epa sea ako im se veruva na mediumite, napoli i roma zagrizale za nego od italija i dvata kluba bile informirani od negoviot agent deka saka vo inter, napoli ne se ni zamarale da vlezat vo pregovori za nego, roma bile izvesteni otkako veke ja naredija so kaljari i trebaa da pregovaraat so nego za dogovorot. Ne deka praime muabet za sasuolo i bariЗнам дека Рома испратија понуда, мислев на некој посериозен клуб, некој што игра ЛШ, а таков не се појави, тоа ми е поентата.
Зашто не им го дадовме ова на почеток ако било подобро за нас, или дарежливи сме биле?epa sea ako im se veruva na mediumite, napoli i roma zagrizale za nego od italija i dvata kluba bile informirani od negoviot agent deka saka vo inter, napoli ne se ni zamarale da vlezat vo pregovori za nego, roma bile izvesteni otkako veke ja naredija so kaljari i trebaa da pregovaraat so nego za dogovorot. Ne deka praime muabet za sasuolo i bari
Vo konkretniov slucaj inter izigraa pametno, zasto veke go ubedija barela za potpis u inter i u nekolku navrati imase potvrdi deka saka samo u inter, u mnogu bolja situacija bea staveni vo pregovorite.
Dovolno e da se vidi deka prvicnata ponuda na inter bese kade kade bolja varijanta za kaljari, a ne tolku dobra i za nas, posle toa i se povlekoa i rekoa deka ne pokacuvaat nisto, kaljari smesta prifatija kesh od 35 od roma plus defrel, i normalno ostanaa so k u usta.
Sega finansiski brojkata e pogolema od tie 35, ama so tie 35m evra kesh, go gubevme bastoni a kaljari ke si zgolemea dosta transfer budzet ko za ekipa sto prvicno ima za cel da osptane. Sea dobivaat pari za pozajmica, 3 pati pomalce od ona sto mozea da go izvlecat od inter taka da izgubija soliden transfer budzet za ova leto plus vmetnuvanje na 3ca igraci od koi eden ogromen potencijal u rosterot, igraci so koi sigurno ke opstanea i ke teraa za top 10 plasman dokolku ispazarea dopolnitelno nesto ok.
Kako i da ja vrtime, se sjebaa, izgubija trojca prvotimci, jak transfer budzet, i kapak na se, barela, koj im bese najbolji igrac u sredina, nisto cudno i da ispadnat slednava sezona dokolku nekoj od ovie so vlegoa u prva liga se pokaze u dobro svetlo.
Zaso kaljari e toj sto odlucuva na krajot od denot kakva ponuda saka da izvlece, odnosno, logicno, bi sakale da go izmolzat maksimumot od dadenata situacija, baranjata im bea i seuste im se previsoki, Inter odgovorija na start so ponuda koja nikad ne trebase da ja odbijat tuku smesta da ja prifatat, pozajmica vo nikoj slucaj ne doagase togas vo predvid a toa mozes da go vidis i od ponudata na roma, a i onaa na inter na kraj kraeva, da bese toa u igra, marota sigurno ke go ponudese.Зашто не им го дадовме ова на почеток ако било подобро за нас, или дарежливи сме биле?
Поентата ми беше и си остана, можевме порано да го земеме ако веќе бевме спремни за оваа понуда. Сега Барела сакаше во Интер, следниот може ќе нема да го сака само Интер. Ова од искуство.
Џузепе Бепе Бергоми, кои се куќни пријатели со Алегри, кога потпиша Сари за Јуве, изјави дека Алегри знаеше дека тренер на Јуве ќе биде Маурицио Сари уште пред Алегри официјално да замини од Јувентус. Сари изјави дека со Јуве се договорил уште сезоната не била завршена. Таа што му води трансферите на Челзи (не ми текнува името) изјави дека Јуве прашал за Сари, веднаш после дуелот на Јуве со Атлетико Мадрид..Со тоа паѓаат во вода сите Контеовци, Гвардиоловци, Мурињовци и со уште куп имиња со кои ги поврзуваа Јуве, и кои испаднаа само тешки шпекулации..Недвед и Паратичи сакале, Ањели нејќел, и тоа мислиш и да е така ќе протечи во јавност ?Недвед и Паратичи веќе го имаја договорено Конте и до последно го убедуваа Ањели за втор пат да дојди во Јуве зато и се тегнеше за кај вас работата ама мн ја спукаа прошлиот пат со Ањели. Дури е Ањели председател тешко дека Конте ќе се врати.
