Брозович и не знаеја топката меѓусебе да си ја подат..една победа против Фросиноне на гости и сите други или нерешено или пораз...колку сакате можите да го мразите за неговата несериозност и џогирање ама Брозович две години ни е најдобар среден играч и фудбалер што без него оваа екипа неможи да се замисли...главен племејкер и дистрибутер на топки..кога е во форма и кога му се игра фудбал тогаш е незаменлив..дијагоналите му се ала Чави Алонсо и Крос во најдобри времиња.Коа ќе ги видам брозович,перишич и политано леб не ми се јаде.
Околу ова со грбов носење. Значи Икарди беше Капитен. Знајш шо значи капитен? Капитен значи некој шо треба пример да биди на целиот тим, да продава морал дека тимот е над се и пред се. Знајш шо праеше та курвата агент шо изиграваше? Секој ебан преоден рок bullying му праеше на Интер за поголема плата, оти као демек Икарди цел свет го бара. И ТО ЈАВНО. Тој е тој пример шо треба капитен на клуб како интер да му го дава на соиграчите?А фактите се дека во некои моменти Мауро на грб го носеше клубот кога остатокот си играа курташак, дел сѐ уште се во клубот а не би требало да бидат .
.
Вака ни на менаџер нема да бидеш 4ти.Факт, За повеќе немаме играчи, што и да измислиме, каква и да формација правиме тоа е максимумот.
Јас мислам и да се уклучува како менаџер и на противничките тимови и да ги трга сите играчи и да го вади голманот, пак нема да биде во топ 4.Вака ни на менаџер нема да бидеш 4ти.
Не дека не разбирам ништо јас, туку или ти не знаеш да се изразиш правилни, или тешко ти е да признаеш дека тресна глупост. Не мислиш на „тајно“, ама требало да се договорат „без да се разбере“. Ај прочитај го ова неколку пати, можда ќе сфатиш дека нема никаква логика.Не.
Ништо не разбираш!
Не мислев на "тајно" или "јавно", туку да се договараат без да се разбери дека има конфликт, т.е да не дозволат да го изгубат најдобриот играч со други зборови.
Али можеме да преминеме и по твоја "претшколска" програма ако сакаш - со цртање?