interlove
Die with memories not dreams
- Член од
- 14 ноември 2014
- Мислења
- 2.444
- Поени од реакции
- 3.702
Најверојатно сме изгледале различни утакмици. Но еве кажи ми што има направено толку добро во овие 2 утакмици дечкото, еве нека не бидат само овие две,пресметај му топтан и со припремиве?!А што има врска како се презива играчот? Првите две кола само он и Азамоа имаат преодни оценки, све друго би убил. ЊОЊ факинг Политано вика, а највише од сите се трудеше и добро си изигра дечкото. Ти ако си гледал други натпревари никој не ти е крив, или ако ти бил лош у Сасуоло, битно сега изигра добро и според мене треба да стартува.
Еве ќе ти кажам јас, дечкото има 0(НУЛА) придонес во нападот.
Не е работава да се трудиш, треба да те бива во тоа што го правиш, и Борини се трудеше во Милан повеќе од сите, но колку и да се трудиш пак ќе бидеш гомно ако не те бива за таа работа.
Види го бе, доаѓа како падобранец на фан-клубов те цитира, ти кажува дека тоа мислење било глупо, трагично, смешно или незнам што уште не, и после изиграва фраер те нарекува фитил.Фитиљ, не се пали. Нит сум експерт, нит можам да те разубедам во нешто, глеам на 10 души од фан клубов не им успева веќе две години, тешко дека јас со 2-3 поста во месец ќе можам да ти сменам мислење.
Дечко чим не навиваш за клубов може ли кога дискутираме на одредена тема за клубов да не се мешаш, вака можеме да го отераме муабетов у пичку матер.
Ај гитла од тука, остај не на раат да се расправаме за одредена работа за клубов, не ти е форумов приватна фирма.