Momblano: #Messi è il piano A per l'attacco della Juventus, 70% di possibilità.
Не знам а бергоми што рекол, како, рекол, не ни, прочитав искрено ама дека ЏДМ и Агрести ја сподлеуваја ја сподлеуваја од др страна и ти мислиш дека Бергоми, Недвед или било кој ќе речат - Е вистина го сакавме Конте ама ете Сари е тоа е? Кога сме кај Ајакс и Атлетико Недвед одби да го потврди Алегри додека Ањели даде потврда дека нема да си оди. Сите ама сите новинари изјавија дека Паратичи и Недвед се про Конте и имале каков таков договор т.е Конте дал зелено светло но Ањели од прва ги одбил, од ЏДМ, Агрести до Педула ако не се лажам. Плус и со тебе говтпњавме тој муабет на Фб во тие моменти ама ок.Џузепе Бепе Бергоми, кои се куќни пријатели со Алегри, кога потпиша Сари за Јуве, изјави дека Алегри знаеше дека тренер на Јуве ќе биде Маурицио Сари уште пред Алегри официјално да замини од Јувентус. Сари изјави дека со Јуве се договорил уште сезоната не била завршена. Таа што му води трансферите на Челзи (не ми текнува името) изјави дека Јуве прашал за Сари, веднаш после дуелот на Јуве со Атлетико Мадрид..Со тоа паѓаат во вода сите Контеовци, Гвардиоловци, Мурињовци и со уште куп имиња со кои ги поврзуваа Јуве, и кои испаднаа само тешки шпекулации..Недвед и Паратичи сакале, Ањели нејќел, и тоа мислиш и да е така ќе протечи во јавност ?
Особено тој шабанот Момблано кој спамираше секоја минута со Гвардиола, а со тоа си ја посра цела кариера. Цела Италија на подбив ја зема секоја негова напишана новост, а особено по фанклубојте на Јуве. А за волја на вистината, што би рекол Бранче наш од Телма, и со потполно право:
Нема што да чекаме, ќе ораА да почекаме прво, да видиме... ?
Значи не знам зашто ми го вртиш муабетот, Каљари го добија тоа што го бараа на почетокот, дали било тоа подобро од нашата понуда или не они си знаат, нема врска со тоа дека можевме да го решиме во 3 дена ако играчот го сакал Интер.Zaso kaljari e toj sto odlucuva na krajot od denot kakva ponuda saka da izvlece, odnosno, logicno, bi sakale da go izmolzat maksimumot od dadenata situacija, baranjata im bea i seuste im se previsoki, Inter odgovorija na start so ponuda koja nikad ne trebase da ja odbijat tuku smesta da ja prifatat, pozajmica vo nikoj slucaj ne doagase togas vo predvid a toa mozes da go vidis i od ponudata na roma, a i onaa na inter na kraj kraeva, da bese toa u igra, marota sigurno ke go ponudese.
Sea so napravija, klasicna marota ponuda prifatija, so pozajmici so rati so kurci so palci so bonusi, zaso ukapiraa deka barela e resen po sekoja cena da potpisue so inter, sto od sam start se znaese a glumea ludilo i se nadevaa deka ke se polakomi za pari i ke gi recne na krajot inter i konte.
Бергоми е интераш, така да има нешто врска со фанклубов. И Бергоми не е `должен` да дава политички одговори за да му удоволи некому, затоа мислам дека држи вода неговото мислење.Не знам а бергоми што рекол, како, рекол, не ни, прочитав искрено ама дека ЏДМ и Агрести ја сподлеуваја ја сподлеуваја од др страна и ти мислиш дека Бергоми, Недвед или било кој ќе речат - Е вистина го сакавме Конте ама ете Сари е тоа е? Кога сме кај Ајакс и Атлетико Недвед одби да го потврди Алегри додека Ањели даде потврда дека нема да си оди. Сите ама сите новинари изјавија дека Паратичи и Недвед се про Конте и имале каков таков договор т.е Конте дал зелено светло но Ањели од прва ги одбил, од ЏДМ, Агрести до Педула ако не се лажам. Плус и со тебе говтпњавме тој муабет на Фб во тие моменти ама ок.
Секако дека се е шпекулации ама тоа е.
Иначе Момблано беше следен поради трансферот на Роналдо прв го погоди, исто ткаа и прв напиша дека Алегри ќе си оди (што реално се знаеше од месечина после мечот со Атлетико и изјавата на Недвед).
И мислам ова не е местото за Ањели, Конте, Недвед, Паратичи итн и дискусија сепак е тема за Интер.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk